• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 lemde kaldım.lütfen fikir verin.ne yapsammm???

ben evliyim tabiki cocuklarim var ve hamileyim ayni sekilde yurtdisinda oturuyorum.siz kararinizi vermissiniz zaten fikir filan almiyorsunuz ,gaz bekliyorsunuz.cagirmayin o halde istemiyorum deyin esinize.hangi kayinvalide gelinin arkasindan konusmamistir allah askina ama kabul etsenizde etmesenizde mecburiyetler vardir yuvaniz icin esinizle huzurunuz icin ilerde uzulmemek icin...

yüzüme hakaret etti kadın daha ne olsun.ayrıca sizin dışınızdaki burdaki bütün bayanların fikirlerini alıyorum

çok güzel bakmışsın objektif.bende bugün bunu kabul etmezsem yarın başka sıkıntılara zemin hazırlamış olurmuyum diye düşünüyorum. mesela şöyle olucak evime gelecekler ben onlarla muhatap olmazsam yine arkamdan kötüleyecekler.her halukarda eşimle papaz olacaklar huzurunu bozacaklar ama eşim farkında değil

Ben bu forumda diğer konularda da bazı yorumları okuyorum.İnsanlar kendi çektikeriyle,kendi kayınvalideleriyle kıyaslama yaparak yorum yapıyorlar.Şöyle yap böyle yap,kaynana kötüdür şudur budur,düzelmez....Herkes benzer dertleri yaşayabilir.Ama herkes aynı insanla yaşamıyor.Herkesin bakış açısı,davranışları,karşısındaki insanın davranışları,eş faktörü farklı farklıdır.O yüzden neyin daha doğru olacağına en iyi kendin karar verirsin.Yaşın kaç bilmiyorum ama bir abla olarak sana şunu söyleyeyim.Sen nasıl farklı bir ailede farklı bir yapıda yetiştiysen.Eşin de daha başka bir ailede daha farklı bir yapıyla yetişti.O yüzden kimseyi düzeltemeyiz.Onlar öyle.Yapılan hoş değil.O yüzden en güzeli tamamen kestirip atmak değil,mesafeler çizerek kabullenmek.Bu da nasıl olur.Muhattap olmayarak değil,sen güler yüzünü göster ama sınırlarını çiz.Sana herhangi iğneleyici bir laf derse duymamazlıktan gel veya bunları tarışmak istemiyorum misafirimsiniz de.Bir de kim olursa olsun,evine geleden güler yüzünü eksik etme.Sen sana yakışanı yap,eşin de senin değerini ve haklılığını daha çok anlasın.Eşine de birşey dedikleri zaman,eşinin onlara bana eşimi kötülemeyin bu konuları dinlemek istemiyorum deyip ağızlarını kapatması lazım.Yani biri karısı,diğeri ailesi.Köprüyü iyi kurmalı.Annesin,şefkatini kimseden esirgeme ve kötülüğü unutmaya çalış.Allah herkese türlü türlü dert veriyor.Senin tek derdin bu olsun.Sen öfkene hakim oldukça,görmezden geldikçe Allah'ta mükafatını verir.Onlar bugün var yarın yok.Sen bebeğinle koşup oynayacağın,onun senle eşinin hayatına katacağı güzellikleri düşün ve hayatından keyif al.:49::emir_bebek:

