Ben 3 ay once ikinci kez nisandan ayrildim kizlar guvendim inandim bu kez mutlu olucam dedim bana sahip cikar onunda ikinci nisani dedim beni dugune 1 ay kala ortada birakti terkettisebepse laf arasinda alincak esyalari konusuyoduk ve ben banyo aksesuarida alincak dedim ve bana ben alamam sen beni enayi yerine mi koyuyorsun ben kac kisinin ceyizini tasidim onlari kiz tarafi alir dedi. Ama isin tuhaf tarafi ona sen alcan demedim alcaz dedim ( kayinvalide adayim basta beni istemis buda baska bi kizla konusuyomus annesi beni istiyo diye ayrilmis 9 ay konusmuslar ve ben bunu ayrilmadan 1 2 hafta once ogrendim. Kayinvalidem elimi opmuyo seninki demis nisanlima geldi kavga etti halbuki el opmicek kadar saygisiz biri degilim aramizda hicbi munasebet yok kayinvalide ile.. Gelinlikciye gittik kapaliyim sirf ucuza mal olsun diye acil dedi kayinvalidem sustum.. Annem aksesuar olayindan sonra bana kustu nisanlim ve nisanlimi aradi o gun esyalarimizk kurulcakti oglum niye kavga ettiniz gene boyle olcaksaniz bak bugun esyalar kurulcak yazik degilmi bizede kurulmasin madem demis.oda soyleyin kurulmasin istemiyorum tukurdugumu yalamam hicbiseyde almam napiyosa annemle alsin cozsun demis.Anneme babama hakaret etti babam sen annene babanadami boylesin diyo o da evet boyleyim diyo. Sinemaya gideriz kavga eder guvenlikle giremeden cikariz neler neler asil sorun sa suan o 9 aydir konustugu kizla konusuyor.. Olaylari yorumlarmisiniz bana canim cok yandi saglikli dusunemiyorum bunalimindayim cikamiyorum ilk nisanlimda dugune 2 hafta kala annesi basta baska kizi istiyodu ondan istemedi beni annesini dinledi ayrildi sonra uvey evli kuzeniyle mesajlarini yakaladim samimi... Of kizlar of cok cektim ne zaman mukafatini alicam dayanamiyorum artik...
Hayir asla takinti haline getirmedim bunu cok sukur cunku annemin babamin evinde rahatim.. Nasipte varsa yasaniyor isteyen istedigini desin. Bende istemezdim ama nisan asamasina gelmeden ailenin icine girmeden nasil anlayabilirdim sence.. Lutfen kalp kirmayalim tesekkurler..
Gorucu usulu canim..görücü usulü mü?
Gorucu usulu canim..
Allah razi olsun canim.. 3 ay konustuk cok aceleye getirdiler hersey disardan cok guzeldi nisanlandik sorunlar boyle boyle cikti ortaya olan bana oldu iste.. Bilincsiz birisi degilim cok dikkat ettim her hareketine huyuna ama nisanlandiktan sonra tum.maskesi dustu senin dedigin.gibi.keske nisanlanmadan ciksaydi gorseydim.herseyi ama olmadi.iste canim olmadizor canım ne deyim.gorucu usulu bile olsa tanımaya çalışmak en iyisi değil mi? tanıştınız ertesi hafta nişan mı oluyor hemen
Ah arkadasim.. O kadar inancli bi insanim ki en cokta kul hakkindan korkarim hep ortada birakildim hep iyi niyetim suistimal oldu dayanamiyorum artik
Allah razi olsun canim korkmuyorlar kul hakkindan korkmuyorlar.. Ben hala vicdan muhasebesi yapiyorum.acaba bende hata yaptimmi diye mazlum oldugum halde.. Ama onlar yapmiyorlar.. Allah razi olsun cnm bundan sonra oyle yapicamoffff keske bizdede su erkekler gibi vurdum duymazlik olsa ne guzel olurdu bosver gitsin haysiyetsiz kimse icin degmez aglamaya uzulmeye canim soyle bir sirkelen kendine gel gidene by by gelene slm ver
Allah razi olsun canim.. Ne guzel.Rabbim banada o gunleri.yasamayi nasip etsin insallah Rabbimde senin yuvana mutluluk versin..Bundan sonra hep aynı olacak diye bir kural yok. Allah güzel bir kapı açar ve sen 'iyi ki' dersin.
Bak ben eşimle tanıştım iyi ki bazı isteklerim olmamış dedim. Şimdi her gün şükrediyorum.
Benimde onunda ikinci.nisaniydi bu evre ne zor bilmesi gerek ben bu kizin ya ahini alirsam diye dusunmesi gerekti ama Allah buyuk yanina.birakmicak sagol canimaşk acısı çeken birinin ilacı olmayın derler o adam sevgilisinden ayrılıp senle nişanlanmış adam daha onu aklından silmemişken belkide istemediği bir nişan içine girdi...
baştan yanlışmış sonuda başından belliymiş
Ne güzel dua ediyorsun sürekli. Dualarını eksik etme.Allah razi olsun canim.. Ne guzel.Rabbim banada o gunleri.yasamayi nasip etsin insallah Rabbimde senin yuvana mutluluk versin..
Insanin yasadiklari insani olgulastiran en iyi unsurmus meger canimNe güzel dua ediyorsun sürekli. Dualarını eksik etme.
Aminn canım, gönlüne göre hayırlısı olsun inşallah. Bizim için iyi olanı bilemiyoruz ki.
O yüzden kötü durumlara fazla üzülmemek lazım.
İnanmıyorum yaşında çok küçük. Aile baskısı falan yoksa lütfen acele etme. Bak burada yanlış karar verip boşananlara. Ben iki yıl önce yani 26 yaşında evlendim.Insanin yasadiklari insani olgulastiran en iyi unsurmus meger canim21 yasindayim ama fikirlerim 31 yasinda gecicek hepsi gecicek sabir.. Allah razi olsun canim
Yok ablacim aile baskisi falan yok aksine onlar hep bana biraktilar.. Isteyenim cok oldu ilki severekti.. Bu gorucu usulu oldu ama ben kesinlikle dusunmuyorum 25 yasina kadar.. Ablacim ne desem bos nasibinde varsa yasiyosun isteİnanmıyorum yaşında çok küçük. Aile baskısı falan yoksa lütfen acele etme. Bak burada yanlış karar verip boşananlara. Ben iki yıl önce yani 26 yaşında evlendim.
İyi ki erkenden evlenmemişim diyorum. Hayatımı yaşadım artı olgun kararlar verebildim bu sayede..
Allah razi olsun arkadasim.. Gercektende iyilik ediyorlar hayatimizk kabusa cevirmekten kurtariyorlarAllah'tan su pislik adamlar sizin gibi arkadaslari terk ediyor. Size ne kadar buyuk iyilik yapiyolar farkinda misiniz?
Goz göre göre evleneceksiniz yoksa..
Kahrolurdum herhalde canim. Allah benimleymis meger herzamanay ne kadar sinir bozucu yaa! Canım dua et Allahın sevgili kuluymuşsun ki kurtuldun ya evlendikten sonra tanısaydın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?