Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Bilmem ki belki eşin de haklıdır.. Benim eşimde 8 ay önce ameliyat oldu ameliyattan 2 ay sonra yaptırdığımız testte sayı yükselmişti biz o zamana kadar sadece keçiboynuzu kürü yapmıştık. sonra işte ben netten araştırıyordum falan saraçoğlu nun çayını sipariş ettik onu kullandı 2.5 ay ve ondan sonraki testte dehşet bi düşüş yaşadık 10 milyona çıkan sperm 500 000 e indi şimdi de durumu düzeltmeye çalışıyoruz işte, işin kötüsü hareketlilik iyiydi şimdi o da çok kötü, yani insanın kafası çok karışıyo her bünye farklı sonuçta, ben buradaki başarı öykülerini okuyup gaza geliyorum sanıyorum ki biz de öyle olacaz ama NASİP... Naçizane tavsiyem bu tedavi süreci için en önemli şeylerden biri de aranızın ve dolayısıyla morallerinizin çok iyi olması (gerçi her zaman için), çok üzerine gitmemeye çalış yavaş yavaş alışacaktır, Allah yardımcımız olsun...

evet canım nasip bende cok üstüne gbitmemeye calıısyorum tabıı evet başarı öyküleri duymak çok güzel darısı biizm başımıza inş.bidede 3ay oldu amelıyta olalı ama yükselme var tabıkıde morfolojı bozuk %0 dğzelmeye calısıyoz işte

Buradayim canim geldim:)) Giremedim fazla nete ama aklim burada hep.

bebiş nasıl sen ansılsın canım benim yarın adet tarıhım canım bugun test uyaptıum ama negatıf bakalım beklıyorum ya adet olcam yada bebiş geliyorr hanı sana bahseddım yaa ara kanamalar falan olmustu ıonun için biraz umutlu gibiyim ama tabıkıde nasıp

İnşallahhhhhhhhhhhhhhh:))
İyiyim canım. Dört gözle adetimi bekliyorum..
Sen nasılsınnn, bebişimiz nasıl annesiiiiiii:))

Iyiyiz biz 3 ay bitti 13. haftamdayim suan karnim buyumeye basladi .
Aman canim nolur moralini yuksek tut hicbirseyi kafana takma cunki bu donemi iyi gecirmen lazim . Kotu olan herseyden herkesden uzak dur.

Idrar testinde cikmasi icin 3 4 gun gecmesi lazim en az
kanda cikar sadece
hayirlisi olsun arkadasim insallah havalara ucurursun bizi:)

gulumgulum senınde krishazel gibi ıoldugunu düşünsene tam tüp beek için gün sayarken hamöıle oldugunu ögrenıyor :) oyleydı dımı yanlıs hatırlanadıysam

Iyiyiz biz 3 ay bitti 13. haftamdayim suan karnim buyumeye basladi .
Aman canim nolur moralini yuksek tut hicbirseyi kafana takma cunki bu donemi iyi gecirmen lazim . Kotu olan herseyden herkesden uzak dur.

Ay yerim ben senin karnınıııı da içindekinideeee:))Büyümüşte annesinin karnında belirirmişşşşş:))))Allahım sağ salim mutlu sona ulaştırsın inşallahhh..
Çok haklısın canım..Stresten uzak olmam gerekkk..Şimdilik iyiyimm inşallahh büyüyü bozan birileri hortlamaz:)

Oyleydi valla:)) Doktorum hala bekliyo beni :)))
Ahh Buyuk Allahim insallah oyle olur arkadasim seninde:)

inş.öyle olurrr yaa kanda cıkar dwedın yaa kana baktırsammıkı yaa merak ettım şimdi hee ben hiç kana baktırmadım ne kadar fiyat alıyorlarkı acaba merak ettım bak şimdi ay karar veremöedım napcam beklemek ne zormus yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…