kızlar ne tadım kaldı ne tuzum.evlendiğimden beridir bu ailevi meselelerden bıktım usandım.evlendim burnumdan getirdiler. şimdi küsüz yine burnumdan getiriyorlar. hamileyim yine ...
bu başlığı tamda açmışken dün akşam eşimle tekrar bu konu konuşuldu.annesi telde oraya gelmek istiyoruz demişler.eşimde demişki ben ne gelin ne gelmeyin derim ben bıktım sizin sürekli sorunlarınızdan.ne sen x i seviyorsun ne o seni.gelince size resmi olursa sonra bana şikayet etmeyin demiş.oda ozaman değişen bişey olmaz demiş
neyse bana anlatıyor bende gerilmeye başladım..benim eşim işine geleni anlatır yoksa bu ailevi konularda çok ketumdur..bende kimse kusura bakmasın ben onlarda kaldığımda suratlar 5 karıştı.kavga gürültü edip kovdular evden bu saatten sonra benden bide güleryüzmü bekliyorlar dedim.geçti artık hiç birşey eskisi gibi olmaz dedim.görüşmek istemiyorum.2 yıldır bir adım atmadılar barışmak için.kendi menfaatleri için seni kullanıyorlar sende bizim huzurumuzu bozuyosun dedim..bebek doğduğu zaman gelip görüp giderler ama ben konuşmayacam.o annenin bana söylediklerini bir ömür unutamam çok büyük kırgınlıklar var dedim.. çok gerildim. oda üzüldü bende üzüldüm..sonra eşime vijdan yaptım. ama eşimin ailesi karşısında beni yalnız bırakmasını hatırlayınca tüm vicda yapmamda kayboldu.

kızlar biz onlarda kalıyorken beni evden kovdular.eşim hiç birşey olmamış gibi tüm yaşanılan şeyleri görmezden gelip allım güllüm oldu.ve bu bana çok dokundu.ben evde sinir krizleri geçirirken acillik olurken bunu nasıl yaparlar bana diyip ağlarken,onun beni yalnız bırakması yüzünden defalarca kavga ediyorken evde 1 gram huzurumuz yokken onlara hiç bir şey yansıtmıyordu.zaten onlar kovduğu günde onlara hiç bişey dememiştim bide eşimin beni yalnız bırakmasıyla gururum çok kırıldı.şuan konuşmuyoruz eşimle.oda benim için bir şans daha versen görüşsen diyor.bende dedimki ben büyük kavga olup beni evden kovdukları zaman görüşme bira. bak biraz sertliğini göster dediğim zaman sen görüşmedinmiki benden görüş dediğin zaman bende görüşeyim... bebek doğduğu zaman gelsin görsünler ama onun dışında ben istemiyorum konuşmak dedim.
bu ne yaa :((( bu ailevi sorunları bana yaşatan beni bu pozisyonda bırakan insanlardan allah sorsun hesabını. bu seferde bebek doğmadan yer etmenin derdine düştüler.her telde konuşuyorlar akşamına eşimle tartışıyoruz.açma bana bu konuları ne konuşursan konuş anala babanla gelip bana söyleme artık dedimm

Son düzenleme:
Ben de yaklaşık bir buçuk yıldır aynı sorunlarla boğuşuyorum.Bir buçuk yıldır evliyim,yarısı gece gündüz ağlayarak diğer yarısı da psikologlarda geçti.Üç görümcem ve anneleri kınamı düğün günümü kabusa çevirdiler.Evlendiğim gün hatırlamak istemediğim kabus bir gün oldu.Beni eşime sürekli kötülediler.Eşimde öfke kontrolü sorunu var.Nikahtan hemen sonra üzerimde gelinlikle bana ağıza alınmayacak hakaretlerde bulundu,üzerime yürüdü,bağırdı çağırdı...Eşim de suçlu elbette ama asıl suç onu bu derece dolduranlarda.Sizi çok iyi anlıyorum.Çünkü benim eşimin ailesinin yüzüne bakabilmek için aylarca tedavi olmam gerekti.Şimdi görmemek için elimden geleni yapıyorum ama bazı durumlarda bundan kaçamıyorum maalesef..:((
Size tavsiyem kendinizden taviz vermeden bırakın gelsinler.Ama kendinizi sıkıp hiçbirşeyi de içinize atmayın.Allah sabır versin..

