2 kez nisandan ayrildim :( Cok kotuyum

Arkadaşım hepsi bahane, eski nişanlınız o konuştuğu kızı unutamamış. Sizi sevseydi herkes susturup sizinle yola devam ederdi, nasılsa ki şuanda kızla ettiği gibi. Bence sabredin, isyan etmeyin. Ve boşverin. Sizi sevmeyen biriyle evlenicekseniz hiç evlenmeyin. Çünkü evlilik, aşk olmadan çekilecek birşey değil.

görücü usulü mü?

zor canım ne deyim.gorucu usulu bile olsa tanımaya çalışmak en iyisi değil mi? tanıştınız ertesi hafta nişan mı oluyor hemen
Allah razi olsun canim.. 3 ay konustuk cok aceleye getirdiler hersey disardan cok guzeldi nisanlandik sorunlar boyle boyle cikti ortaya olan bana oldu iste.. Bilincsiz birisi degilim cok dikkat ettim her hareketine huyuna ama nisanlandiktan sonra tum.maskesi dustu senin dedigin.gibi.keske nisanlanmadan ciksaydi gorseydim.herseyi ama olmadi.iste canim olmadi

offff keske bizdede su erkekler gibi vurdum duymazlik olsa ne guzel olurdu bosver gitsin haysiyetsiz kimse icin degmez aglamaya uzulmeye canim soyle bir sirkelen kendine gel gidene by by gelene slm ver

Ah arkadasim.. O kadar inancli bi insanim ki en cokta kul hakkindan korkarim hep ortada birakildim hep iyi niyetim suistimal oldu dayanamiyorum artik

Bundan sonra hep aynı olacak diye bir kural yok. Allah güzel bir kapı açar ve sen 'iyi ki' dersin.
Bak ben eşimle tanıştım iyi ki bazı isteklerim olmamış dedim. Şimdi her gün şükrediyorum.

offff keske bizdede su erkekler gibi vurdum duymazlik olsa ne guzel olurdu bosver gitsin haysiyetsiz kimse icin degmez aglamaya uzulmeye canim soyle bir sirkelen kendine gel gidene by by gelene slm ver
Allah razi olsun canim korkmuyorlar kul hakkindan korkmuyorlar.. Ben hala vicdan muhasebesi yapiyorum.acaba bende hata yaptimmi diye mazlum oldugum halde.. Ama onlar yapmiyorlar.. Allah razi olsun cnm bundan sonra oyle yapicam

aşk acısı çeken birinin ilacı olmayın derler o adam sevgilisinden ayrılıp senle nişanlanmış adam daha onu aklından silmemişken belkide istemediği bir nişan içine girdi...

baştan yanlışmış sonuda başından belliymiş

Bundan sonra hep aynı olacak diye bir kural yok. Allah güzel bir kapı açar ve sen 'iyi ki' dersin.
Bak ben eşimle tanıştım iyi ki bazı isteklerim olmamış dedim. Şimdi her gün şükrediyorum.
Allah razi olsun canim.. Ne guzel.Rabbim banada o gunleri.yasamayi nasip etsin insallah Rabbimde senin yuvana mutluluk versin..

Benimde onunda ikinci.nisaniydi bu evre ne zor bilmesi gerek ben bu kizin ya ahini alirsam diye dusunmesi gerekti ama Allah buyuk yanina.birakmicak sagol canim

Allah razi olsun canim.. Ne guzel.Rabbim banada o gunleri.yasamayi nasip etsin insallah Rabbimde senin yuvana mutluluk versin..
Ne güzel dua ediyorsun sürekli. Dualarını eksik etme.
Aminn canım, gönlüne göre hayırlısı olsun inşallah. Bizim için iyi olanı bilemiyoruz ki.
O yüzden kötü durumlara fazla üzülmemek lazım.

Insanin yasadiklari insani olgulastiran en iyi unsurmus meger canim 21 yasindayim ama fikirlerim 31 yasinda gecicek hepsi gecicek sabir.. Allah razi olsun canim

Insanin yasadiklari insani olgulastiran en iyi unsurmus meger canim 21 yasindayim ama fikirlerim 31 yasinda gecicek hepsi gecicek sabir.. Allah razi olsun canim
İnanmıyorum yaşında çok küçük. Aile baskısı falan yoksa lütfen acele etme. Bak burada yanlış karar verip boşananlara. Ben iki yıl önce yani 26 yaşında evlendim.
İyi ki erkenden evlenmemişim diyorum. Hayatımı yaşadım artı olgun kararlar verebildim bu sayede..

Yok ablacim aile baskisi falan yok aksine onlar hep bana biraktilar.. Isteyenim cok oldu ilki severekti.. Bu gorucu usulu oldu ama ben kesinlikle dusunmuyorum 25 yasina kadar.. Ablacim ne desem bos nasibinde varsa yasiyosun iste

Arkadasim buradan yaziyorum digerini yonetici hakli olarak kapadi yoruma.. Cok haklisin bunlari evli.iken yasasaydim halim harapti.. Layigini buldu Allah bilsin artik

ay ne kadar sinir bozucu yaa! Canım dua et Allahın sevgili kuluymuşsun ki kurtuldun ya evlendikten sonra tanısaydın?

Allah'tan su pislik adamlar sizin gibi arkadaslari terk ediyor. Size ne kadar buyuk iyilik yapiyolar farkinda misiniz?
Goz göre göre evleneceksiniz yoksa..

Allah'tan su pislik adamlar sizin gibi arkadaslari terk ediyor. Size ne kadar buyuk iyilik yapiyolar farkinda misiniz?
Goz göre göre evleneceksiniz yoksa..
Allah razi olsun arkadasim.. Gercektende iyilik ediyorlar hayatimizk kabusa cevirmekten kurtariyorlar

ay ne kadar sinir bozucu yaa! Canım dua et Allahın sevgili kuluymuşsun ki kurtuldun ya evlendikten sonra tanısaydın?
Kahrolurdum herhalde canim. Allah benimleymis meger herzaman Allah razi olsun canim cumlemize yasatmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…