iki kız annesiyim bende aynı şeylere maruz kaldım umrumda da değil bak sana bir hikaye anlatayım..bir gün bir çift evlenirler evlendikleri gün akşam konuşurlar derlerki sabah kimin babası annesi gelirse gelsin kapıyı
açmayalım ne olursa olsun sözleşirler sabah ilk oğlanın annesi babası gelir kapıyı çalarlar açmaz çift oğlanın annesi ağlar ne yaptık ki biz der baba karısının kolundan çeker giderler sonra kızın ailesi gelir kapıyı çalarlar yine açmaz bunlar kızın annesi ağlamaya başlayınca kızda ağlar sonra eşine döner ben dayanamıyorum özür dilerim açıcam kapıyı der kapıyı açar..aradan seneler gecer çiftin 4 oğlu olur kadın yine hamile kalır ve bu seferki kızdır kız doğunca baba büyük bir tören hazırlar herkesi yedirir içirir gelin şaşkın tabi gece kocasına sorar senin 4 oğlun var onlara bir şey yapmadın neden kızın için bu kadar hazırlık yaptın eşide cevap verir YARIN YAŞLANDIĞIMIZDA BİR TEK O KAPISINI AÇACAK BİZE...![]()
çok saçma bir hikaye. kocasıyla sözleşmiş, kocası sözünü tutmuş ama kadın tutmamış. bu da onun ana kuzusu oldugunu ve daha ilk günden kocasını salak yerine koydugunu gösterir. bu yüzden bu hikayedeki çiftin 5 çocugu olmamıştır bence. boşamışlardır