Ben de yaklaşık bir buçuk yıldır aynı sorunlarla boğuşuyorum.Bir buçuk yıldır evliyim,yarısı gece gündüz ağlayarak diğer yarısı da psikologlarda geçti.Üç görümcem ve anneleri kınamı düğün günümü kabusa çevirdiler.Evlendiğim gün hatırlamak istemediğim kabus bir gün oldu.Beni eşime sürekli kötülediler.Eşimde öfke kontrolü sorunu var.Nikahtan hemen sonra üzerimde gelinlikle bana ağıza alınmayacak hakaretlerde bulundu,üzerime yürüdü,bağırdı çağırdı...Eşim de suçlu elbette ama asıl suç onu bu derece dolduranlarda.Sizi çok iyi anlıyorum.Çünkü benim eşimin ailesinin yüzüne bakabilmek için aylarca tedavi olmam gerekti.Şimdi görmemek için elimden geleni yapıyorum ama bazı durumlarda bundan kaçamıyorum maalesef..:((
Size tavsiyem kendinizden taviz vermeden bırakın gelsinler.Ama kendinizi sıkıp hiçbirşeyi de içinize atmayın.Allah sabır versin..

siznde allah yardımcınız olsun .çok sıkmışım kendimi. birde eşim onlara karşı pasif oldukça ben onlardan daha nefret ettim.onlara tepki bile veremiyor doğru düzgün.hemen geri adım atması için akla gelecek bin takla atıyorlar. allem edip güllen edip hep eşimi suçlu olduguna inandırıyorlar

Son düzenleme:
Eşin açısından ne kadar zor bir durum.Ama bazen bu çok zor durumlarla yüzleşip, adil olmak adına kararlı ve güçlü olmak lazım.Belki biraz da acımasız.Açıkçası bence eşine düşen de bu.Bazı yorumlarda sanki anne ve bebek birbirinden çok bağımsız iki şey gibi anlatılmış.Senle ne yaşarlarsa yaşasınlar o torunları falan gibi...Ben kabul etmiyorum böyle bir şeyi.Arkadaşın biri senin annenle eşin küs olsa annenin gelmesini istemese eşin, üzülmez misin demiş, fakat durum bu değil bence.Yani doğum sırasında iki filil gerçekleşiyor; bebek doğuyor-anne doğum yapıyor.İkisi de birbirinden ciddi.Yani sizin doğum yapma olayınızı es geçip bebek doğuyor onlar da görmeli demek yanlış bence.Doğum olayı ve bebeğin ilk günlerdeki sağlığı için öncelikle sizin gönlünüzün hoş tutulması gerek bence, onların değil.Ya aslında sizi de tanımıyorum onları da sizin yazdıklarınızla yorum yapıyorum ne kadar doğruyum bilemiyorum.Benim de bir kayınvalidem var, çok sevdiğim annem de bir kayınvalide.İki tarafından da bakmaya çalışıyorum olaya.Bu insanlar bebeği nasıl sizden farklı bir olgu olarak yorumluyorlar şaşırıyorum.Sizin küs olduğunuz bunca zaman ya bu kız gelinimiz, oğlumuzun eşi , ilerde torunumuz olur şu olur bu olur onlarla birlikte paylaşmak istediğimiz, isteyeceğimiz anlar olur diyip niye yapıcı adımlar atmamışlar ki.Şimdi yumurta kapıya dayandı, bebek doğacak, hoppp biz geliyoruz nasıl diyorlar? Yani 9 aylık hamilelik süresinde anneye ve bebeğe bir yemek olsun, bir gülümsetmek olsun ...katkı sağlamazken doğumu görcez demek hak oluyor mu peki?Sorumluluk meselesinde yoklar, anne bebeği içinde geliştiriyor, büyütüyor, göğüs geriyor piyasada hiç yapıcı adım yok, doğum olacak biz geliyoruz ...Olmuyor bence.Yine de karar sizin.Fakat fikrimce siz ister doğumda ister sonrasında görüşün hiçbir vakit aranız düzelmeyecek, bu çok belli...

