- 24 Temmuz 2011
- 2.768
- 3.626
- 448
"shiningg, post: 36654107, member: 308065"]Kız çocukları içten pazarlıklı ve çok bilmiş mi oluyor?
Allah'ım ben daha neler duyup göreceğim bu forumda? Şimdiye kadar kimseyle münakaşaya girmedim burada, ama size bu yorumunuzdan ötürü o kadar kızdım ki.. Deminde bir hanım erkek çocukları itici demiş.
Olacak şey değil, hayret bir şey. Kız çocukları içten pazarlıklı ve çok bilmiş değildir hanımefendi, erkek çocukları da itici değil. Bu sıfatlar bu şekilde düşünetir.
Aslinda kötü niyetle söylediklerini düşünmüyorum. ..şey gibi düşün hani hiç bebek istemeyen birinin bebeği olur da kucagina alinca aslinda dunyanin en degerli varligi oldugunu anlar ya iste onun gibi birsey...herkesin hissiyati farklidir...
mesela benim ablam erkek cocuklarini hic sevemezdi cocuk dusmabi degildi ancak elimde degil kendimi zorlasamda sevimli gelmiyor, kiz cocuklari daha sevimli oluyor susle pusle cok hosuna giderdi...bir oglu oldu ve o an acayip degisti...ondan sonra erkek çocuklarına sempati duymaya basladi:)
Başka bir arkadaşıma kızlar çok bilmiş şımarık oluyor derdi kızıoldu aartık Cilveli kızım diyor ...çok konuşur aslında şımartir fazlası ile ama kendinin olunca tatlı geliyor...Sağlıklı olsunlar herseyden önemlisi o ama insanların önceliği bazen değişebiliyor başına gelene kadar![]()
Ben zaten çok bilmiş ya da şımarık denmesine değil de içten pazarlıklı lafına takıldım canım. Yani bence olacak şey değil. Evlat evlattır, Allah yokluklarıyla ya da hastalıklarıyla sınamasın. Ayrıca erkek çocukları da şımarık olabiliyor, hatta zaman zaman erkek torun, çocuk diye daha çok şımartılıyorlar.
Bazen bir laf söylerken nereye gidecek diye düşünmek lazım. Eğer senin dediğin gibiyse içim rahatlar ne yalan söyleyeyim, yanlış anlamışım derim, ama değilse diye de endişe ediyorum. Böyle bir düşünceyi kabul edemiyorum.
Bence ikisi de eştir, kıymetlidir. İnşallah hem erkek hem kız annesi olurum. Hem anneanne hem babaanne olurum. Hem gelinim hem damadım olur. İnşallah hepsinin sevgisini yaşarım.