2 kez nisandan ayrildim :( Cok kotuyum

sen neden gitti diye ağlayacağına iyiki kurtuldum diye sevin..böyle insanla kayınvalideyle ömür geçmez..karşına anlayışlı uyumlu birileri muhakkak çıkar...sen mutlu ol...

Evet cok haklisin mimosa ablacim. Ben zaten bu konuda cok netim.. Asla acilmam. Cok haklisiniz Allah kalbimi biliyor ona gore vericek.belkid sabir dua.. Zaman

Allah razi olsun zelibon arkadasim.. Diyorum ya insanin gozune perde iniyor ve yipranmis olusu bunlara surukluyor yoksa delice sevdigimden degil cok sukur Allahim

Nazli.deniz ablacim ayrilma evresinde yalvardim gel arayi duzeltelim diye o.kizla konustugunu bilseydim hayatta yalvarmazdim ayrica ben ayrilmadan iki hafta once ogrendim 9 aylik bi.iliskisi oldugunu ve annesi.icin biraktigini.o.kizi

Uzuleceksin tabiki. Üzülmek bizler için.
Hayatimizda her şey istedigimiz gibi gitmeyebilir. Inancli bir insansin o zaman Allahin verdigine sebat edeceksin, sukredeceksin, seni böyle hastalikli bir iliskiye atmadigi için mutlu olacaksin. Elbet senin de cikar bir nasibin ama sen bulacaksin. Araştırmadan nişan falan yapmayacaksin, insanlari tam taniyacaksin. Ama biraz bekle ve Allahtan iste sadece. Ben esimle tanistigimda "Rabbim, senin bana hayirliyi vereceginden hiç şüphem yok, sirtimi sana dayadim, hayirlisiysa zaten olur, kolaylastir" diye dua etmistim.
Ve çok şükür Rabbim kolaylastirdi.
Ama lütfen tevekkül edin.
Sabredin, elbet bir gün mukafatini alacaksiniz...

bence hiç üzülme giden gitsin.şimdiki aklım olsa doğru kişiyi bulana kadar on kere nişan atardım gerekirse evlenince dönemiyorsun.otur keyfine bak

Allah bin kere razi olsun bilgece.. Cok haklisin insAllah bundan sonra bunu yapicam.. Zaten diyorum ya kolay kolay olmaz zaten ben diretmedim olsun diye hep onlar beni buldu

Frost.. Canim ben suan okumuyorum ayrica universite okumak kaderine engel olmaz yasanmasi gerekiyorsa yasanir.. Universite okuyanlar benim yasadigimi yasamiyormu saniyorsun neleri var.. Ben hicbiseyde diretmedim.hep onlar beni.buldu

Mucizem cok tesekkur ederim cok haklisin Allah sanada hayirli.huzurlu omurler versin Rabbim pisman ettirmesin..

Her zaman sabreden derviş muradına eremiyor, bazen katil olabiliyor.

Bence sen de kendine zorla eziyet etme. Bırak şu erkek müsveddesinin peşini.

BenIpek cok haklisiniz cok ( pesini biraktim zaten ama yaptiklarini hazmedemedim hala.. Allaha havale ettim dua eder beklerim.. Ben rahat uyurum ama onlar aldiklari ahla nasil uyurlar Allaha havale ettim..

daha çok küçüksün,,,
belki böyle olması daha hayırlı olmuşstur senin için,, evlenince de çok çekerdin çünkü yaşın küçük kendini savunamazdın,,,
sana bir kaç tavsiye
bir daha nişanlanıcağın zaman,,, sözlen ama hemen nişanı takma,, hatta nişanı düğüne 3-4 ay kala yap,,
sözlenmeden önce aday adayı ile bir cafe ye git,, su ısmarla bak bakalım su şisesini açıp senin için bardağa döküyor mu?
sözlenmeden önce aday adayı ile iyi bir yere yemeğe git,, bakalım restaurant da nasıl davranıyor,, hesap geldi mi nasıl davranıyor???
bunlar önemli şeyler, ayrıntı gibi görünen şeyler ama bunlar önemlidir,,,
birde sözlenmeden önce ailenin evine git,,, bir evlerinin düzenine bak,,
düğün arifesinde, gelinliğini kendin al, deki bizde adet böyle,,,
müstakbel nişalında kendi damatlığını alsın,,,,

Evet ya, cirkin kizlar en az 10 defa nisanin atilmasini hak ediyorlar, iiiyy o cirkinleri kim ne yapacak

Ya daha 21 yasindasin ve 2 defa basindan bir nisan gecmis. Bu evlenme hevesi ne böyle? Evlilik öyle toz pembe birsey degil, hele 21 yasinda.

Üniversiteye git, kendini gelistir, ise gir, kendi parani kazan, kendi ayaklarin üzeine dur ve simdilik bu evlikik hayalini kesinlikle unut!

Allah'ın sevgili kuluymuşsunuz heralde 2 kere beladan kurtulmuşsunuz. bir erkek alınacakların filan lafını ediyorsa zaten gerekli olgunluğa erişememiş demektir. sen onun karısı olacaksın ne demek onu kız tarafı alır? kurtulduğuna şükret. boşandığım ş....sizden nişanlıyken kurtulmak için neler vermezdim.. hayırlısı..

Kararsiz_2013 ben oyle bisey demedim arkadasim.. Estagfurullah asla dememde guzelde cirkinde her sekilde aldatiliyo yada birakiliyo.. Orda onu ikiside sevmemis seni diye biri demisti ondan soyledim.. Asla lutfen lafi carpitmayalim.. Hakkinizi helal edin. Ayrica zaten akillandim ben dersimi aldim zaten dogru zamanda olucak.. Ben ailemi dinlemeyipte nisanlansam haklisiniz ama herkes destek.olmustu tesekkurler..

Leble hanim Allah razi olsun her ayrintiyi bundan sonra kulagimin bi kosesinde cok sagolun..

Saft arkadasim Allah seninde yardimcin olsun cok uzuldum sanada ( ah iste hersey bizim istedigimiz olcude ilerlemiyor degilmi sabir gecicek hersey duayla..

Aman aç bir müzik göbek at iyiki evlenmemiş

Ema1 Allah razi olsun aynen oyle yapicam bundan sonra :)

Bu bıraz zorla evlenıyor sankı. Bırak bosver boylesı daha hayırlı olmus en kabullenemedıgum seydır anne babaya saygısızlık cok ayıp etmıs senınkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…