Eşin açısından ne kadar zor bir durum.Ama bazen bu çok zor durumlarla yüzleşip, adil olmak adına kararlı ve güçlü olmak lazım.Belki biraz da acımasız.Açıkçası bence eşine düşen de bu.Bazı yorumlarda sanki anne ve bebek birbirinden çok bağımsız iki şey gibi anlatılmış.Senle ne yaşarlarsa yaşasınlar o torunları falan gibi...Ben kabul etmiyorum böyle bir şeyi.Arkadaşın biri senin annenle eşin küs olsa annenin gelmesini istemese eşin, üzülmez misin demiş, fakat durum bu değil bence.Yani doğum sırasında iki filil gerçekleşiyor; bebek doğuyor-anne doğum yapıyor.İkisi de birbirinden ciddi.Yani sizin doğum yapma olayınızı es geçip bebek doğuyor onlar da görmeli demek yanlış bence.Doğum olayı ve bebeğin ilk günlerdeki sağlığı için öncelikle sizin gönlünüzün hoş tutulması gerek bence, onların değil.Ya aslında sizi de tanımıyorum onları da sizin yazdıklarınızla yorum yapıyorum ne kadar doğruyum bilemiyorum.Benim de bir kayınvalidem var, çok sevdiğim annem de bir kayınvalide.İki tarafından da bakmaya çalışıyorum olaya.Bu insanlar bebeği nasıl sizden farklı bir olgu olarak yorumluyorlar şaşırıyorum.Sizin küs olduğunuz bunca zaman ya bu kız gelinimiz, oğlumuzun eşi , ilerde torunumuz olur şu olur bu olur onlarla birlikte paylaşmak istediğimiz, isteyeceğimiz anlar olur diyip niye yapıcı adımlar atmamışlar ki.Şimdi yumurta kapıya dayandı, bebek doğacak, hoppp biz geliyoruz nasıl diyorlar? Yani 9 aylık hamilelik süresinde anneye ve bebeğe bir yemek olsun, bir gülümsetmek olsun ...katkı sağlamazken doğumu görcez demek hak oluyor mu peki?Sorumluluk meselesinde yoklar, anne bebeği içinde geliştiriyor, büyütüyor, göğüs geriyor piyasada hiç yapıcı adım yok, doğum olacak biz geliyoruz ...Olmuyor bence.Yine de karar sizin.Fakat fikrimce siz ister doğumda ister sonrasında görüşün hiçbir vakit aranız düzelmeyecek, bu çok belli...

içinde bulunulan durum dediğiniz gibi yumurta kapıya dayanınca bişeyler yapmaya çalışmaları.bundan önce hiç bir yapıcılık olmamış şuan kendi menfaatleri için eşimide kullanıyorlar. konuşsakta konuşmasakta aramız hiç düzelmeyecek demissiniz.yani bende kesinlikle sizin gibi düşünüyorum ama bu tesbiti nasıl yaptınız merak ediyorum.yazdıklarımı çok iyi anlamışsınız

