evet... 2. kez oldu.. affetmiştim seni ilkinde. daha kızımız 6 aylıktı. kıyamadım ona. ailesiz bırakmak istemedim. birde SEVİYORDUM herşeye rağmen.söz vermiştin. hata yapmayacağına dair YEMİN etmiştin. dizlerime kapanıp af dilemiştin. dayanamadım. gözlerinden gitmeye senden ayrı kalmaya dayanamazdım. şimdi ne oldu .. UĞRUNA AİLEMİ ARKAMA ALDIĞIM , ONU DELİ GİBİ SEVDİĞİM ADAMA BOŞANMA DAVASI ACTIM.. şimdi soruyorum sana. değdimi? kızından ayrılmaya onsuz ayrı yaşamaya mahkum olmaya DEĞDİMİ? şimdi elindekilerle yetin. tabi elinde kırıntı kalmışsa!
BEN GİDİYORUM AŞKIM... HAYATINDAN,GÖZLERİNDEN VE ELLERİNDEN...artık seni istemiyorum . bunu güç de olsa söyleyebiliyorum. artık şarkımızı dinlemiyorum. evimdeki herşeyden sildim o şarkıyı. kızımızın isminin anlamını taşıyan şarkıyı. SİNEM-YAĞMUR sarkısını. haketmedim buunu ben. daha 21 yaşında bir kızla tekrar aldatılmayı haketmedim. ALDATILMAYI HİÇBİR KADIN HAKETMEZ. AMA BEN SENİN İÇİN HERŞEYDEN AİLEMDEN BİLE VAZGEÇTİM SANA GELDİM. şimdi tekrar olmam gerektiği yerdeyim. kızımla başbaşa ve yalnızım..
umarım ilerde sende benim seni sevdiğim gibi birini seversin ve bana yaşattıklarını sende yaşarsın ve beni anlarsın..
SENİ HALA COK SEVİYORUM VE GİDİYORUM...KIZIN İÇİN KENDİNE İYİ BAK...