Senden de Allah razı olsun canım... ah almak çok kötü birsey o yüzden herzaman müsterih olmanı öneririm. Allah seninle beraber inşaallah. ..Sanirim gercekten de koruyor.. Cok sansliyim ama imtihanimda agir lakin sabir ve duaylada gecicek cok tesekkur ederim aynen oyle ne zaman isyan etsek Allah bizi beteri ile siniyo sukur cok onemli cok.. bu halimede sukur ben basimi yastiga koydugumda vicdanim rahat uyurum ama ahlarimi alanlar nasil o yukle uyur... Allah buyuk Allah razi olsun ablacim..
Ben 3 ay once ikinci kez nisandan ayrildim kizlar guvendim inandim bu kez mutlu olucam dedim bana sahip cikar onunda ikinci nisani dedim beni dugune 1 ay kala ortada birakti terkettisebepse laf arasinda alincak esyalari konusuyoduk ve ben banyo aksesuarida alincak dedim ve bana ben alamam sen beni enayi yerine mi koyuyorsun ben kac kisinin ceyizini tasidim onlari kiz tarafi alir dedi. Ama isin tuhaf tarafi ona sen alcan demedim alcaz dedim ( kayinvalide adayim basta beni istemis buda baska bi kizla konusuyomus annesi beni istiyo diye ayrilmis 9 ay konusmuslar ve ben bunu ayrilmadan 1 2 hafta once ogrendim. Kayinvalidem elimi opmuyo seninki demis nisanlima geldi kavga etti halbuki el opmicek kadar saygisiz biri degilim aramizda hicbi munasebet yok kayinvalide ile.. Gelinlikciye gittik kapaliyim sirf ucuza mal olsun diye acil dedi kayinvalidem sustum.. Annem aksesuar olayindan sonra bana kustu nisanlim ve nisanlimi aradi o gun esyalarimizk kurulcakti oglum niye kavga ettiniz gene boyle olcaksaniz bak bugun esyalar kurulcak yazik degilmi bizede kurulmasin madem demis.oda soyleyin kurulmasin istemiyorum tukurdugumu yalamam hicbiseyde almam napiyosa annemle alsin cozsun demis.Anneme babama hakaret etti babam sen annene babanadami boylesin diyo o da evet boyleyim diyo. Sinemaya gideriz kavga eder guvenlikle giremeden cikariz neler neler asil sorun sa suan o 9 aydir konustugu kizla konusuyor.. Olaylari yorumlarmisiniz bana canim cok yandi saglikli dusunemiyorum bunalimindayim cikamiyorum ilk nisanlimda dugune 2 hafta kala annesi basta baska kizi istiyodu ondan istemedi beni annesini dinledi ayrildi sonra uvey evli kuzeniyle mesajlarini yakaladim samimi... Of kizlar of cok cektim ne zaman mukafatini alicam dayanamiyorum artik...
Gercekten mi ?bi yakınım da 2 kez nişan attı..
şuan 3.süyle evli ve okadar mutlu ki..
yeniden doğmuş gibi..
umarım sen de öyle olursun..
Insallah ablacim insallah ben cizgimi bozmicam Allah bizimle insallah..Senden de Allah razı olsun canım... ah almak çok kötü birsey o yüzden herzaman müsterih olmanı öneririm. Allah seninle beraber inşaallah. ..
Estagfurullah ablacim.. Herseyin farkindayim artikCanım çok geçmiş olsun öncelikle ama sakın üzülme. Üzgünüm acı verebilir bunları duymak ama karşındaki adam zaten seni hiç sevmemiş. Seven adam 3 kuruşluk mesele için seni terk etmez. Terk ettiyse de otur şükret ki bu adamdan kurtuldun. İki kere nişan atmakta hiç üzmesin seni. Ben de bir kez nişan attım çook depresyonlara girdim ama şimdi derim ki iyiki olmamış mevlam neylerse güzel eyler diye boşuna dememişler. Çok mutlu olursun inşallah kimseyi de takma kafana kim ne derse desin.