Dün bir dizi izledim, şöyle bir laf duydum:Kaynana pamuk ipliği olsa raftan düşse gelinin kafasını yarar :) Çok doğru çok hoşuma gitti.Ben de dahil bir çok arkadaş kv. veya k.p den şikayetçi, anlaşamıyorlar yani bu çok belli.Hepsine ısrarla görüşmelerini mesafeli durmalarını ama gidip gelmelerini söylüyorum mantığım aldığınca.Size bunu söyleyemem ama çünkü; bazı durumlarda ipi incelmiş görüyorum kopmaması adına mesafeli dur ama görüş diyorum.Ama siz ipi iki yıl olmuş koparalı, şimdi ben nasıl diyeyim bağlayın onu diye.( Hiç bağlanabilir mi )Üstelik o kopmuş ipe rağmen evliliği yürütüp evlat sahibi oluyorsunuz.Yani kopan iple evliliğinde kopmamış, ondan bağımsız bir şekilde yeniden yapılandırıp yürütmüşsün.Sana görüş demek seni 2 yıl öncesine tekrar götürmek demek bence.Bu yüzden böyle bir yorum yaptım.Fakat amacım asla yıkıcı olmak değil.Baktın ki zamanla içinde bir şeyler değişiyor, ( anne olunca böyle derler :) ) öfken hafifliyor, yaşadıklarını unutabiliyorsun o zaman tekrar bi kalbini gözden geçirirsin, ben bu işi elime yüzüme bulaştırmadan hallderim dersin o zaman bi parça hayatına sokarsın; karar senin.Ama sen şu anda patlamaya hazır bi bomba gibisin, tek gereken bi kibrit.Eşinin ailesi de anlattıklarına göre rahat durmayacaklar çok belli, o kibrit bir laf, bir bakış olacak.Şu anda karşılaşmaya hazır değilsiniz bence.Üstelik önünüzde ciddi bir sağlık olayı var, gerilmenin zorlamanın alemi var mı...Üstüne basa basa söylüyorum; torun görmek onların haklarıysa, size karşı yapıcı olmak ve hamilelik sorumluluğunu paylaşmak da sorumluluklarıydı.Tak diye torun görcez olayını kabul edemiyorum ben.:20:

Dün bir dizi izledim, şöyle bir laf duydum:Kaynana pamuk ipliği olsa raftan düşse gelinin kafasını yarar :) Çok doğru çok hoşuma gitti.Ben de dahil bir çok arkadaş kv. veya k.p den şikayetçi, anlaşamıyorlar yani bu çok belli.Hepsine ısrarla görüşmelerini mesafeli durmalarını ama gidip gelmelerini söylüyorum mantığım aldığınca.Size bunu söyleyemem ama çünkü; bazı durumlarda ipi incelmiş görüyorum kopmaması adına mesafeli dur ama görüş diyorum.Ama siz ipi iki yıl olmuş koparalı, şimdi ben nasıl diyeyim bağlayın onu diye.( Hiç bağlanabilir mi )Üstelik o kopmuş ipe rağmen evliliği yürütüp evlat sahibi oluyorsunuz.Yani kopan iple evliliğinde kopmamış, ondan bağımsız bir şekilde yeniden yapılandırıp yürütmüşsün.Sana görüş demek seni 2 yıl öncesine tekrar götürmek demek bence.Bu yüzden böyle bir yorum yaptım.Fakat amacım asla yıkıcı olmak değil.Baktın ki zamanla içinde bir şeyler değişiyor, ( anne olunca böyle derler :) ) öfken hafifliyor, yaşadıklarını unutabiliyorsun o zaman tekrar bi kalbini gözden geçirirsin, ben bu işi elime yüzüme bulaştırmadan hallderim dersin o zaman bi parça hayatına sokarsın; karar senin.Ama sen şu anda patlamaya hazır bi bomba gibisin, tek gereken bi kibrit.Eşinin ailesi de anlattıklarına göre rahat durmayacaklar çok belli, o kibrit bir laf, bir bakış olacak.Şu anda karşılaşmaya hazır değilsiniz bence.Üstelik önünüzde ciddi bir sağlık olayı var, gerilmenin zorlamanın alemi var mı...Üstüne basa basa söylüyorum; torun görmek onların haklarıysa, size karşı yapıcı olmak ve hamilelik sorumluluğunu paylaşmak da sorumluluklarıydı.Tak diye torun görcez olayını kabul edemiyorum ben.:20:

çok çok teşekkür ederim ağzınıza sağlık..

Bence torunlarını görmeye gelsinler ama ben yüzlerini görmeye tahammül edemem de.
Eşine şartlar sun. Evde istemiyorum, onların iyi niyetine inanmıyorum çünkü.
Otelde kalsınlar ayarla bir şey. Bu kadarına bile rızam yok aslında ama senin hatrın için
çocuğu görmeye gelebilirler. Lütfen beni yüz göz etme. Gerginlik kaldıracak durumda değilim de..

Ben olsam böyle yapardım..

