- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #2.061
evet ist nisa hastenesinede yakının canım hatta bi süre orda tedavi oldum mürvet hnma cok kalabalık dıye bıraktım sen nisayamı gidiyorsun
Bir kere gittim canım birde geçen adetim gecikince Negatif sonucunu görmeye gitmiştim
Ben IVI tüp bebek merkezine gidiyordum..tedavim bir yumurtanın erken çatlamasıyla yarım kaldı..
Şİmdi eşimde sperm bozukluğu bende çikolata kisti yaşayıp gidiyoruz işte:)
inşallah kriscim ben inanıyorum
hepimiz teker teker güzel haberler vericez
ama sanırım ilk güzel haber gülümden
Canlarım merhaba hepinize. Yine akşam sizlerin sohbetine katılamadım. Yazdıklarınız okudum bi solukta...Tatlı bi bekleyiş sarmış topiğimizi, hadi hayırlısı bakalım...
Bir kere gittim canım birde geçen adetim gecikince Negatif sonucunu görmeye gitmiştim
Ben IVI tüp bebek merkezine gidiyordum..tedavim bir yumurtanın erken çatlamasıyla yarım kaldı..
Şİmdi eşimde sperm bozukluğu bende çikolata kisti yaşayıp gidiyoruz işte:)
Bende de vardi cikolata kisti ve endrometrium , esimin degerleri de felaketti ama hamile kaldim. Oluyor yani sikma sakin canini .
Bitanem sen tüp bebek tedavisi için hangi merkezde hangi doktora karar vermiştin?Hosgeldin canim gorusemiyoruz birturlu ozletme kendini
Bitanem sen tüp bebek tedavisi için hangi merkezde hangi doktora karar vermiştin?
Seni biliyorum canım inşallah profil resminde bebişinin resminide göreceğiz.Sen kist için özel birşey yaptınmı?
kızlar royla jelly buldu bi sitede avıcenna royal jelly 130 kapsül 72tl
iyimi kızlar sizce
Canımhiç duyadım ,rabbim hayırlısını versin :)9slm kızlar ben geldım nasılsını bugun bişeyler daha araştırdım şöylee bi bakındım yinee ve bişşeyler buldum duydunuzmu bilmiyorum ama ben diyeyim yinde belkı duyan olmuştur PYCONEGOL DİYE Bİ İALAÇ BİTKİSELMIŞ morfolojı ve sprem sayısına cxok iyimiş duydunuzmu
Krishazelim bna sormdın ama ben de cevap verek istiyorum yeterlimi diye
Klomen yarım
proxeed plus sabah+akşam
Ginko biloba
gigseng
evicap
Arı +polen+bal
arada ceviz yiyo
Nasıl üçüzler yoldamı sence?
Krishazelim bna sormdın ama ben de cevap verek istiyorum yeterlimi diye
Klomen yarım
proxeed plus sabah+akşam
Ginko biloba
gigseng
evicap
Arı +polen+bal
arada ceviz yiyo
Nasıl üçüzler yoldamı sence?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?