- 2 Ağustos 2013
- 37.931
- 125.812
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha etkili olduğunu düşünüyorlarsa demek ki![]()
Abinde 4 kere boşanmış kadını almasaymış yine kendi haksız.Bur da bir yorum yaptım ,şu yazdıklarınza bakın ya ,çok merak ediyorsanız söyleyim abimi aldatan ilk karısı 4 kere evlendi boşandı ,yani sorun abim değildi .neyse ya istedigğinizi yazın umrumda değilsiniz,sadece laf olsun diye yorum yapıyorsunuz
yazılan yorumları okumadınız galiba? bir konu paylaştım insanların yazdıklarına bak ,herkes kendin de bu hakkı nerden buluyor acaba? şuurum yerinde canım gayet akıllıyım ama asıl şuursuzlar yaşadklarımızla dalga geçenlerdir37 yaşındaki bir kadın nasıl böyle şuursuz yazabiliyor hayret![]()
Belli....çok şükür çok düzgün bir Ailem var,ayrıca seni hiç ilğilendirmez cicim,Allah onlardan korudu bizi, iyi ki de yoklar...
boşandıktan sonra evlenmiş çünkü aynı mahallede oturuyoruz canımAbinde 4 kere boşanmış kadını almasaymış yine kendi haksız.
Hıııı.
Çocuklu bir kadın olduğum için, cinsel şiddet olaylarına hassasım biraz.
Dimi o harfler uzuyor falanAy hadi "Aynısını yaşa da anla" filan dese şey etmeyeceğim de; böyle "Allaah onların evlerineğğ ateşler salsığğn" tadında olunca bi gülesim geliyor. Allah'a sanki marketten sipariş veriyor gibi. Böyle bi beddua marketi var, bin tane bundan gönder filan gibi. Ehehe
calci evde sadece patates var sence aksam yemegine patates yapiyim mi? ay dogru evet patates yapiyim. tesekkurler. disaridan bi goz bunu soyledigi icin cok sevindim. hemen simdi patates pisirmeye gidiyorum. sagolun kizlarrrr iyi ki varsinizzzzz.Sayenizde deme boşuna. Bilerek açıyorsun bu konuları.
Eski eşiniz evlendi siz de artık birileriyle tanışıp güzel bir yuva kurmak istiyorsunuz anlıyorum ama bu işler aceleye gelmez. Uzun süre tanıyıp ona göre ilerlemeniz lazım.Ben görüşmek için uğraşmadım kızlar, adam çok ısrar ediyor, o yüzden size danıştım. Flörtü kabul etmeyince işten girip ısrar etti. Engelledim şimdi sayenizde
sana Ailemden bahsetmek zorunda değilim,çok merak ediyorsan semtimi falan yazayım gel araştır.daha fazla yazıp canımı sıkma benimBelli....
kendileri gitmedi canım özür dilediler aldattıkları için ama abim affetmedi,hangi erkek olsa affetmezdi zaten
+Merak edenler ustteki konuya girip okuyabilir, üyenin zihniyetini gormek açısından cok büyük fikir veriyor.Sende haklısın canım,ayrıl desek daha çok yenisiniz, ısınma ,alışma süreleri var biraz bekle,evet kırıcı bir durum ama pes etme canım.severek mi evlendiniz?
Akılın keşke yaşla bir ilgisi olsaydı37 yaşındaki bir kadın nasıl böyle şuursuz yazabiliyor hayret![]()
Neden bu kadar hırslısınız ki. Bu kadar sinir hormonların düşmanı biliyorsunuz dimisana Ailemden bahsetmek zorunda değilim,çok merak ediyorsan semtimi falan yazayım gel araştır.daha fazla yazıp canımı sıkma benim
Size kim beddua etti ? Tartışma şekliniz bu şekilde mi olmalı ?yazılan yorumları okumadınız galiba? bir konu paylaştım insanların yazdıklarına bak ,herkes kendin de bu hakkı nerden buluyor acaba? şuurum yerinde canım gayet akıllıyım ama asıl şuursuzlar yaşadklarımızla dalga geçenlerdir
onun cocugu falan var belki gelemez vakti yoktur ama ben gelirim bana yazabilirsin. ama ne yapicam semtinde yani insanlara bu kisinin abisinin iki esi de onu aldatti mi diye sorucak miyimsana Ailemden bahsetmek zorunda değilim,çok merak ediyorsan semtimi falan yazayım gel araştır.daha fazla yazıp canımı sıkma benim
Semte gel ne yahu, kavgaya çağırır gibi.sana Ailemden bahsetmek zorunda değilim,çok merak ediyorsan semtimi falan yazayım gel araştır.daha fazla yazıp canımı sıkma benim