- Konu Sahibi drdepresyon
-
merhaba arkadaşlar,çok şükür 2 aylık gebeyim ama hamileliğim biraz ağır geçiyor çok halsizim haftada 1 kadın alıyorum ama yetmiyor eşim sağolsun evde hiçbirşeye elini sürmüyor ben söylersem surat asarsam 1 gün yapıyor ikinci gün aynı, kadını daha sık çağırayım diyorum ama böyle alışmasını da istemiyorum eşim nöbet usulü çalışıyor yani 3 gün falan evde durduğu oluyor evle ilgilenmek yerine bilgisayar oyunu oynuyor
ikinci konu benim meşhur görümcem en son hamileliğimi tebrik etmedi diye yazmıştım ya sonra düşük tehlikesi atlattım onda kv.in ısrarı sonucu geçmiş olsuna gelmişti ben de hiçbirşey olmamış gibi davrandım ama 2 gün geçti laf sokmalar başladı bana da eşime de ,eşime sürekli çocuklarımın masrafları çok yetişemiyorum bana destek ol diye kızıyor eşim cevap vermiyor ama geçen patladı çocuklarını boş yere kreşe gönderme o zaman diye,bu sefer kv. hemen araya giriyor kızıma sahip çıkın diye.ben bu durumlarda sessiz kalıyorum ama ben de sıkıldım riskli hamilelik geçiyorum buna rağmen çalışıyorum düğün ve eşya borçlarımızı ödemek için
sizce bu durumlarda nasıl davranmam gerekir bana bir akıl verin lütfen
Eşinle temizlik yüzünden aranızı bozma, alışkın değilse yapamaz.
Benimki hala gardolabın kapaklarını kapatmıyor, ben de bıraktım artık bişey demeyi. Öyle açık kalıyo, artık ne zaman kapatırsa.
Görümcen için de sessiz kalma. Sen sessiz kaldıkça daha da üsteler.
Kayınvaliden madem çok düşünüyo kızını, alsın çocuklarına sahip çıksın baksın, kreş masrafından da kurtulurlar böylelikle.
Sen sessiz kaldıkça tepene çıkarlar bunu sakın unutma.
Görümcene de artık laf mı sokarsın, güzelce söyler misin senin bileceğin iş.
Ama güzel dilden anlayan biri değil belli ki. Yoksa zoraki geçmiş olsuna gelmez insan. Altı üstü geçmiş olsun diyecek. Bi de tebrik edecek. Bunları düşünmeyen adamdan çok bişey bekleme.
Yineliyorum, sessiz kalma.
Bunu bin kere söyleye bilirim sana.
merhaba arkadaşlar,çok şükür 2 aylık gebeyim ama hamileliğim biraz ağır geçiyor çok halsizim haftada 1 kadın alıyorum ama yetmiyor eşim sağolsun evde hiçbirşeye elini sürmüyor ben söylersem surat asarsam 1 gün yapıyor ikinci gün aynı, kadını daha sık çağırayım diyorum ama böyle alışmasını da istemiyorum eşim nöbet usulü çalışıyor yani 3 gün falan evde durduğu oluyor evle ilgilenmek yerine bilgisayar oyunu oynuyor
ikinci konu benim meşhur görümcem en son hamileliğimi tebrik etmedi diye yazmıştım ya sonra düşük tehlikesi atlattım onda kv.in ısrarı sonucu geçmiş olsuna gelmişti ben de hiçbirşey olmamış gibi davrandım ama 2 gün geçti laf sokmalar başladı bana da eşime de ,eşime sürekli çocuklarımın masrafları çok yetişemiyorum bana destek ol diye kızıyor eşim cevap vermiyor ama geçen patladı çocuklarını boş yere kreşe gönderme o zaman diye,bu sefer kv. hemen araya giriyor kızıma sahip çıkın diye.ben bu durumlarda sessiz kalıyorum ama ben de sıkıldım riskli hamilelik geçiyorum buna rağmen çalışıyorum düğün ve eşya borçlarımızı ödemek için
Bebeğiniz hayırlı olsun.:) Rabbim minicik ellerini sağlıkla görmeyi nasip etsin inşallah.merhaba arkadaşlar,çok şükür 2 aylık gebeyim ama hamileliğim biraz ağır geçiyor çok halsizim haftada 1 kadın alıyorum ama yetmiyor eşim sağolsun evde hiçbirşeye elini sürmüyor ben söylersem surat asarsam 1 gün yapıyor ikinci gün aynı, kadını daha sık çağırayım diyorum ama böyle alışmasını da istemiyorum eşim nöbet usulü çalışıyor yani 3 gün falan evde durduğu oluyor evle ilgilenmek yerine bilgisayar oyunu oynuyor
Bebeğiniz hayırlı olsun.:) Rabbim minicik ellerini sağlıkla görmeyi nasip etsin inşallah.
Görümcenizle ilgili konuyu tam bilmiyorum eşi yok mu? Kendisi çalışıyor mu? Çok acil veya zorunlu değilse para vermeyin derim ama olayların içine de hiç girmeyin bence doğru yoldasınız bu anlamda.
Evinizin temizliği ile ilgili bir şey diyemeceğim kelin merhemi olsa kendi başına demişler :)
:) çok teşekkür ederim canım. Sözde bir taraftan çalışıyorum bir taraftan burada uğraşıyorum başıma böyle işler geliyor :)cnm bu çok eski konusu yeni konusunda yeniden hamile konu 2012 de acılmıs
:) çok teşekkür ederim canım. Sözde bir taraftan çalışıyorum bir taraftan burada uğraşıyorum başıma böyle işler geliyor :)
kelin merhemi konusunu ne yapcaz bende ev işi konuısunda çıldırıyorum daha dün sahura kakmadan oruç tuttuk işten geldim kuru fasulye pilav yaptım önce ki günden güvecte tavuk mantar sote vardı yanına bisküüvili pasta yaptım paşamız geldi cok acmıs uyudu sofrayı hazırladım 10 dk kala uyandırdım daha 6 ayık evliyiz kuzenmn yanında neden erken kaldırdım diye azarladı salak karın olursa gibi bi kelime kullandı bastım cıngarı beni bilerek delirtiyo kendi sakince laf sokuo hatalı olan o öfke kontrolü yapamadıım için suçlu duruma düşen ben dağınık hep dağıtıyo destek olmuo cıngarı basınca sahuru hazırlamıs bulaşık makinesini boşaltıp yenilerini yerleştirmiş " hayır abi bn yapıyorum küçücük şeylere takılıo kavga cıkıncada iş yapıo 1 gün sürüo tabi gene aynı
Gıcık bir durum gerçekten.kelin merhemi konusunu ne yapcaz bende ev işi konuısunda çıldırıyorum daha dün sahura kakmadan oruç tuttuk işten geldim kuru fasulye pilav yaptım önce ki günden güvecte tavuk mantar sote vardı yanına bisküüvili pasta yaptım paşamız geldi cok acmıs uyudu sofrayı hazırladım 10 dk kala uyandırdım daha 6 ayık evliyiz kuzenmn yanında neden erken kaldırdım diye azarladı salak karın olursa gibi bi kelime kullandı bastım cıngarı beni bilerek delirtiyo kendi sakince laf sokuo hatalı olan o öfke kontrolü yapamadıım için suçlu duruma düşen ben dağınık hep dağıtıyo destek olmuo cıngarı basınca sahuru hazırlamıs bulaşık makinesini boşaltıp yenilerini yerleştirmiş " hayır abi bn yapıyorum küçücük şeylere takılıo kavga cıkıncada iş yapıo 1 gün sürüo tabi gene aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?