2 kez nisandan ayrildim :( Cok kotuyum

Allah razi olsun yok kesinlikle artik kolay kolay nisanlanmam

Bir kere saygı kalmadı mı arada buyuklere karşı, o işten hayır gelmez güzelim...

İki kere nişan atıldığı için de üzülme..

İki kez boşanmış gibi konuşuyosun..

Dünyanın sonu değil..

İlerde daha çok üzüleceğine...

Sana, annene, babana, kendi annesine babasına saygısız adamdan hayır gelir mi? Uçan kuşla kavga eden, öyleki sinemadan çıkmak zorunda kaldığınız adamla mı yetiştirmek istiyorsun çocuklarını? Bazen bazı durumlara da şans olarak bakmalısın. Çok çektim diyorsun ama aslında mükafatlandırılmışsın haberin yok. Evli kuzeniyle samimi mesajlaşan biriyle mi evli olmak isterdin şu an. Ya evlendikten sonra farketseydin. Ya ailesi seni hiç benimsemeseydi? Bu ikinci olayda ya o kızı hiç unutamasaydı, evlendikten sonra öğrenseydin senden önce biriyle görüştüğünü ve seni sırf annesi istedi diye istediğini. Her şer görünen şeyde de bir hayır vardır.

E vardır herşeyde hayır öyle düşün evlenip boşansan dahamı iyi belliki zorla birşeyler yaptırılmaya başlamış baktıki iş ciddiye biniyo salıvermiş adam kendini bence fazlasıyla alıyosun mukafatını aslında rabbim baştan yanlış yoldan çevirmiş seni işte verilmiş sadakan var bence kafanı topla biraz zamana bırak düşünmemeye çalış dualarındada rabbim bana hayırlısını ver hayırlı bir insan karşıma çıkar diye dua et gönlüne göre versin inşallah...

bir daha seni sevdigine emin olmadigin adamlarla nisanlanma. sanirim gorucu usulu fazla tanimadan falan nisanlandin. ikisi de eski sevgililerine donduklerine gore...

ben de 2 bucuk senelik evliyim , 10 aylik kizim var, nisandan ayrilmadigim icin hep kendimi sucluyorum.. keske nisandan ayrilsaydimmm,,,

Ilki severek oldu ikincisi gorucu usulu annesi bi kac aya oldu bittiye getirdi ayrica ickide kullaniyomus ben dedim basta eger ickisi varsa olmaz diye yok dedi yalan soyledi.. Ayrica oyle guzel.bi kizimki sevilmicek biride degilim herkes sok oldu senin gibi guzel kizi bulmuslar yuh dediler.. (

Bence hiç isyan etme, şükret. Allah sana evlenmeden gerçek yüzlerini göstermiş.
Ucuz kurtulmuşsun. İlerde çocuğun olduğunda yanında seni sevmeyen saygısız bir adam istemezsin herhalde.

Iyiki bitmis, bu adamdan sana ne es olurdu nede adam olurdu.

Cok sanslisin gercekten.
Uzulme bosver .

beyaz atlı prensin bir yerlerde seni bekliyor karşına çıkacak merak etme. sabır et ki mükafatını alasın. bende zor günler yaşadım ama şu an 13 yıllık evli ve mutluyum nazar değmesin
ya bu nasıl tatlı bi mesaj içim açıldı vallahi :) nazar değmesin canım ömür boyu mutluluklar

Bastan sona cok haklisiniz aslinda Allah hep benimleymis ama iste canim oyle yaniyorki suan gozumdeki perdeden isin sirrini cozemiyorum..

ne güzel işte böyle bir adamdan ayrıldığına sevinmelisin onu bunu boşver bu hayat senin hayatın ve senin ailene hakaret eden bir erkekle mutlu olabileceğini mi sanıyorsun?

Gelinlikciye gittik provaya bana istemeyen evlilik mi bu dediler disardaki insan bunu diyen dusunun kac kere sordun kayinvalideye oldumu diye bir kere oldu guzel demedi dediler

Kac kere beni yolda arkadaslarinin yaninda kavga etti azarladi.bagirdi dayandim sabrettim herseye.. Ayrildiktan sonrada annemi sucladi o ayirdi.bizi ben seviyodum seni dedi.. Psikopat gibi bsy kizlar(

Madem seviyodu suan neden eski sevgilisine donmus.. Hep yalan bana yuzuk almis kuyumcu kutusunda getirdi gumus cikti daha neler neler kizlar

Allah aşkına kaç yaşındasın sen.Nedir bu koca merakı ya.Aceleniz ne.

Şükür et böyle bir ruh hastasından kurtulduğun için
Ve herşeyden önce kendine değer ver

Arkadaslar koca meraklisi degilim herkes kaderini yasiyor 21 yasindayim ikincisi gorucu usulu oldu ( cok pismanim cok

yaşadıkların sıkıntılı şeyler, kolay değil ama bunu atlatman gerek. verilmiş sadakan varmış. insanlar evleniyor ayrılıyor çocukları oluyor bir de o sorumlulukla nasıl uğraşıyotlar Allah yardımcıları olsun bak onları düşün. Bu da senin sınavındı belki de... Giden gitsin boşver. sen çizgini bozmadığın sürece sıkıntı yok,sen kendini biliyorsun.ne niyetle aksesuarı söylediğini de...

ikinci nişanlın zaten ilk günden pişman olmuş,,sevgilisi ile arası bozulmu ve nişanı da inat uğruna kabul etmiş. evlenseydiniz daha kötü olacaktı yani insanın kocasının aklında başka bir kadın olması en aağır şey inan, ilk nişanlında karektersizmiş zaten yorum yapmaya gerek yok..diyeceğim o ki ŞANSLISIN bence böyle sıkıntı çekenler sonunda eriyor muradına.inşallah yüzün güler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…