Bence torunlarını görmeye gelsinler ama ben yüzlerini görmeye tahammül edemem de.
Eşine şartlar sun. Evde istemiyorum, onların iyi niyetine inanmıyorum çünkü.
Otelde kalsınlar ayarla bir şey. Bu kadarına bile rızam yok aslında ama senin hatrın için
çocuğu görmeye gelebilirler. Lütfen beni yüz göz etme. Gerginlik kaldıracak durumda değilim de..

Ben olsam böyle yapardım..

şart sundum zaten gelip görüp giderler.öyle kalma falan aynı beraber sofrada yemek yemeler falan ben kaldıramam dedim.ben onlarda kalırken nasıl suratlar 5 karış tı ise, bende evimde hiç birşey olmamış gibi olamam dedim.ama bunlar şuanda çocuk doğmadanda gelmek istiyorlar... huzur muzur kalmadı. yine kavga ettik işte.dünden beridir konuşmuyoruz çünkü gerginiz..
vallahi çıldıracam ya. hamile halimle bile stres yaşatıyorlar bana. eşimde onların maşası oluyor.sıkıntı stresten belim ağrıyor

şart sundum zaten gelip görüp giderler.öyle kalma falan aynı beraber sofrada yemek yemeler falan ben kaldıramam dedim.ben onlarda kalırken nasıl suratlar 5 karış tı ise, bende evimde hiç birşey olmamış gibi olamam dedim.ama bunlar şuanda çocuk doğmadanda gelmek istiyorlar... huzur muzur kalmadı. yine kavga ettik işte.dünden beridir konuşmuyoruz çünkü gerginiz..
vallahi çıldıracam ya. hamile halimle bile stres yaşatıyorlar bana. eşimde onların maşası oluyor.sıkıntı stresten belim ağrıyor

Ya üzme kendini nolur belli ki geldiklerinde daha fena olacak öyle de böyle de kavga çıkıyorsa istemiyorum gelmesinler de bitsin gitsin bence şuan senden ve bebeğinden mühim birşey göremiyorum ben burada ve arkadaşımızın dediğine katılıyorum yumurta kapıya gelince göstermelik dedelik babannelik olmaz senin şuan egoist olma zamanın bence

valla sıkıyorsa bir kızın annesi babası bu kadar her şeye maydonoz olsun vallahi erkekler bir çırpıxda silip atar onlar kim diye ben ne terbiyesizlikler gördüm eşimin ailesinden ailem için onlar da kim oluyo dediklerini biliyorum kmse kusura bakamsın o kadar sey yasatacaklar biz buyuğuz o gelin diyecekler yok oyle sey buyukluk benim zihniyetimde böyle bir şey değil arsızlıktır bu eşininde tavırlarına sasırmadım hepsi aynı bunların kızlar değil erkekelr ana kuzusu her seye kanıyorlar unutuyorlar duzelmesi için o kadar kavgayı senle yapacağına ailesinin ağzını tıkasın sustursun yavas yavas kabullenirler mecburlar kimsenin kimsenin huzurunu kacırmaya hakkı yok valla ben görüşmüyorum arada yemeğe alıyorum yedirip içiriyorum hizmetimi yapıyorum ağızlarını açamıyorlar o kadar sırf kocamın hatrına o da yoksa bir bardak su vermem msj şu ben istersem bu eve gelirsiniz zamanında annem babam kimmiş benim oturacağım eve karışırlarmış hadderini bilsin diyen insanlar benim iznim rızamn omadan eşikten geçemiyorlar bana nişanlıyken kavga çıkarıp nişan attıran kaynananm zaten kısırdı oh iyi oldu deiyen kocam varikosel ameliyatı olduğunda 2 dakka hastaneye gelebildi yuzume dahi bakamadı yani özet şu etme bulma dunyası her şey duzelecek sen tavız verme anamızın babamızın kuzusuyuz kimsenin bunları yasatmaya hakkı yok hakimiyet sen de unutma ev senin bu izlenimi ver sakın korkma bebeğin oluyor oı senin sen en dersen o olur buna odaklan üzülme rabbim öyle buyuk ki