kayinvaliden gelinligi ucuza getirmek icin açılmanı soyledi ve sen de sustun mu?! acildin mi peki?Ben 3 ay once ikinci kez nisandan ayrildim kizlar guvendim inandim bu kez mutlu olucam dedim bana sahip cikar onunda ikinci nisani dedim beni dugune 1 ay kala ortada birakti terkettisebepse laf arasinda alincak esyalari konusuyoduk ve ben banyo aksesuarida alincak dedim ve bana ben alamam sen beni enayi yerine mi koyuyorsun ben kac kisinin ceyizini tasidim onlari kiz tarafi alir dedi. Ama isin tuhaf tarafi ona sen alcan demedim alcaz dedim ( kayinvalide adayim basta beni istemis buda baska bi kizla konusuyomus annesi beni istiyo diye ayrilmis 9 ay konusmuslar ve ben bunu ayrilmadan 1 2 hafta once ogrendim. Kayinvalidem elimi opmuyo seninki demis nisanlima geldi kavga etti halbuki el opmicek kadar saygisiz biri degilim aramizda hicbi munasebet yok kayinvalide ile.. Gelinlikciye gittik kapaliyim sirf ucuza mal olsun diye acil dedi kayinvalidem sustum.. Annem aksesuar olayindan sonra bana kustu nisanlim ve nisanlimi aradi o gun esyalarimizk kurulcakti oglum niye kavga ettiniz gene boyle olcaksaniz bak bugun esyalar kurulcak yazik degilmi bizede kurulmasin madem demis.oda soyleyin kurulmasin istemiyorum tukurdugumu yalamam hicbiseyde almam napiyosa annemle alsin cozsun demis.Anneme babama hakaret etti babam sen annene babanadami boylesin diyo o da evet boyleyim diyo. Sinemaya gideriz kavga eder guvenlikle giremeden cikariz neler neler asil sorun sa suan o 9 aydir konustugu kizla konusuyor.. Olaylari yorumlarmisiniz bana canim cok yandi saglikli dusunemiyorum bunalimindayim cikamiyorum ilk nisanlimda dugune 2 hafta kala annesi basta baska kizi istiyodu ondan istemedi beni annesini dinledi ayrildi sonra uvey evli kuzeniyle mesajlarini yakaladim samimi... Of kizlar of cok cektim ne zaman mukafatini alicam dayanamiyorum artik...
Susmadim canim elbette belirtttim benim boyle birseyi hos karsilamadigimi vede istemedigimi.. Elbette acilmadim asla ve aslada Rabbim gostermesin yasatmasin acilmam.. Allah razi olsun canim evet cok hayirli oldukayinvaliden gelinligi ucuza getirmek icin açılmanı soyledi ve sen de sustun mu?! acildin mi peki?
onun disinda da, anlattigin gibiyse hayirli olmus ayrilmaniz.. bosanmaktan iyidir..
sustum demissin de, ondan dedim.. sinemaya girmeden kapidaki gorevliyle kavga eden, anne babana hakaret edip bi de ailesine de boyle davrandigini soyleyen biri, ilerde sana ne kadar huzur verirdi dusun.. evet zor ama keske ben de zamaninda nisan atmis olsaydim, bosanma travmalarini yasamazdim.. gerci pisman degilim, her seyde bi hayir var..Susmadim canim elbette belirtttim benim boyle birseyi hos karsilamadigimi vede istemedigimi.. Elbette acilmadim asla ve aslada Rabbim gostermesin yasatmasin acilmam.. Allah razi olsun canim evet cok hayirli oldu
Cok zor canim cok haklisin herkes kendi bilir ne yasadiginisustum demissin de, ondan dedim.. sinemaya girmeden kapidaki gorevliyle kavga eden, anne babana hakaret edip bi de ailesine de boyle davrandigini soyleyen biri, ilerde sana ne kadar huzur verirdi dusun.. evet zor ama keske ben de zamaninda nisan atmis olsaydim, bosanma travmalarini yasamazdim.. gerci pisman degilim, her seyde bi hayir var..
Gercekten mi ?ne guzel ne sure sonra nisanlandi evlendi nasil atlatti. Insallah canim insallah
Masallah ne guzel icime su serptiniz.. Rabbim ne muradiniz varsa versin.. Allah huzur mutluluk versin o bayanada insallah ne guzel daim olsun.. Amin insallah cok tesekkur ederim Sevgiler :)1.nişanlısıyla 4 ay,
2.siyle 7 ay nişanlı kaldı..
ilkinin acısını çok zor atlatlı..
bidaha cesaret edemez derken 2. çıktı karşısına..ona da bir türlü ısınamadı..
ve artık tamamen ümidini kaybetmişti..
evlilik olayını kafasında bitirmişken 3.ye karşılıklı aşık oldular..
şuan evli olduğu kişiyle de 2.den 8 ay sonra tanıştı ve şuan 2 yıllık evli 1 çocuğu var, çok mutlu..
Allah senin de acılarını dindirsin bir an evvel..sevgilerr
Masallah ne guzel icime su serptiniz.. Rabbim ne muradiniz varsa versin.. Allah huzur mutluluk versin o bayanada insallah ne guzel daim olsun.. Amin insallah cok tesekkur ederim Sevgiler :)
Insallah cumlemiz icin insallah Allah razi olsun arkadasim..Allah sizin de karşınıza insan evladı çıkarır inşallah..
Mutluluklar..
Kesinlikle öyle..Banyo aksesuarı yada evin diğer aksesuarlarını kız alır çeyizdir onlar
Tesettürlü yada açık gelinlik fiyatları aynıdır haberi yok sanırım
Nişanlının aklı o kızda kalmış nihayetinde geri dönmüş
Bu saatten sonra kendi yoluna bak erken kurtulduğuna şükret
Amin inşallah Allah razı olsun.. cok ah ettim her can yanısımda.. biliyorum Rabbim kayıtsız kalmıcak kalmaz ben ne yasadıysam onlarada aynısını yasatıcak inşallahistemeyen biriyle evlilik kurulmaması iyi olmuş canım sen dua at bol bol ve şükret evlenip boşansan daha fazla hayal kırıklığın olurdu Rabbim gönlüne göre versin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?