Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

bişey konusturmuyorkı lafı agızma tıkıyoırrr ben cok bılıyormusum doktorlar iyimiş ilaç vercekmıs düzelcekmıs 3ay daha bekleyevekmısım bakalım doktorun verecegı ilaçlar işe yarayacakmıymıs ben dıyorumkı gunlar vitamın bı cok örnek var kullnananlar gel nete bak faydalarına bana bagırıyorr konusturmuyor bile benı cok bunaldım valla suan bıle aglamamk için kendımı zor tutuyorum 23 yuasındayım kendımı50yasında gibi hissedıyorum o kadar yıprandım yanı

zaten göbeğimde lşişti yine 3aylık gibi oldu oda sınırımı bozuyorr bunaldım yaaa off burda sitem etmek istemişyorum ama innaki morlım cok bozuk

kızlar size bişey sorcam yaa epilasyona gitmek istiyorum ama karar vermeedım bi zararı olurmuı acaba

gulumgulum sende pkoluydun dimi azalma oldumu peki benim doktorum sormustu bana bende gitmiyorum ama gitmeyi düşünüyorum dedım gitme tadaviden sonra gidersain dedı bana ama ben cok sıkıldım azlamasını hatta bitmesini istiyorum

ecrin canım bende pko var ayy ne illet bişeymiş
şuan cyclo prognova diye bir ilaç içiyom düzene girsin diye
en son iki ay adet olmamıştım

ecrin canım bende pko var ayy ne illet bişeymiş
şuan cyclo prognova diye bir ilaç içiyom düzene girsin diye
en son iki ay adet olmamıştım

ay sorma cnaım yaa nasıl kurtulcaz bu hastalaıkdan anlamadım gitti ya bende 3ay adet olmadıgımı bilirım ama çok şükür düzeldi gibi 3ay belara kullandım bide glukofen kullanıyorum 2aydır ilaçsız adet oluyorum bakalım bu ay ne zaman olcam geçen ay 30da olmustum beklıyorum işte hadı hayırlısı inş.olmamada hamıleyımdır çünkü bendehafif bi kanamada olmutu ve kahve akıntı ayın 13 de3gün hafıf pembe ve kahve akıntı olmustu.gecen haftatest falan yaptım ama bişey yok bakalım bekliyprum hayırlısı bu hastalıkdan kurtulus yok galıba sen kaç kilosun

Kızlar biz araba almaya karar verdik, kredi de çektik. Paranın bir kısmını tüp bebek tedavisi için bir kısmınında araba almak için kullanıcaz. Malum hastaneye gitmek daha kolay olsun diye. Şöyle temiz palio veya corsa 2000, 2001, 2002 model olabilir, kilometresi az, kazasız bildiğin araç varsa, benimle özelden irtibat kursa çok memnun olucam....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…