2 kez nisandan ayrildim :( Cok kotuyum

Senden de Allah razı olsun canım... ah almak çok kötü birsey o yüzden herzaman müsterih olmanı öneririm. Allah seninle beraber inşaallah. ..

bi yakınım da 2 kez nişan attı..
şuan 3.süyle evli ve okadar mutlu ki..
yeniden doğmuş gibi..
umarım sen de öyle olursun..

bi yakınım da 2 kez nişan attı..
şuan 3.süyle evli ve okadar mutlu ki..
yeniden doğmuş gibi..
umarım sen de öyle olursun..
Gercekten mi ? ne guzel ne sure sonra nisanlandi evlendi nasil atlatti. Insallah canim insallah

Senden de Allah razı olsun canım... ah almak çok kötü birsey o yüzden herzaman müsterih olmanı öneririm. Allah seninle beraber inşaallah. ..
Insallah ablacim insallah ben cizgimi bozmicam Allah bizimle insallah..

Canım çok geçmiş olsun öncelikle ama sakın üzülme. Üzgünüm acı verebilir bunları duymak ama karşındaki adam zaten seni hiç sevmemiş. Seven adam 3 kuruşluk mesele için seni terk etmez. Terk ettiyse de otur şükret ki bu adamdan kurtuldun. İki kere nişan atmakta hiç üzmesin seni. Ben de bir kez nişan attım çook depresyonlara girdim ama şimdi derim ki iyiki olmamış mevlam neylerse güzel eyler diye boşuna dememişler. Çok mutlu olursun inşallah kimseyi de takma kafana kim ne derse desin.

Estagfurullah ablacim.. Herseyin farkindayim artik gercekten beni terketmesi buyuk bi nimet oldu.. O kendini bisey saniyor suan ama bana iyilik yapti farkinda degil.. Daha birde bu yaptiklarindan sonra ona kacmadim ailemi tercih ettim diye ayrilan taraf ben oldum onun gozunde o kadar cirpinisima ragmen.. Allah biliyor ya kalbimi vicdanim rahat ablacim Allah razi olsun guzel dualarin icin sabir Allah benimde gonlume gore vercek zamani geldigi vakit.

kayinvaliden gelinligi ucuza getirmek icin açılmanı soyledi ve sen de sustun mu?! acildin mi peki?
onun disinda da, anlattigin gibiyse hayirli olmus ayrilmaniz.. bosanmaktan iyidir..

kayinvaliden gelinligi ucuza getirmek icin açılmanı soyledi ve sen de sustun mu?! acildin mi peki?
onun disinda da, anlattigin gibiyse hayirli olmus ayrilmaniz.. bosanmaktan iyidir..
Susmadim canim elbette belirtttim benim boyle birseyi hos karsilamadigimi vede istemedigimi.. Elbette acilmadim asla ve aslada Rabbim gostermesin yasatmasin acilmam.. Allah razi olsun canim evet cok hayirli oldu

Susmadim canim elbette belirtttim benim boyle birseyi hos karsilamadigimi vede istemedigimi.. Elbette acilmadim asla ve aslada Rabbim gostermesin yasatmasin acilmam.. Allah razi olsun canim evet cok hayirli oldu
sustum demissin de, ondan dedim.. sinemaya girmeden kapidaki gorevliyle kavga eden, anne babana hakaret edip bi de ailesine de boyle davrandigini soyleyen biri, ilerde sana ne kadar huzur verirdi dusun.. evet zor ama keske ben de zamaninda nisan atmis olsaydim, bosanma travmalarini yasamazdim.. gerci pisman degilim, her seyde bi hayir var..

Cok zor canim cok haklisin herkes kendi bilir ne yasadigini Rabbim sanada insallah gonlundekini versin

Gercekten mi ? ne guzel ne sure sonra nisanlandi evlendi nasil atlatti. Insallah canim insallah

1.nişanlısıyla 4 ay,
2.siyle 7 ay nişanlı kaldı..
ilkinin acısını çok zor atlatlı..
bidaha cesaret edemez derken 2. çıktı karşısına..ona da bir türlü ısınamadı..
ve artık tamamen ümidini kaybetmişti..
evlilik olayını kafasında bitirmişken 3.ye karşılıklı aşık oldular..
şuan evli olduğu kişiyle de 2.den 8 ay sonra tanıştı ve şuan 2 yıllık evli 1 çocuğu var, çok mutlu..
Allah senin de acılarını dindirsin bir an evvel..sevgilerr

Masallah ne guzel icime su serptiniz.. Rabbim ne muradiniz varsa versin.. Allah huzur mutluluk versin o bayanada insallah ne guzel daim olsun.. Amin insallah cok tesekkur ederim Sevgiler :)

Masallah ne guzel icime su serptiniz.. Rabbim ne muradiniz varsa versin.. Allah huzur mutluluk versin o bayanada insallah ne guzel daim olsun.. Amin insallah cok tesekkur ederim Sevgiler :)

Allah sizin de karşınıza insan evladı çıkarır inşallah..
Mutluluklar..

Bugun o kadar huzurluyum ki.. Allah razi olsun hepinizden arkadaslar.Rabbim her birinizin ne muradi varsa versin. Icimi rahatlattiniz..

Banyo aksesuarı yada evin diğer aksesuarlarını kız alır çeyizdir onlar
Tesettürlü yada açık gelinlik fiyatları aynıdır haberi yok sanırım
Nişanlının aklı o kızda kalmış nihayetinde geri dönmüş
Bu saatten sonra kendi yoluna bak erken kurtulduğuna şükret

istemeyen biriyle evlilik kurulmaması iyi olmuş canım sen dua at bol bol ve şükret evlenip boşansan daha fazla hayal kırıklığın olurdu Rabbim gönlüne göre versin inş

Kesinlikle öyle.. ( Allah razı olsun. İşte birine inat yaparken bizim gibi kizların canlarını yakıyolar ona üzülüyorum

istemeyen biriyle evlilik kurulmaması iyi olmuş canım sen dua at bol bol ve şükret evlenip boşansan daha fazla hayal kırıklığın olurdu Rabbim gönlüne göre versin inş
Amin inşallah Allah razı olsun.. cok ah ettim her can yanısımda.. biliyorum Rabbim kayıtsız kalmıcak kalmaz ben ne yasadıysam onlarada aynısını yasatıcak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…