Oğlan doğan eve ne yağar merak ettim canım?
Erkekle ilgili bisey duymadim. Duyan varsa ogrenmis oluruz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oğlan doğan eve ne yağar merak ettim canım?
Oğlan doğan eve ne yağarmış merak ettim canım?
Vallahi billahi ilerde kanser olup oğluma külfet olmayayım diye sigarayı bıraktım .dogru erkegi de otekilestitmek bu... kiz cocugunu yuceltmek icin erkegi asagilamak gerekmiyor.
bir hatayi duzeltelim derken ikinci bir hata yapmayalim.
birde bu cocuktan nemalanmakta neyin nesi?
Yuce Allaha buyuk konusmak istemem ama biz neden cocuk buyutuyoruz?
ne demek faydali yok faydasiz.
cocuk buyutecegine bi kosede pata biriktir bari.
ben mi yanlis dusunuyorum cocuklar sigorta mi ya
Ben hiç bir zaman kızı olanlara kırıcı konuşmadım. Ama insanlar da öğrensin artık oğlan doğunca da eve nur yağıyor. Güneş doğuyor. Evladım benim ya.... her türlü severim. Oğlu olanlara da çamur atmayı bıraksın insanlar.
Bize üçün biri geliyor sanırım , ben ileri geri konuşanların aslın da çok fazla erkek çocukları istediğini ama olmayınca böyle avunduklarını görebiliyorum .
Erkek adamın erkek çocuğu olur dediklerin de ne diyor .Allah saglikla kucaginiza almaya nasip etsin inşallah. Ne güzel ilerde size ve birbirlerine çok güzel arkadaş olurlar
Cevrenizden duyduğunuz şey için bunalmanizi anliyorum. Haklisiniz da. Bir yakinim var 2 kizi var. Ona da hep boyle derlerdi.
Erkegin tam olduğu eve başka erkek girmezmis diyor artik oyle erkek bebek meraklilarina.![]()
dogru erkegi de otekilestitmek bu... kiz cocugunu yuceltmek icin erkegi asagilamak gerekmiyor.
bir hatayi duzeltelim derken ikinci bir hata yapmayalim.
birde bu cocuktan nemalanmakta neyin nesi?
Yuce Allaha buyuk konusmak istemem ama biz neden cocuk buyutuyoruz?
ne demek faydali yok faydasiz.
cocuk buyutecegine bi kosede para biriktir bari.
ben mi yanlis dusunuyorum cocuklar sigorta mi ya
Erkek adamın erkek çocuğu olur dediklerin de ne diyor .
Sidik yarıştırmaca resmen .
Allah böyle sevdi verdi diyemiyorda.
Eşinizin de oğlu ile ilgili hayalleri ağır basıyor olabilir.Kiz evlat has evlattir
bir kizim bir oglum var ama ileeiye baktigimda kizumla ilgilu hayallerim daha agur basiyor
kiz annesi olarak oglum olcagimi ogrendiklerimdeki sevinc cok sinurimi bozmusti nedense hayirki evlat olsuh
Siz sanıyor musunuz ki ilerde oğlunuz sizin bu düşüncelerinizi hissetmeyecek .Bırak hissetmeyi davranışlarına yansıyacak.Kiz evlat has evlattir
bir kizim bir oglum var ama ileeiye baktigimda kizumla ilgilu hayallerim daha agur basiyor
kiz annesi olarak oglum olcagimi ogrendiklerimdeki sevinc cok sinurimi bozmusti nedense hayirki evlat olsuh
İki kızı olan ssklı, bi kızı bi oğlu olan bağkurlu, iki oğlu olan yeşilkartlı olur derler.![]()
Hanımefendi, size özellikle verilmiş bi cevabım yok. Tamam iki oğlunuz var ne güzel. Böyle bi laf vardır, onu paylaştım o kadar. İyi geceler.İki kızı olan komşu Teyzemiz huzurevinde öldü. Kızları bakmadı son günlerinde bile.