- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #1.941
canım necmettin hocaya ben dedim hocam hormon testi yapalım
gerek yok dedi 8 mliyonun üstünde spermi olan erkeğe gerek yok dedi
canım sen necmettin hocaya güven kaan hoca bile bize dedi içiniz rahat olsun necmettin hoca sizi
en şekilde tedavi edecektir dedi.ben kaan hocaya necmettin hocanın verdiği tüm ilaçları yazdım
oda doğru tedavi uygulanıyor diyerek onay verdi.
canım arı sütü çok faydalı iyi yapmışın, canım arginmax mens alabilirsiniz onun içinde çok faydalı vitaminler var
bide bol bol fındık badem fıstık ceviz kuru incir keçi boynuzu pekmezi meyve yedir ve özelikle portakal suyu havuç suyu içsin
ben adamın sürekli ağzına bişeyler tıkıştırıyorum
Buyudu canim kocaman oldu 5 cm:)) ama herseyi var kipir kipir show yapiyor:)))
Insallah en kisa zamanda sende yasarsin bu duyguyu dualarim sizlerle
ayyyy 5 cm oldu demek allahım yaaa nası da oluyo mucize yani yoktan var oluyo bide 5 cm haliyle organları bile oluyo kıyamam ben onaaaa .. nazar değmesin hareketli olcak herhalde annesiii...
Evet pek hareketli dans ediyor:)) kipir kipir:))
Senin yasin kac canim?
28 yaşındayım ben eşimde 32 yaşında. 1 senedir de bebişimiz gelmediii....
krishazelim umut meleğim
Rabbim meleğini korusun sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Pamuğum nasıl gidiyor?
canim yasiniz beklemeye musait acele etmeden tedavinizi yaptirin normal hamilelik olsun.
iyi şeker ya biz ne zaman buraya gelsek herkes gidiyo farkındamısın sen ve ben kalıyoruz edü ve büdü gibi :)))))
bizi seven yok
selam kızlarrrrr....
iyi akşamlar kızlar moralım cok bozuldu ben sayfa sayfa dolasıp eşime ne iyi gelecek diye bakıyorum bugun eşime diyorumkı proxeed plus varmıs bak cok iyi dedım yok falan yaptı doktorumun bana verecegı işlaöçlatı kullnaırım dedı ne hap içiyorr ne fındık yiyo ne cevız ne bal ne dsüt hiçbişey yapmıyor ben kendı kendımı paralıyorum yoruldum yaa valla yoruldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?