2 kez nisandan ayrildim :( Cok kotuyum

Arkadaslar koca meraklisi degilim herkes kaderini yasiyor 21 yasindayim ikincisi gorucu usulu oldu ( cok pismanim cok
Ne kaderi güzleim ya.21 yaşında küçücük kızsın.Tedbir kuldan,taktir Allah tan.Anlamadan dinlemeden tanımadan etmeden hemen hooop nişan takılıyor.Sonra bu yaşlarda yok banyo aksesuarı,yok annesi istediği için senle nişanlanan beyni olgunlaşmamış çocuk...gereksiz olaylar olaylar.Bir de ne diye katlanırsınız anlamma.Yok sustum.Yok kabul ettim....

Elbette biliyorum canim kendimi.. Kotu art niyetle soylenir mi sonucta bizim evimize alincak.. Birde ben zaten cok acilar yasamisim ikinci.nisanim istermiyim bi.daha ayrilmak.. Ayrilma evresinde tam bir gun boyunca mesaj yazdim ayrilmayalim gel arayi duzeltelim annemlerle diye birak kelimeyi harf yazmadi.. Suandada eski.sevgiisi ile konusuyo

Canım olmadığı hayrına senin; seni sırf ucuz olacak diye açmak istemeleri zaten yeterince itici. Bu adamın aklı öbür kızda kalsın. Allah korusun evlenip ayrılmaktansa, bu şekilde bitmesi daha iyi olmuş. Üzme kendini, bir daha da iyice düşünmeden karar verme, etrafındaki insanların etkisinde çok kalma. Kaldı ki daha çok küçüksün, 21 yaş henüz evlenmek için erken, biraz zaman tanı kendine. Kafanı toparla.

Cok haklisin nazlideniz ablacim ( ben cok sakin sessiz bi insanim kullandilar iyi niyetimden diyorum ya kayinvalide kac kere geldi istemeye ille olsun diye oldu.bitti ye getirdiler bizimde agzimiz dilimiz.baglandi

Aynen oyle zamana biraktim dua ediyorum namaza basladim hep dua ediyorum.. Gecmiyo ama gecmiyo
Güzel kardeşim, geçmeyen ne? Hala böyle bir adamla evlenmediğine mi üzülüyorsun? Üç kuruşluk tülün parasını ödememek içim sana açıl diyen bir kaynanaya gelin olamadığına mı?
N'olur, illa benim istediğim demeyin. Allah'tan hayırlısını isteyin; oldurmadıysa varmış bir hayr diye şükredmesini de bilin. 1 kere de nişan atsan 5 kerede nişan atsan farketmez. İnan kötü bir evlilik yapmaktan çok daha iyi şu an içinde bulunduğun durum.

Ahimi cok aldilar cevrede dahil destek olan kadar kostek olanda cok oldu.. Bidaha zaten canim cok yandi kolay kolay olmaz

sırf evlenmek için evlenmeye kalkıyorsunuz ondan sonra böyle oluyor. evlenmek için aşık olmayı bekleyin. iki nişanlınız da size bir şey hissetmemiş okuduklarımdan bunu anladım. tabii yanlış anlamış da olabilirim. o nasıl türkçe allah aşkına? anlamak için kriptograf olmak lazım.

Üvey bile olsa evli kuzeniyle samimi mesajlarını görmüşsünüz. Daha bekliyorsunuz bu adamdan anlamadım. İyi ki nişanlılık döneminde ayrılmışsınız evlenmeden. Rabbim yüzüne gülmüş...Her şeyin hayırlısı.

Yazık.Gerçekten yazık.Adam adam değil.Sana etmediğini bırakmıyor.Eski sevgilisini anası için bırakmış onunla görüşüyor.Hala yalvarıyorsun arayı düzeltelim diye.Ya bu cahillik bu toplumda düzelmedi düzelmeyecek.

