- 28 Aralık 2015
- 1.345
- 722
- 123
- 31
- Konu Sahibi limonludondurmam
-
bende siz gibi düşündüm ama sanki internnet tanıştığıma mahçup hissediyorum kafamda acayip karışık ama söylediklerinize sonuna kadar katılıyorum .sInternette konustugunuz kisiyi tam olarak tanimiyorsunuz.
Sevgililik gibi bir durum da söz konusu degilnanladigim kadariyla.. mesaj muhabbet derken ilginizi celbetmis belli ki. Durum karsilikli da olabilir tabi bilemeyiz ancak iyi tanimadan evlilik yoluna kimse girmez.
Gorucu usulü tanisacaginiz kisi ile de yine hemen bir seyler oluo bitmeyecek. Belki begenmeyeceksiniz birbiriniz. Hic kafa yaoiniz uyusmayacak. Belki cay icerken hüpletecek ve o an nefret edeceksiniz :) ki bunlqr internetten tanistiginiz kisi icinde gecerli.
Ailenizin dedigi kisi ile bi gorusun bakalim. Sonra daha salim kafayla düşünün. Bu adamdan olur derseniz internettekini kibarca konusmayi kesersiniz.
Yok olmaz derseniz de internetteki kisi gelir bi bakarsiniz duruma göre hareket edersiniz. Bu süreçte duygulariniz birakmayin tutun iplerini sıkica.
bende öyle düşündümde şimdi internneten tanıştığıma biraz mahçup düştüm vicdan yaptım sanırım kafam karıştı acıkcasıburda bir sadakatsizlik vs durumu yok. çünkü diğeriyle henüz aranızda hiçbir şey yokmuş. bence ikisiyle de görüş, içine hangisi siniyorsa onunla devam edersin
Nette arkadaş gibi konuşuyoruz diyorsun, verilmiş bir söz yok yani; eee kimbilir kaç kızla daha aynı şekilde konuşuyor.bende öyle düşündümde şimdi internneten tanıştığıma biraz mahçup düştüm vicdan yaptım sanırım kafam karıştı acıkcası
internetten tanıştığınız çocukla neler konuşuyorsunuz mesela? yani gün içerisinde sürekli bir mesajlaşma durumu var mı yoksa akşamları 1 - 2 saat gibi mi?
hoş her ne olursa olsun aldatma olduğunu düşünmüyorum ben. ortada konuşulmuş bişey var, adamın oralarda ne yaptığını da bilmiyorsunuz. içiniz rahat olsun
zaten görüşcem yarın nasipsede işte içim rahat olmuyor böylede ..Netten tanıştıgınız kişiye ne kadar güveniyosunuz ki. Helede şu zamanda.
Bence ailenizin bildiğiyle konuşun.görüşün daha iyi.
haklıısın umarım hayırlısı oluramaaaan boşver interneti. güvenme
niye rahat olmuyokizaten görüşcem yarın nasipsede işte içim rahat olmuyor böylede ..
mesela ilk zamanlar belkide günün 20 saati konuştuk. bi haftadır falan fazla konuşmuyoruz normale döndü. aldatma falan bende sanmıyorumda ben güvenmekte hep zorluk çekiceğimden bahsetmiştim kendisine oda olcağını neden olmasın güven sağlarım demişti, sonra geçen gün zor olcağını tıkandığını fln filan söyledi bende tabi bi çekimserlik oluştu o yüzden fazlada yazmıyorum yani canım.. umarım hayırlısı olur bakalım bugün görücü gelceğin annesi gelcek yarın çocukla kendisi gelicek..
Nette arkadaş gibi konuşuyoruz diyorsun, verilmiş bir söz yok yani; eee kimbilir kaç kızla daha aynı şekilde konuşuyor.
Vicdan yapacak bir durum yok; bu çocukla tanışın tabi
işte zamanla tanışırız falan diye düşünmüştük o yüzden görüşcektm 2 haftaya kadarİstanbul'dakini ne derece tanıyorsun ki güvenipte buluşacaksın?
Ailenin dediğiyle görüş diğeriyle buluşmayı iptal et bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?