• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 kiz annesi olmak

dogru erkegi de otekilestitmek bu... kiz cocugunu yuceltmek icin erkegi asagilamak gerekmiyor.
bir hatayi duzeltelim derken ikinci bir hata yapmayalim.
birde bu cocuktan nemalanmakta neyin nesi?
Yuce Allaha buyuk konusmak istemem ama biz neden cocuk buyutuyoruz?
ne demek faydali yok faydasiz.
cocuk buyutecegine bi kosede pata biriktir bari.
ben mi yanlis dusunuyorum cocuklar sigorta mi ya
Vallahi billahi ilerde kanser olup oğluma külfet olmayayım diye sigarayı bıraktım .
Elbette içten içe bir güvence duymuyorum desem yalan söylemiş olurum ancak böyle düşünsem şimdiye beşinci yolda olurdu .
İşi garantiye almak lazım sonuçta değil mi .

:-):-)
Bize üçün biri geliyor sanırım , ben ileri geri konuşanların aslın da çok fazla erkek çocukları istediğini ama olmayınca böyle avunduklarını görebiliyorum .
Ben hiç bir zaman kızı olanlara kırıcı konuşmadım. Ama insanlar da öğrensin artık oğlan doğunca da eve nur yağıyor. Güneş doğuyor. Evladım benim ya.... her türlü severim. Oğlu olanlara da çamur atmayı bıraksın insanlar.

Allah saglikla kucaginiza almaya nasip etsin inşallah. Ne güzel ilerde size ve birbirlerine çok güzel arkadaş olurlar

Cevrenizden duyduğunuz şey için bunalmanizi anliyorum. Haklisiniz da. Bir yakinim var 2 kizi var. Ona da hep boyle derlerdi.
Erkegin tam olduğu eve başka erkek girmezmis diyor artik oyle erkek bebek meraklilarina. :KK45::KK45:

Allah saglikla kucaginiza almaya nasip etsin inşallah. Ne güzel ilerde size ve birbirlerine çok güzel arkadaş olurlar

Cevrenizden duyduğunuz şey için bunalmanizi anliyorum. Haklisiniz da. Bir yakinim var 2 kizi var. Ona da hep boyle derlerdi.
Erkegin tam olduğu eve başka erkek girmezmis diyor artik oyle erkek bebek meraklilarina. :KK45::KK45:
Erkek adamın erkek çocuğu olur dediklerin de ne diyor .
Sidik yarıştırmaca resmen .
Allah böyle sevdi verdi diyemiyorda.

Kızın da erkeğin de yeri ayrı ama Allah'ın verdiğine burun kıvırmak nasıl bi şey anlamıyorum. Siz sağlıkla kucağınıza alın, gerisi önemli değil. Böyle laf edenlere de gerekli cevabı verirsiniz.

Kiz evlat has evlattir
bir kizim bir oglum var ama ileeiye baktigimda kizumla ilgilu hayallerim daha agur basiyor
kiz annesi olarak oglum olcagimi ogrendiklerimdeki sevinc cok sinurimi bozmusti nedense hayirki evlat olsuh

dogru erkegi de otekilestitmek bu... kiz cocugunu yuceltmek icin erkegi asagilamak gerekmiyor.
bir hatayi duzeltelim derken ikinci bir hata yapmayalim.
birde bu cocuktan nemalanmakta neyin nesi?
Yuce Allaha buyuk konusmak istemem ama biz neden cocuk buyutuyoruz?
ne demek faydali yok faydasiz.
cocuk buyutecegine bi kosede para biriktir bari.
ben mi yanlis dusunuyorum cocuklar sigorta mi ya

Bazıları yatırım amaçlı doğuruyor sanırım.

evlat candır kızda olsa çok sevilir erkekte olsa...

kim ne derse desin siz keyfinize bakın ....

Kiz evlat has evlattir
bir kizim bir oglum var ama ileeiye baktigimda kizumla ilgilu hayallerim daha agur basiyor
kiz annesi olarak oglum olcagimi ogrendiklerimdeki sevinc cok sinurimi bozmusti nedense hayirki evlat olsuh
Eşinizin de oğlu ile ilgili hayalleri ağır basıyor olabilir.

Kiz evlat has evlattir
Siz sanıyor musunuz ki ilerde oğlunuz sizin bu düşüncelerinizi hissetmeyecek .Bırak hissetmeyi davranışlarına yansıyacak.
Öyle yetiştireceksiniz çünkü hayallariniz bile kızın üstüne niye sadece ona yükleniyorsunuz günah değil mi ve hiç şaşırmayın niye böyle oldu diye.

Gece gece bazi arkadaslarin cani tartismak istiyor ama benim hic halim yok. Sadece bizimburda duydugum bir sozu paylasip moral vermek istemistim arkadasa.

Ilk bebeğim 640 gr dogdu cok cektim halada cekiyorum. bununda cinsiyeti falan umrumda degil tek derdim 1 kg ve 33 haftayi gecebilmek. Siz istediginizi anlayip dalga gecin, o ayri.

Bence evladın kızı erkeği olmaz hayırlısı hayırsızı olur....ben hiçbir zaman kızlarımı geleceğimin yaşlılığımın güvencesi olarak görmedim...onları dünyaya getirdim diye bu güç sorumluluğu onların omuzlarına yüklemek gibi bir
lüksüm olamaz...her daim duam rabbim beni kimseye, kimseyide bana muhtaç etmesin...ama şu bir gerçek ki kız evlat anneye daha yakındır daha dosttur...anneler sıkıntılarını genelde kızlarıyla paylaşır. Ama üstüne basarak söylüyorum bu herkesi kapsamaz... Ben mesleğim gereği o kadar yatalak ve düşkün hasta gördüm ki oğlu günlerce başında bekledi altından sürgüyü alıp temizliğini yaptı...takdir ettim her zaman yüzlerinede bu takdirimi söyledim....ama tabi bu örnekler oldukça az genelde hastanede yatan bayan olsun erkek olsun hastalara kızları yada gelinleri bakıyor...Tekrar diyorum rabbim evladın ,damadın ,gelinin hayırlısını ve vicdanlısını versin bizide anne babalarımıza hayırlı evlatlar olmayı nasip etsin..Bu arada ben en büyük yeğenimi kızlarımla bir emzirdim süt oğlum oldu...inanın kendi oğlum olsa o kadar sever sahiplenirdim..yani kısa yoldan bide oğluşum oldu....

İki kızı olan komşu Teyzemiz huzurevinde öldü. Kızları bakmadı son günlerinde bile.
Hanımefendi, size özellikle verilmiş bi cevabım yok. Tamam iki oğlunuz var ne güzel. Böyle bi laf vardır, onu paylaştım o kadar. İyi geceler.

Back
X