Samson ablacim.. Diyorum.ya aslinda Allah hep benimleymis ama iste canimin acisindan gozume perde indi goremiyorum 1 aydir evden.cikmiyorum belkide cok inancli.bi.insanim ama nefsimin zulmune ugruyorum sabir.gecicek

Arkadaslar cok haklisiniz zaten ilk.nisanlim icin ben.uzulmuyorum iyiki olmadi.. Ama buda boyle.yapinca ister istemez yiprandim cok yiprandim.. Iyiki olmadi.ikiside herzaman diyorum ama cokta uzuluyorum haketmedigim seyleri.yasamis.olmama

bu erkek tarafları ne kadar pinti olmaya başladı. valla hayret ediyorum artık.
gerekirse ufak tefeğide alacaklar tabi evlenmek için yola çıktılarsa.
birde o adam seni sevmemiş bahane aramış onun için üzülme değmez.

Nazli.deniz ablacim ayrilma evresinde yalvardim gel arayi duzeltelim diye o.kizla konustugunu bilseydim hayatta yalvarmazdim ayrica ben ayrilmadan iki hafta once ogrendim 9 aylik bi.iliskisi oldugunu ve annesi.icin biraktigini.o.kizi

Arkadaslar cok haklisiniz zaten ilk.nisanlim icin ben.uzulmuyorum iyiki olmadi.. Ama buda boyle.yapinca ister istemez yiprandim cok yiprandim.. Iyiki olmadi.ikiside herzaman diyorum ama cokta uzuluyorum haketmedigim seyleri.yasamis.olmama
Bak tatlım daha çoook gençsin.İki kere nişan atmak ayıp değil namussuzluk değil.Bu adamla evli olup ömür boyu rezil olmakta var.Kendini topla.Haketmiyorsan,kendine bu kötülüğü yapmalarına kendin izin verme.Bugün amin dediğin duaya,yarın iyi ki olmamış dersin.Adamın ne olduğu ortada.Deli misin sen.Millet ne der diye mi bu tavrın.

Destek olan kadar gulen kostek olanda cok oldu.. Cok haklisiniz yerden goge kadar kimseye dediklerinden kizamam ama bende istemezdim boyle olsun.. Birdaha kolay kolay olmaz zaten sabir dua..zaman

Ahim tutucak ama ikisinede can yanmak ne demekmis onlarda yasicak

Samson ablacim.. Diyorum.ya aslinda Allah hep benimleymis ama iste canimin acisindan gozume perde indi goremiyorum 1 aydir evden.cikmiyorum belkide cok inancli.bi.insanim ama nefsimin zulmune ugruyorum sabir.gecicek
Yapma güzel kardeşim, onlara inat çık gez, hobiler edin, kurslara git. Dolu dolu yaşa hayatını. Yaşama ne kadar çabuk dönersen, kafandaki kuruntulardan kurtulman o kadar kolay olur. Hem evde kimsenin yasını tutuyor bilmesinler seni.
Değerli hissetmek için böyle bir evlilik yapmaya ihtiyacın yok senin. Ne böyle bir adamın onayı, ne onun gibi KV nin seni sahiplenmesi gerekmez. Allah'ın sevdiği kuluymuşsun ki son onda bu insanların arasına karışmaktan kurtulmuşsun. Genceciksindir sen şimdi. Acele etme, herşeyin zamanı var. Sen bugünü dolu dolu yaşa. Bak aslında tek var olan, elinde olan şu an. Geçmiş zaten yok, geçti bitti. Orada takılıp kalma, bu güzel yaşlarını, özgürlüğünü heba etme. Ailenin yanında ki rahatlığın kıymetini bil.

Cok haklisin samson ablacim.. (( cok hemde.. Kendimi heba ediyorum onlar beni dusunmuyo bile herkes oyle diyo cik gez diyo ama iste bu dakikadan itibaren yapicam dunya onlarla donmuyoki Allah cok buyuk sabir Allahim bana dua edin ne olursunuz..

bir de kapalıysanız kim isterse istesin ne nişanda düğünde ne de günlük hayatta açılmayı kabul etmeyin.
dik durursanız herkes size ona göre davranır.
sizi olduğunuz gibi kabul edecek bi insanla evlenin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…