valla sıkıyorsa bir kızın annesi babası bu kadar her şeye maydonoz olsun vallahi erkekler bir çırpıxda silip atar onlar kim diye ben ne terbiyesizlikler gördüm eşimin ailesinden ailem için onlar da kim oluyo dediklerini biliyorum kmse kusura bakamsın o kadar sey yasatacaklar biz buyuğuz o gelin diyecekler yok oyle sey buyukluk benim zihniyetimde böyle bir şey değil arsızlıktır bu eşininde tavırlarına sasırmadım hepsi aynı bunların kızlar değil erkekelr ana kuzusu her seye kanıyorlar unutuyorlar duzelmesi için o kadar kavgayı senle yapacağına ailesinin ağzını tıkasın sustursun yavas yavas kabullenirler mecburlar kimsenin kimsenin huzurunu kacırmaya hakkı yok valla ben görüşmüyorum arada yemeğe alıyorum yedirip içiriyorum hizmetimi yapıyorum ağızlarını açamıyorlar o kadar sırf kocamın hatrına o da yoksa bir bardak su vermem msj şu ben istersem bu eve gelirsiniz zamanında annem babam kimmiş benim oturacağım eve karışırlarmış hadderini bilsin diyen insanlar benim iznim rızamn omadan eşikten geçemiyorlar bana nişanlıyken kavga çıkarıp nişan attıran kaynananm zaten kısırdı oh iyi oldu deiyen kocam varikosel ameliyatı olduğunda 2 dakka hastaneye gelebildi yuzume dahi bakamadı yani özet şu etme bulma dunyası her şey duzelecek sen tavız verme anamızın babamızın kuzusuyuz kimsenin bunları yasatmaya hakkı yok hakimiyet sen de unutma ev senin bu izlenimi ver sakın korkma bebeğin oluyor oı senin sen en dersen o olur buna odaklan üzülme rabbim öyle buyuk ki

canım sağol . kaç günoldu bilmiyorum strese girdim.kafam allak pullak. hamilelikte böyle şeyler hiç kaldırılmıyormuş.geçen gün eşime dedim ben görüşmek istemiyorum dedim.tamam dedi. şimdide benim hatrım diyip diyip duruyor. bir kerecik beni kırmasan. bir kere daha şans versen onlara diyip kulağımı götürüyor. yok diyince nasıl böyle kinci olursun tanıyamıyorum seni diyor. yani resmen psikolojik bir savaşın içindeyim.ne yapayım bilmiyorum.burda çok kişi görüş dedi.kimi kızlar görüşme dedi.arkadaşlarımda görüşme diyor. eşim baskı yapıyor görüşmem için. gururum yok olmaz diyor. tam bir hengamedeyim. normal olmayı unuttum depresyon belirtileri gösteriyorum kaç gündür

Eğer hamileliğin olmasa dicem ki hadi son bir şans ver ama şuan hassas bir durum var ortada bence eşine durumunun hassas olduğunu ve bu durumda böyle bir şeyi kaldıramayacağını yoksa onu kırmak istemediğini ileten sakin azıcıkta acıklı:1: bir konuşma yap ve daha öncede dediğim gibi KENDİNİ DÜŞÜN! Artık sters de yapma eşine fikrini iletip konuyu kapat bence

Eğer hamileliğin olmasa dicem ki hadi son bir şans ver ama şuan hassas bir durum var ortada bence eşine durumunun hassas olduğunu ve bu durumda böyle bir şeyi kaldıramayacağını yoksa onu kırmak istemediğini ileten sakin azıcıkta acıklı:1: bir konuşma yap ve daha öncede dediğim gibi KENDİNİ DÜŞÜN! Artık sters de yapma eşine fikrini iletip konuyu kapat bence
teşekkürler .sağolun

Back
X