- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #1.981
slm kızlar nasılsınız
gulumgulum sende pkoluydun dimi azalma oldumu peki benim doktorum sormustu bana bende gitmiyorum ama gitmeyi düşünüyorum dedım gitme tadaviden sonra gidersain dedı bana ama ben cok sıkıldım azlamasını hatta bitmesini istiyorum
Keşke bitseeee....Bitmiyor canım bitermi..Bu hastalık yakamızı bırakmadığı sürece bitmeyecek de. Ben 3senedir lazer epilasyona gidiyorum canım. Sürekli ve düzenli takip ettiğim için 2gün önce yine yaptırdım. Çünkü tüp bebek tedavisi ile hamile kalırsam gidemem diye. Hamileyken yapmıyorlar. Aman aman faydası olmadı, birazcık inceldiler sadece. Tek avantajı 3ayı aşkın bir süre tüysüzsün.
Ben her ay adet oluyorum. Ama 31 ve 38 arası değişiyor. Son 1yılda göbek çevremde birazcık yağlanma var ve ben beni bildim bileli tüylüyüm. Yani doğuştan gelen bir hastalık..
kızlar yarın adet tarıhım gercı adet tarıhlerım bellı olmuyor ama gecen ay 29 olmustum bakalım bu ay ne olcak ay inş.hamıleyımdır
kızlar yarın adet tarıhım gercı adet tarıhlerım bellı olmuyor ama gecen ay 29 olmustum bakalım bu ay ne olcak ay inş.hamıleyımdır
kuzum bende tüylüyüm
bu esmer hatunlarda genetikmi ne
Canım seni uzun zamandır göremiyordum. Çok özlemişim seni....Nasılsın canım, neler yapıyosun?
Kızlar biz araba almaya karar verdik, kredi de çektik. Paranın bir kısmını tüp bebek tedavisi için bir kısmınında araba almak için kullanıcaz. Malum hastaneye gitmek daha kolay olsun diye. Şöyle temiz palio veya corsa 2000, 2001, 2002 model olabilir, kilometresi az, kazasız bildiğin araç varsa, benimle özelden irtibat kursa çok memnun olucam....
Keşke bitseeee....Bitmiyor canım bitermi..Bu hastalık yakamızı bırakmadığı sürece bitmeyecek de. Ben 3senedir lazer epilasyona gidiyorum canım. Sürekli ve düzenli takip ettiğim için 2gün önce yine yaptırdım. Çünkü tüp bebek tedavisi ile hamile kalırsam gidemem diye. Hamileyken yapmıyorlar. Aman aman faydası olmadı, birazcık inceldiler sadece. Tek avantajı 3ayı aşkın bir süre tüysüzsün.
Ben her ay adet oluyorum. Ama 31 ve 38 arası değişiyor. Son 1yılda göbek çevremde birazcık yağlanma var ve ben beni bildim bileli tüylüyüm. Yani doğuştan gelen bir hastalık..
kuzum bende tüylüyüm
bu esmer hatunlarda genetikmi ne
adetlerin düzenlimiydi canım senin
naber kızlar bakıyorum da ben hiç farkedilmiyorum artıkın
gülümcüm hayırlı olsun tedavin
canım bende pko var
benim tüylerim olması gereken yerlerde var
yani olan yerlerde sık ve kalın telli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?