- 28 Ocak 2010
- 13.981
- 3.501
- 248
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #1.961
canım seni anlıyorum bende zor alıştırdım eşime hatta sanki o bir bebek ben annesi peşinde dolanıyorum zamanla alışacaktır bide o sonuçları görünce zoraki içiyorlar ona içmesi gerektiğini ve belirli örnekler sun bence konuş eşinle canım biraz dik kafalı olabilirler ama tedavi için gerekli olduğunu tek başına bu işin olamayacağını birlikte azimle başarmanız gerektiğini anlat derim
komşu çağırınca oraya gittim tamda benim krisim gelmiş :)ben varim ben geldim:)
Canım Allah sabır servin işin cidden zor rabbim inşallah kolayını werir,Allaha emanet ol.çok canım sıkılıyor kızlar herezin kocası herşeyi yiyip içiyorr bizimki hap bile içmiyorr
Canım Allah sabır servin işin cidden zor rabbim inşallah kolayını werir,Allaha emanet ol.
Canım Allah sabır servin işin cidden zor rabbim inşallah kolayını werir,Allaha emanet ol.
kızlar size bişey sorcam yaa epilasyona gitmek istiyorum ama karar vermeedım bi zararı olurmuı acaba
Ben gidiyorum canım. Ne gibi bir zararı olurmu?
gulumgulum sende pkoluydun dimi azalma oldumu peki benim doktorum sormustu bana bende gitmiyorum ama gitmeyi düşünüyorum dedım gitme tadaviden sonra gidersain dedı bana ama ben cok sıkıldım azlamasını hatta bitmesini istiyorum
ecrin canım bende pko var ayy ne illet bişeymiş
şuan cyclo prognova diye bir ilaç içiyom düzene girsin diye
en son iki ay adet olmamıştım
Canım seni uzun zamandır göremiyordum. Çok özlemişim seni....Nasılsın canım, neler yapıyosun?Merhaba boncuğum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?