2 kişi arasında kalmak :S

limonludondurmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2015
1.345
722
123
31
merhaba arkadaşlar başlık biraz saçma olduda bi derdim var..

şimdi ben 2 ay önce netten biriyle tanıştım arkadaş olarak konuşuyoruz ben ankarada o istanbulda ama belirsizlik içinde herşey oda farkında 2 haftaya gelicek konuşuyoruz ama ilk zamanki gibi çok değil.. neyse ailemde görücü biri gelicek falan dedi istemem dedim fakat konuştuğum çocukla aramda bişi yok o yüzden görüşmeye karar verdm gelicek yarın görüşcez.vicdanım rahatsız ne yapmam gerek bilmiyorum. istanbuldaki kişi olsa uzak hep sıkıntı ve sonunda ne olcak belli değil ama burdaki ailem bilicek en azından direk ciddi başlıcak belirsizlik olmucak ne yapmalıyım bilmiyorum böyle bi tuhaf hisle yaşıyorum. yanlış mı yapıyorum doğru mu emin değilim büyük dert çalıştığım yerde herkese sordum fikir aldım görüşmem yönünde tepki aldım ne olcağı belli değil ama yinede işte kararsızm iki taraftandaa fikirleriniz nedir

Internette konustugunuz kisiyi tam olarak tanimiyorsunuz.
Sevgililik gibi bir durum da söz konusu degilnanladigim kadariyla.. mesaj muhabbet derken ilginizi celbetmis belli ki. Durum karsilikli da olabilir tabi bilemeyiz ancak iyi tanimadan evlilik yoluna kimse girmez.

Gorucu usulü tanisacaginiz kisi ile de yine hemen bir seyler oluo bitmeyecek. Belki begenmeyeceksiniz birbiriniz. Hic kafa yaoiniz uyusmayacak. Belki cay icerken hüpletecek ve o an nefret edeceksiniz :) ki bunlqr internetten tanistiginiz kisi icinde gecerli.

Ailenizin dedigi kisi ile bi gorusun bakalim. Sonra daha salim kafayla düşünün. Bu adamdan olur derseniz internettekini kibarca konusmayi kesersiniz.
Yok olmaz derseniz de internetteki kisi gelir bi bakarsiniz duruma göre hareket edersiniz. Bu süreçte duygulariniz birakmayin tutun iplerini sıkica.

burda bir sadakatsizlik vs durumu yok. çünkü diğeriyle henüz aranızda hiçbir şey yokmuş. bence ikisiyle de görüş, içine hangisi siniyorsa onunla devam edersin

bende siz gibi düşündüm ama sanki internnet tanıştığıma mahçup hissediyorum kafamda acayip karışık ama söylediklerinize sonuna kadar katılıyorum .s

burda bir sadakatsizlik vs durumu yok. çünkü diğeriyle henüz aranızda hiçbir şey yokmuş. bence ikisiyle de görüş, içine hangisi siniyorsa onunla devam edersin
bende öyle düşündümde şimdi internneten tanıştığıma biraz mahçup düştüm vicdan yaptım sanırım kafam karıştı acıkcası

İnternette konuşarak bir insanı ne kadar tanıyabilirsiniz? Ayrıca bir ilişki yaşanmamış kendinizi kötü hissettirecek hiçbir durum yok. Hem ailenin bildiği tanıdığı kişi daha iyidir. Rahat olun

internetten tanıştığınız çocukla neler konuşuyorsunuz mesela? yani gün içerisinde sürekli bir mesajlaşma durumu var mı yoksa akşamları 1 - 2 saat gibi mi?
hoş her ne olursa olsun aldatma olduğunu düşünmüyorum ben. ortada konuşulmuş bişey var, adamın oralarda ne yaptığını da bilmiyorsunuz. içiniz rahat olsun

bende öyle düşündümde şimdi internneten tanıştığıma biraz mahçup düştüm vicdan yaptım sanırım kafam karıştı acıkcası
Nette arkadaş gibi konuşuyoruz diyorsun, verilmiş bir söz yok yani; eee kimbilir kaç kızla daha aynı şekilde konuşuyor.

Vicdan yapacak bir durum yok; bu çocukla tanışın tabi

Netten tanıştıgınız kişiye ne kadar güveniyosunuz ki. Helede şu zamanda.
Bence ailenizin bildiğiyle konuşun.görüşün daha iyi.

mesela ilk zamanlar belkide günün 20 saati konuştuk. bi haftadır falan fazla konuşmuyoruz normale döndü. aldatma falan bende sanmıyorumda ben güvenmekte hep zorluk çekiceğimden bahsetmiştim kendisine oda olcağını neden olmasın güven sağlarım demişti, sonra geçen gün zor olcağını tıkandığını fln filan söyledi bende tabi bi çekimserlik oluştu o yüzden fazlada yazmıyorum yani canım.. umarım hayırlısı olur bakalım bugün görücü gelceğin annesi gelcek yarın çocukla kendisi gelicek..

ortada net bişey de yok, madem o da ne istediğini bilmiyor bence tanış görücüyle. için de rahat olsun. ortada yanlış yaptığın bişey yok, sen karşına gelen fırsatları değerlendiriyorsun sadece

İstanbul'dakini ne derece tanıyorsun ki güvenipte buluşacaksın?
Ailenin dediğiyle görüş diğeriyle buluşmayı iptal et bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…