- 4 Temmuz 2013
- 7.360
- 6.944
- 248
Ne kaderi güzleim ya.21 yaşında küçücük kızsın.Tedbir kuldan,taktir Allah tan.Anlamadan dinlemeden tanımadan etmeden hemen hooop nişan takılıyor.Sonra bu yaşlarda yok banyo aksesuarı,yok annesi istediği için senle nişanlanan beyni olgunlaşmamış çocuk...gereksiz olaylar olaylar.Bir de ne diye katlanırsınız anlamma.Yok sustum.Yok kabul ettim....Arkadaslar koca meraklisi degilim herkes kaderini yasiyor 21 yasindayim ikincisi gorucu usulu oldu( cok pismanim cok
Güzel kardeşim, geçmeyen ne? Hala böyle bir adamla evlenmediğine mi üzülüyorsun? Üç kuruşluk tülün parasını ödememek içim sana açıl diyen bir kaynanaya gelin olamadığına mı?Aynen oyle zamana biraktim dua ediyorum namaza basladim hep dua ediyorum.. Gecmiyo ama gecmiyo
Yazık.Gerçekten yazık.Adam adam değil.Sana etmediğini bırakmıyor.Eski sevgilisini anası için bırakmış onunla görüşüyor.Hala yalvarıyorsun arayı düzeltelim diye.Ya bu cahillik bu toplumda düzelmedi düzelmeyecek.Elbette biliyorum canim kendimi.. Kotu art niyetle soylenir mi sonucta bizim evimize alincak.. Birde ben zaten cok acilar yasamisim ikinci.nisanim istermiyim bi.daha ayrilmak.. Ayrilma evresinde tam bir gun boyunca mesaj yazdim ayrilmayalim gel arayi duzeltelim annemlerle diye birak kelimeyi harf yazmadi.. Suandada eski.sevgiisi ile konusuyo
Bak tatlım daha çoook gençsin.İki kere nişan atmak ayıp değil namussuzluk değil.Bu adamla evli olup ömür boyu rezil olmakta var.Kendini topla.Haketmiyorsan,kendine bu kötülüğü yapmalarına kendin izin verme.Bugün amin dediğin duaya,yarın iyi ki olmamış dersin.Adamın ne olduğu ortada.Deli misin sen.Millet ne der diye mi bu tavrın.Arkadaslar cok haklisiniz zaten ilk.nisanlim icin ben.uzulmuyorum iyiki olmadi.. Ama buda boyle.yapinca ister istemez yiprandim cok yiprandim.. Iyiki olmadi.ikiside herzaman diyorum ama cokta uzuluyorum haketmedigim seyleri.yasamis.olmama
Yapma güzel kardeşim, onlara inat çık gez, hobiler edin, kurslara git. Dolu dolu yaşa hayatını. Yaşama ne kadar çabuk dönersen, kafandaki kuruntulardan kurtulman o kadar kolay olur. Hem evde kimsenin yasını tutuyor bilmesinler seni.Samson ablacim.. Diyorum.ya aslinda Allah hep benimleymis ama iste canimin acisindan gozume perde indi goremiyorum 1 aydir evden.cikmiyorum belkidecok inancli.bi.insanim ama nefsimin zulmune ugruyorum sabir.gecicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?