Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Birkacgun daha bekle canim cuma gunu tekrar yaparsin test .
45 tl falandi galiba medical park ta ..

birkacgun daha bekle canim cuma gunu tekrar yaparsin test .
45 tl falandi galiba medical park ta ..

ay coık pahalıymıs yaa ben 20 falan vardır diyordum ama pahalıymıs özedl hastane diyemi acaba bu kadar pahalı polikliniklerde uczu olmamız acvaba ama dedıgın gibi bekleycemne egre idrarsa çift çizgi görürüsem oyle kan yaparım şimdi gerek yok bencede haklsıın

Bencede bekle canim hem alisirsin beklemeye cunki beklemeler bitmiyor
hamile kalincada bekleyeceksin bircok seyi cunki:))

Sanırım İstanbuldasın özel nisa hastanesinde 19 tl yakınsan blgin olsun..

inşallah güzel haberlerini alırız canım hayırlısı olsun... rahat olman çok güzel bence onun çok etkisi var... inşallah herkesten iyi haberler alırız krishazel sağolsun umudumuz oluyor onun yanına birkaç yoldaş olsa fena olmaz haniiiii...

Birkac yoldas olurmu hepiniz geleceksiniz yanima:))

inşallah kriscim ben inanıyorum
hepimiz teker teker güzel haberler vericez
ama sanırım ilk güzel haber gülümden

krishazelim sen doğum yaparken yanına gelebilrim :)))) ayyy ne güzel bir duygudur ya Allah hepimize yaşatsın arkadaşlar henüz hamile değilim ama en çok merak ettiğim bebek doğduktan sonra kucağına veriyorlar ya kimi tanısam ağlıyor mutluluktan Allah hepimize böyle güzel mutluluk gözyaşları nasip etsin

Aminnnnn aminnnnn,bin kre milyon kere ,ta yürekten ,en lküçük hücrem bile titreyerekten amin .Rabbimo sewinç gözyaşlarını önce krishazelme sonra ,pamuk ,boncuk ,gülüm ,ronya ,esra,tugog şu an aklıma gelmeyen ama kalbimde olan tüm arlkadaşlaroıma yaşatsın.....:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…