2. kez anne olmak istemek hemde 32 yaşında

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ecedrk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mart 2024
371
51
18
32
kızlar ben 32 yaşındayım ve içimde yeniden anne olmaya dair bi his var.. çalışıyorum kızım anasınıfına başladı çok zor olduğunu biliyorum ancak hem bana hem kızıma kardeş olarak iyi geleceğini hissettiğim bir his var içimde. eşim asla istemiyor.. maddi korkulardan dolayı. yaşımda ilerliyor.. var mı bu durumlarda olan dertleşelim

Hem de 32 yaşında mı 😁 burda daha o yaşlarda ilk gebelik yaşamaya çalışanlar var. Eşinizin istememe nedenini haklı buldum. Bugün bir çocuğun giderleri hiç de az buz değil. Tek taraflı istek ile olacak bir şey değil. Eşinizle bir kez daha konuşabilirsiniz.

kızlar ben 32 yaşındayım ve içimde yeniden anne olmaya dair bi his var.. çalışıyorum kızım anasınıfına başladı çok zor olduğunu biliyorum ancak hem bana hem kızıma kardeş olarak iyi geleceğini hissettiğim bir his var içimde. eşim asla istemiyor.. maddi korkulardan dolayı. yaşımda ilerliyor.. var mı bu durumlarda olan dertleşelim
35 yaşındayım ikinci kez anne olmak istiyorum bence
artık 30 yasından sonra evlılıkler oldugu ıcın cocuk olma işide maalesef gec zamanlara kalıyor
İkinci kez anne olmak istemen cok normal heleki yaavruna kardes ıstemen.Eşinle tekrardan bı konus derim tek istemek cok zor olur ileride zorlanırsınız

Ben 31 yaşındayım hatta 32 olcam daha çocuğum yok yeni düşünüyorum 😂😂 maddi kaygılar çok zor evet bence eşinizle tekrar konuşun çocuk istemeniz çok doğal

Hem de 32 yaşında ne demek? Yani bunu yazarken 32 yaşın gayet normal olduğunu Hatta bir çocuk annesi olarak ay ne güzel erken yaşta doğurdum erken yaşta ikinciyi istiyorum görsünler niyetiyle yazdığınızı düşünüyorum. Elbet niyet okuyamam ama kendini güzel bulup attığı fotoğrafa çirkinim yazıp kendisine sen güzelsin mesajları beklemek gibi olmuş. Kaç tane bebek kaynı olan var burada ben de dahilim böyle şeyler bana şımarıklık gibi geliyor kusura bakmayın.

Hem de 32 yaşında mı 😁 burda daha o yaşlarda ilk gebelik yaşamaya çalışanlar var. Eşinizin istememe nedenini haklı buldum. Bugün bir çocuğun giderleri hiç de az buz değil. Tek taraflı istek ile olacak bir şey değil. Eşinizle bir kez daha konuşabilirsiniz.
10 yıldır özel eğitim öğretmeni olarak calısıyorum.. pskolojim hiçte 32 gibi kalmadı malesef

35 yaşındayım ikinci kez anne olmak istiyorum bence
artık 30 yasından sonra evlılıkler oldugu ıcın cocuk olma işide maalesef gec zamanlara kalıyor
İkinci kez anne olmak istemen cok normal heleki yaavruna kardes ıstemen.Eşinle tekrardan bı konus derim tek istemek cok zor olur ileride zorlanırsınız
evet tek basına istemek zor ama bu şekildede ne kadar ileri gidicek bu işler gün geçtikçe insan ikinci çocuk fikrinden uzaklaşıyor

Ben 33te ilk cocugumu doğurdum hem de 32 yasinda derken ? Dgbghhj
Eşinin korkusu gayet gecerli 2. Çocuğa gücünüz yetmeyecekse iyi olacak gibi diye cocuk yapmak mantikli gelmedi
ikinci cocugu düşünüyor musunuz peki

hemde 32 yaşında ikinci kez anne olmak mı? İnanılmaz. 35-40 yaşlarında bir kez bile anne olabilme şansı için defalarca maddi manevi uğraşan kadınlara bu başlık hakaret gibi olmuş.
olayı ne kadar dramatize ettiniz. herkesin uğraştığı bir zorluk elbette var bu hayatta

O sırada 36 yaşında anne olmaya çalışan bne 😅😅😅
Nasipde ne varsa onu yasıyor goruyoruz bu hayatta oyuzden 36 yasda artık normal bu devre gore karaı komsum 43 yasında doğum yaptı
İşte rezerve sayı sı azalıyor yaş ılerledıkce benım amh düşük mesela yasım 35

Nasipde ne varsa onu yasıyor goruyoruz bu hayatta oyuzden 36 yasda artık normal bu devre gore karaı komsum 43 yasında doğum yaptı
İşte rezerve sayı sı azalıyor yaş ılerledıkce benım amh düşük mesela yasım 35
Kesinlikle çok haklısınız🤗 mental olarak kendimi anca hazır hissettim ve kişiden kişiye değişiyor amh hiç bakılmadı bende ama azalmıştır muhtemelen. Amh hiç önemli değil sağlıklı bir tane bile yeter💜🙏🏻

Kesinlikle çok haklısınız🤗 mental olarak kendimi anca hazır hissettim ve kişiden kişiye değişiyor amh hiç bakılmadı bende ama azalmıştır muhtemelen. Amh hiç önemli değil sağlıklı bir tane bile yeter💜🙏🏻
Dua edelim manevıyat acısından yapacakalrımızı yapalım gerısı Allaha kalmıs ne yapabılırızkı cok dusununce inanın dahada stres oluyo ınsan daha bekotuye gıdıyor hersey
Elımızden gelenı yapıp tevekkul edıp takdırı Allaha bırakıcaz naspte ne varsa onu gırucez elden baska hıcbısey gelmıyo
Böyle dusunursek ınanın stres olmaz dahada kolaylasır ısler

Dua edelim manevıyat acısından yapacakalrımızı yapalım gerısı Allaha kalmıs ne yapabılırızkı cok dusununce inanın dahada stres oluyo ınsan daha bekotuye gıdıyor hersey
Elımızden gelenı yapıp tevekkul edıp takdırı Allaha bırakıcaz naspte ne varsa onu gırucez elden baska hıcbısey gelmıyo
Böyle dusunursek ınanın stres olmaz dahada kolaylasır ısler
Aynen öyle ne güzel söylediniz. Stres yapmamak en kolaylıştırıcı yol. Şuan 7 haftalık gebeyim. Stres yapmadım olursa olur kafasına girdim. Dilerim siz de en yakın zamanda sağlıkla gebe olursunuz.🙏🏻💜

Aynen öyle ne güzel söylediniz. Stres yapmamak en kolaylıştırıcı yol. Şuan 7 haftalık gebeyim. Stres yapmadım olursa olur kafasına girdim. Dilerim siz de en yakın zamanda sağlıkla gebe olursunuz.🙏🏻💜
Oy masaAllahh saglıcakla kucagınıza da almak nasıp olsun sağ salim inssss
Amin aminn🥰🤲🤲

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X