Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

bende işte böyle sizden duyup duyup yapıyorum bizim ki de sesini çıkarmıyo napsın arginmax siparişi verdim geliyo o da :) sağol valla şu hormon olayı kafama takılıyodu ben izin alıp gidemedim eşimle o da hiçbişey sormadan gelmiş :) şu tüpler de açık çıkarsa bekliycez işte necmettin hoca öyle dedi bakalım hayırlısı

Buyudu canim kocaman oldu 5 cm:)) ama herseyi var kipir kipir show yapiyor:)))
Insallah en kisa zamanda sende yasarsin bu duyguyu dualarim sizlerle

ayyyy 5 cm oldu demek allahım yaaa nası da oluyo mucize yani yoktan var oluyo bide 5 cm haliyle organları bile oluyo kıyamam ben onaaaa .. nazar değmesin hareketli olcak herhalde annesiii...

İyi akşamlar hanımlar, herkes iyidir inşallah.
Arısütü-bal-polen olayını nerden hallediyosunuz? yani aktardan falan mı? Biz yanlış hatırlamıyorsam hüseyin aktaş diye birisinden sipariş ettik (tv de görmüştüm) bissürü bişe varmış içinde onu kullandı ama az kaldı tekrar alacak olursak tavsiyeleriniz nelerdir?

iyi akşamlar kızlar moralım cok bozuldu ben sayfa sayfa dolasıp eşime ne iyi gelecek diye bakıyorum bugun eşime diyorumkı proxeed plus varmıs bak cok iyi dedım yok falan yaptı doktorumun bana verecegı işlaöçlatı kullnaırım dedı ne hap içiyorr ne fındık yiyo ne cevız ne bal ne dsüt hiçbişey yapmıyor ben kendı kendımı paralıyorum yoruldum yaa valla yoruldu

canım seni anlıyorum bende zor alıştırdım eşime hatta sanki o bir bebek ben annesi peşinde dolanıyorum zamanla alışacaktır bide o sonuçları görünce zoraki içiyorlar ona içmesi gerektiğini ve belirli örnekler sun bence konuş eşinle canım biraz dik kafalı olabilirler ama tedavi için gerekli olduğunu tek başına bu işin olamayacağını birlikte azimle başarmanız gerektiğini anlat derim

çok canım sıkılıyor kızlar herezin kocası herşeyi yiyip içiyorr bizimki hap bile içmiyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…