2. Kez aldatıldım ve deli gibi sevdiğim adamı boşuyorum...

Cok uzuldum erkekler neden kendılerıne verılen sansı kullanmaz....

Hakkınız da hayırlısı olsun..

aynı kadınla mı aldattı

Sakin seviyorum hala diye kendinizi yipratmayin
Simdi cok zor gelir, ama zamanla bunun sadece bir tutkudan ibaret oldugunu anlayacaksiniz..
Sevda degil hissettiginiz..

Cok dogru karar almissiniz, bundan sonra Allah yardimciniz olsun..
Kizinizla cok mutlu olursunuz insallah.

Basaracaginiza eminim..
Biz kadinlar istedikten sonra herseyin ustesinden geliriz..

ilk aldatma kişinni ikinci aldatma affedenin suçudur.

bir yapan akıllansa bir daha yapmaz. ama malesef aldatan erkek affedilince yine yapıyor(istisnalar varmıdır bilemem) acısı geçene kadar sinsice bekliyor sonra yine heyecan arıyor.

eşiniz sizn bu temiz büyük sevginizi hakediyor mu? siz isteseniz onu aldatamazmıdınız sanki?
yazık değil mi bir bebeği olduğunu hiç mi düşünmedi. nasıl göze alabildi ailesini kaybetmeyi.

ayrıca gittiği kişi için değer mi 21 yaşında ki genç bir kızı kandırdı mı bilemem ama şimdi ne olacak. yazık. günahı boynuna.

siz önünüzdeki uzun yollara bakın. kızınıza iyi bir gelecek hazırlayın ve yaşadıklarına meydan okuyun. genç kalın üzülmeyin.

konuyu okuma geregi bile duymadan basliktan yola cikarak diyorumki kendine yazik ediyorsun...2 kez aldatmis ve sen yeni bosanma karari almisin ve halada seviyorum diyosun....sacmalama....bu adam seni daha cok oyalarrr

ya şu konuda aman geçer sevmiyorsun sevme vs hemen salla gitsin yorum yazanları keşke siteden atsalar, ya insanların acı gününde hemen verip veriştiriyorlar kendi başlarına gelse kolaymı ya.

ayrıca cnm çok üzüldüm, hakkında hyrlısı olsun en çok bebeğe üzüldüm, inan bnde şimdi deli gibi birini seviyorum, ama aramıyor sormuyor bile üstelik bi kes nette aldattı. hemde bi dünya kızla ALLAH yanında cnm üzülmeyelim sabır etmeye çalşalım

hakkında hayırlısı olsun canım
bundan sonra acaba yine yaparmı diye düşünmektense böylesi daha iyi olur eminim

çok üzüldüm ya.. ne yazık ki ikinci şansı da bol keseden harcamış.. çok pişman olacak aslında ama işte, olan olduktan sonra ne faydası var.. inşalla herşey istediğin gibi olur kızınla beraber..

seven ınsan neden aldatır?...
demekkı esınız sızı sevmıyomus sevseymıs sızı kaybetme korkusu olsa ımıs belkı bukadar cesaretlı olamaz ıdı...
suan sıcak olaylar ve hıslerınız duygularınız agır basıyo artık kızınızla gelecegınızı dusunmelısınız...

Canım rabbim yanında olsun inş senin için herşey istediğin gibi olur kızınla sana sağlıklı huzurlı mutlu bir ömür diliyorum

Allah yar we yardımcın olsun

geçmiş olsun. çok güçlüsünüz... çok cesaretlisiniz. olması gerektiği gibi davranmışsınız...

dogru bir karar ve naparim nasil basederim diye dusunme herseyin ustesinden geliceksin....cocugum ailesiz kaldi diyede uzulme inan cokdaha guzel bir hayata sahip olucak sayende....
18 aylik bir bebekle bende suan bosanma asamasinda oldugum icin seni cok iyi anliyorum...
bizler o kadar gucluyuz ki butun bunlarin ustesinden gelicez...yeterki inan...

bir söz var,

Bu dünyada sizi seven bir kadının nefretinden daha tehlikeli hiçbir şey olamaz.

çok acı,hakkında hayırlısı olsun.

doyumsuz erkekler Allah cezalarını wersin..rabbim senin ve bebişinin yardımcısı olsun..kızın için bu hayat doya doya yaşamaya değer

ınşallah kızınızla birlikte, hak ettiğiniz mutluluğa kavuşursunuz. Sizi hak etmeyeni sevmeyin ve başınız dimdik bundan sonraki hayatınıza yürüyün bence...

Boğazım düğümlendi,henüz yeni yaşadım aynı olayı.Yıkılma dik dur,acılarımız elbet bir gün dinecek.Hayatın seni yormasına,ezmesine izin verme.

Sevgiler.

HAKKINIZDA HAYIRLISI OLSUN..HAYAT GERÇEKTENDE ÇOK kısa ve dolu dolu yaşamak lazım..üzüntülere yer yok..madem 2. kere olmuş belkide en iyisi boşanmak çünkü gerçektende pişman olsa idi 2. kez bunu yapmazdı..siz üzülmeyin o kaybettikleri için üzülsün..

Back
X