Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence evladın kızı erkeği olmaz hayırlısı hayırsızı olur....ben hiçbir zaman kızlarımı geleceğimin yaşlılığımın güvencesi olarak görmedim...onları dünyaya getirdim diye bu güç sorumluluğu onların omuzlarına yüklemek gibi bir
lüksüm olamaz...her daim duam rabbim beni kimseye, kimseyide bana muhtaç etmesin...ama şu bir gerçek ki kız evlat anneye daha yakındır daha dosttur...anneler sıkıntılarını genelde kızlarıyla paylaşır. Ama üstüne basarak söylüyorum bu herkesi kapsamaz... Ben mesleğim gereği o kadar yatalak ve düşkün hasta gördüm ki oğlu günlerce başında bekledi altından sürgüyü alıp temizliğini yaptı...takdir ettim her zaman yüzlerinede bu takdirimi söyledim....ama tabi bu örnekler oldukça az genelde hastanede yatan bayan olsun erkek olsun hastalara kızları yada gelinleri bakıyor...Tekrar diyorum rabbim evladın ,damadın ,gelinin hayırlısını ve vicdanlısını versin bizide anne babalarımıza hayırlı evlatlar olmayı nasip etsin..Bu arada ben en büyük yeğenimi kızlarımla bir emzirdim süt oğlum oldu...inanın kendi oğlum olsa o kadar sever sahiplenirdim..yani kısa yoldan bide oğluşum oldu....
Aman erkeklerin kim ne hayrini gormus ki bugune kadar![]()
Yok esimi nedense erkek evlat hep korkutmustur ailelerinde eekek cocuk cok fazla malum kendi ve cevresindekileerin yasadugu ergen zamanlari aklina geldikce gozu korkuyor bir kizi daha olmasini cok istemisti nasip olmadi 3. Istiyor sirf kiz icinEşinizin de oğlu ile ilgili hayalleri ağır basıyor olabilir.
Bir şeyi eleştirirken eleştirilen hatayı yapanlar olmuş maalesef,üzülmeyin boşverin.
Oğlumu alıp çöpe atıcam birazdan niye büyütüyorum boşu boşunamı günlerce uykusuz kaldım![]()
Yok dedigimi yanlis anladiniz siz ikiside benim evladim canimSiz sanıyor musunuz ki ilerde oğlunuz sizin bu düşüncelerinizi hissetmeyecek .Bırak hissetmeyi davranışlarına yansıyacak.
Öyle yetiştireceksiniz çünkü hayallariniz bile kızın üstüne niye sadece ona yükleniyorsunuz günah değil mi ve hiç şaşırmayın niye böyle oldu diye.
Ne güzel söyledinBir şeyi eleştirirken eleştirilen hatayı yapanlar olmuş maalesef,üzülmeyin boşverin.![]()
Oğlumu alıp çöpe atıcam birazdan niye büyütüyorum boşu boşunamı günlerce uykusuz kaldım![]()
Biliyorum canım takılıyorum sana :)Ask olsun o anlamda soylemedigimi biliyorsun canim : )