- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #2.021
kızlar size bişey sorcam yaa epilasyona gitmek istiyorum ama karar vermeedım bi zararı olurmuı acaba
Hamile kalana kadar gidebilirsin canim ben gittim hep
hamile kalinca donduracaksin :)
ay inş.canım ama bilmmiyorum bende 2taraflı sorun vart hem bende pko ra eşimdede varıkosel var ama eşimlede cok ugrasıyorum ben ne bişeyle ryiyor fındık cevoız badem gibi nede hap içiyorrr amleıyta olduya düzelmeyi bekliyornmus bitkıosel takvıye yapıyorum ama pek hosdlanmıyor arada benı coldırtıyorama yapcak bişey yok bende alttanm alıyorum iştee.doktorunu aksatma canım giştt
evet kris bugünlerde çok fazla durmuyor
krisim kusum gel artık bak özzledik seni
Tüp bebek olacak canım..Bak olacak dedim Allah söylettii:))
Bilmem ki belki eşin de haklıdır.. Benim eşimde 8 ay önce ameliyat oldu ameliyattan 2 ay sonra yaptırdığımız testte sayı yükselmişti biz o zamana kadar sadece keçiboynuzu kürü yapmıştık. sonra işte ben netten araştırıyordum falan saraçoğlu nun çayını sipariş ettik onu kullandı 2.5 ay ve ondan sonraki testte dehşet bi düşüş yaşadık 10 milyona çıkan sperm 500 000 e indi şimdi de durumu düzeltmeye çalışıyoruz işte, işin kötüsü hareketlilik iyiydi şimdi o da çok kötü, yani insanın kafası çok karışıyo her bünye farklı sonuçta, ben buradaki başarı öykülerini okuyup gaza geliyorum sanıyorum ki biz de öyle olacaz ama NASİP... Naçizane tavsiyem bu tedavi süreci için en önemli şeylerden biri de aranızın ve dolayısıyla morallerinizin çok iyi olması (gerçi her zaman için), çok üzerine gitmemeye çalış yavaş yavaş alışacaktır, Allah yardımcımız olsun...
tamam cnaım sgaol sen nerdesın yaa cok merak ettım senı :)
Geldim tatliskom ama sen yoksun:))
Merhaba Arkadaslar ben geldimmmm
Olacak Tabiki:) Insallah olacak
Canim benim nasilsin?
Olacak Tabiki:) Insallah olacak
Canim benim nasilsin?
Buradayim canim geldim:)) Giremedim fazla nete ama aklim burada hep.
İnşallahhhhhhhhhhhhhhh:))
İyiyim canım. Dört gözle adetimi bekliyorum..
Sen nasılsınnn, bebişimiz nasıl annesiiiiiii:))
bebiş nasıl sen ansılsın canım benim yarın adet tarıhım canım bugun test uyaptıum ama negatıfbakalım beklıyorum ya adet olcam yada bebiş geliyorr hanı sana bahseddım yaa ara kanamalar falan olmustu ıonun için biraz umutlu gibiyim ama tabıkıde nasıp
Idrar testinde cikmasi icin 3 4 gun gecmesi lazim en az
kanda cikar sadece
hayirlisi olsun arkadasim insallah havalara ucurursun bizi:)
gulumgulum senınde krishazel gibi ıoldugunu düşünsene tam tüp beek için gün sayarken hamöıle oldugunu ögrenıyor :) oyleydı dımı yanlıs hatırlanadıysam
Iyiyiz biz 3 ay bitti 13. haftamdayim suan karnim buyumeye basladi .
Aman canim nolur moralini yuksek tut hicbirseyi kafana takma cunki bu donemi iyi gecirmen lazim . Kotu olan herseyden herkesden uzak dur.
Oyleydi valla:)) Doktorum hala bekliyo beni :)))
Ahh Buyuk Allahim insallah oyle olur arkadasim seninde:)
gulumgulum senınde krishazel gibi ıoldugunu düşünsene tam tüp beek için gün sayarken hamöıle oldugunu ögrenıyor :) oyleydı dımı yanlıs hatırlanadıysam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?