Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet ist nisa hastenesinede yakının canım hatta bi süre orda tedavi oldum mürvet hnma cok kalabalık dıye bıraktım sen nisayamı gidiyorsun

Bir kere gittim canım birde geçen adetim gecikince Negatif sonucunu görmeye gitmiştim
Ben IVI tüp bebek merkezine gidiyordum..tedavim bir yumurtanın erken çatlamasıyla yarım kaldı..
Şİmdi eşimde sperm bozukluğu bende çikolata kisti yaşayıp gidiyoruz işte:)

hı analkdım cnaım hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim bende pko eşimdede varıkosel var bakalım neler olcak beklıyoruz işte bi umut belkı bişeyler olur diye :)))

Canlarım merhaba hepinize. Yine akşam sizlerin sohbetine katılamadım. Yazdıklarınız okudum bi solukta...Tatlı bi bekleyiş sarmış topiğimizi, hadi hayırlısı bakalım...

Bende de vardi cikolata kisti ve endrometrium , esimin degerleri de felaketti ama hamile kaldim. Oluyor yani sikma sakin canini .

slm kızlar ben geldım nasılsını bugun bişeyler daha araştırdım şöylee bi bakındım yinee ve bişşeyler buldum duydunuzmu bilmiyorum ama ben diyeyim yinde belkı duyan olmuştur PYCONEGOL DİYE Bİ İALAÇ BİTKİSELMIŞ morfolojı ve sprem sayısına cxok iyimiş duydunuzmu

kızlar royla jelly buldu bi sitede avıcenna royal jelly 130 kapsül 72tl
iyimi kızlar sizce

Canımhiç duyadım ,rabbim hayırlısını versin :)9

Krishazelim bna sormdın ama ben de cevap verek istiyorum yeterlimi diye
Klomen yarım
proxeed plus sabah+akşam
Ginko biloba
gigseng
evicap
Arı +polen+bal
arada ceviz yiyo
Nasıl üçüzler yoldamı sence?

Krishazelim bna sormdın ama ben de cevap verek istiyorum yeterlimi diye
Klomen yarım
proxeed plus sabah+akşam
Ginko biloba
gigseng
evicap
Arı +polen+bal
arada ceviz yiyo
Nasıl üçüzler yoldamı sence?

Merhabalar kızlar herkes iyidir inşallah.
Yağmurcum bunları kendiniz mi karar verip başladınız yoksa kaan hoca mı verdi?
Bir de arı-bal polen karışımını nereden alıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…