2 kez nisandan ayrildim :( Cok kotuyum

Hic uzulme, kesinlikle kurtulmussun. 2 defa nisan atmis olabilirsin bu sadece sanssizlik seni kotu bir insan yapmaz. Karsina iyi insan cikmamis. Etraf ne dusunur diye kafana takiyorsan da hayatinda her sey 4 4luk bile gitse etraf yine bulurdu bir kulp emin ol. Eminim karsina seni cok mutu edecek biri cikacak, icini ferah tut bundan sonra karsina cikan kisileri ince eleyip sık doku hemen yuzuk takma. Nisanlanmayi acele ettirmemek gerek biraz tanimaya calis karsindaki insani.

Canım hatayı kendinde görme çünkü karşına kötü insanlar çıkmış (ama onların da sana cekyirdiklerini ödeyecekleri gün gelecek =hesap günü).iyiki düğün öncesinde gerçek yüzlerini gostermisler ya evlendikten sonra olsaydı bütün bunlar !!!! Aç Rabbine eline dua et emin ol çok iyi gelecek sana

Allah razi olsun cok tesekkur ederim insallah canim insallah hic beddua etmedim derdimi hep Allaha bildirdim gercekten Allah yuzume bakti. insallah dua ederseniz cok sevinirim..

Destek olan kadar kostek olanda cok oldu canim cok aglattilar uzum uzum uzduler ama Allaha havale ettim Rabbim demekki hep.benimleymis bunu anladim. Allah razi.olsun insallah.banada dua edin

Allah razi olsun cok tesekkur ederim insallah canim insallah hic beddua etmedim derdimi hep Allaha bildirdim gercekten Allah yuzume bakti. insallah dua ederseniz cok sevinirim..

Tabiki ederim canım .ALLAH kıymetini bilecek , en önemlisi ALLAH'tan korkan insanı çıkarsın karşına .onlara gelince beddua etme ALLAHIM sana havale ediyorum de yeter.

Tabiki ederim canım .ALLAH kıymetini bilecek , en önemlisi ALLAH'tan korkan insanı çıkarsın karşına .onlara gelince beddua etme ALLAHIM sana havale ediyorum de yeter.
Allah bin kere razi olsun ayni dualar icin sizin icinde amin diyorum.. Rabbim cumlemizi hayirli insanlarla karsilastirsin. Hep oyle yaptim canim oylede yapmaya devam edicem..

o seni terketmese sen onu terkederdin zaten
yani terketmen gerekir
yani öyle bir adamı hala "terketmezdim,düzeltirdim" diyorsan sinek kadar kocam olsun başımda dursun mantığındasın demektir...

Zararın neresinde dönülürse KÂRDIR. Yeniler gelsin. Hayırlı uğurlu olsunlar.

Böyle biriyle bir evlilikten seni kurtardığı için yat kalk dua et Allah'a. O seni koruyor emin ol. Rabbim hayırlısını ömrüne versin.

Adamcağıza da yazık. Artık nasıl lanet bir ailesi varsa sevdiğinden ayırıp başkasıyla nişanlanmasına ve nişanlandığı insanın da hayatının kararmasına sebep oluyorlar. Koca adam yapmasın, aileye karşı gelsin diyenler de olacaktır ama bazen olmuyor. Etrafımda da böyle durumlara şahit oldum.
Zaten aslında böyle erkekler ilgisizliği ile, sevgisizliği ile belli ederler kendilerini nişan süresince ama anlamamakta diretenler, ne olursa olsun evleneyim mantığında olanlar bırakmıyor, vazgeçmiyor ve sonuç elbetteki hüsran oluyor.

Ah arkadasim.. O kadar inancli bi insanim ki en cokta kul hakkindan korkarim hep ortada birakildim hep iyi niyetim suistimal oldu dayanamiyorum artik
Ah minel, minel Âsk (aşkın elinden)... bak inancliyim diyon ne güzel maşallah.. Bu da senin imtihanin evet dayanmak zor ama imtihanin bu demek ki bu şekilde sinaniyorsu... acı cekeceksin elbette ama olumlu tarafından düşün bu şahıslardan biriyle evlenecektin ve bir ömür boyu böyle süregelen bir hayatın olacaktı kucağında bebek seni aldatacakti sonra olay olay olay şükür etmelisin bi taraftan da haline.. demek ki Hz. Allah seni koruyor sana doğru yolu gösteriyor.... hakkında hayırlısı olsun hayırlı olan da gönlüne razi olsun inşaallah canım.. Vesselâm.

nişandan dönmek ayıp bişey değil evlenip boşansan daha zor olacak senin için yol yakınken allahın sevgili kulusunki sana gösteriyor gerçek yüzlerini yanlış insanlarla evlilik arefesinde olduğunu
bence kendini şanslı hisset tabiki butarz şeyler yaşaman üzücü ama hayırlısı de geç nasibin gün gelecek seni bulacak ve mutluolacaksın

annesi için sevgilisini bırakıp seninle nişanlanan ve bi sözünden dolayı nişanı atan adamada bu yakışırdı.annesinin laflarına göre hareket eden birisi,evlenince annesiyle sorunun olsa seni boşanmak isterdi.aman boşver hayırlısı olmuş

o seni terketmese sen onu terkederdin zaten
yani terketmen gerekir
yani öyle bir adamı hala "terketmezdim,düzeltirdim" diyorsan sinek kadar kocam olsun başımda dursun mantığındasın demektir...
Hic o mantikta degilim olmadimda ablacim.. Cunku aile hayatim koca evinden daha rahat oldugu kesin.. Bu adam adam olamazdi malesef olmicakta Allah razi olsun ablacim cok haklisin

Cok haklisiniz Allah razi olsun aynende oyle olcakti evlensem en fazla iki ay kiz adim dula cikcakti

Insallah kardesim insAllah Rabbim senide hayirlilarla karsilastirsin insallah.. Cok zor seyler cok... Atlatilmasi zor ama sayenizle atlaticam artik Allah razi olsun.

Ilk ayrildigimda nasil korlesmmissem artik kafam basmiyordu suan suan kendime geliyorum buda boyleydi bu yuzden diyebiliyorum evet hem ogullarina kizi biraktirdilar hemde oglu icki iciyormus gece meyhanelerde bende kapali inancli bi insanim velhasil benim onu yola getircegimi dusunduler ama yanildilar.. Cok buyuk ahimi aldi kendisi ve nisanlim olacak sahis ablacim cok canimi yaktilar.. Resmen duygularimla oynadilar.. Allaha havale ettim

Böyle biriyle bir evlilikten seni kurtardığı için yat kalk dua et Allah'a. O seni koruyor emin ol. Rabbim hayırlısını ömrüne versin.
Aynen oyle Allah razi olsun sanirim gercekten de Allah beni koruyor Allah razi olsun

Sanirim gercekten de koruyor.. Cok sansliyim ama imtihanimda agir lakin sabir ve duaylada gecicek cok tesekkur ederim aynen oyle ne zaman isyan etsek Allah bizi beteri ile siniyo sukur cok onemli cok.. bu halimede sukur ben basimi yastiga koydugumda vicdanim rahat uyurum ama ahlarimi alanlar nasil o yukle uyur... Allah buyuk Allah razi olsun ablacim..

Bence yatın kalkın şükredin ya evlendikten sonra gerçek yüzünü görseydin evet kolay değil yaşadıklarınız ama her şerde bir hayır var diye boşuna dememişler. Rabbime sığının bol dua edin şükredin kurtulduğunuza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…