- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #2.041
inş.öyle olurrr yaa kanda cıkar dwedın yaa kana baktırsammıkı yaa merak ettım şimdi hee ben hiç kana baktırmadım ne kadar fiyat alıyorlarkı acaba merak ettım bak şimdi ay karar veremöedım napcam beklemek ne zormus yaa
:))Evet ne büyük mutluluk değilmi:)
Bende bu pko varkennnn zor be canımm..
birkacgun daha bekle canim cuma gunu tekrar yaparsin test .
45 tl falandi galiba medical park ta ..
kriscim hoşgeldin hayatım
ay coık pahalıymıs yaa ben 20 falan vardır diyordum ama pahalıymıs özedl hastane diyemi acaba bu kadar pahalı polikliniklerde uczu olmamız acvaba ama dedıgın gibi bekleycemne egre idrarsa çift çizgi görürüsem oyle kan yaparım şimdi gerek yok bencede haklsıın
Allahdan ümit kesılmez dimni canım bellımı olur :)
KRİSHAZELCIKM BU ARADA NADİDE HNMA DEVAMMI EDIYORSUN nasıl menunmusun
ay coık pahalıymıs yaa ben 20 falan vardır diyordum ama pahalıymıs özedl hastane diyemi acaba bu kadar pahalı polikliniklerde uczu olmamız acvaba ama dedıgın gibi bekleycemne egre idrarsa çift çizgi görürüsem oyle kan yaparım şimdi gerek yok bencede haklsıın
kızlar bu ay kafam öyle rahatki aşılama olcak ya
artık adama yanaşmıyom bile
zaten kısmetten öteye geçilmiyo
aylardır yumurtlama günümü bulcam diye neler yaptım
artık keyfi bilir o değerli yumurtayla o tembel spermin
rahata aldım ama tedaviye vitaminlere tam gaz devam
inşallah güzel haberlerini alırız canım hayırlısı olsun... rahat olman çok güzel bence onun çok etkisi var... inşallah herkesten iyi haberler alırız krishazel sağolsun umudumuz oluyor onun yanına birkaç yoldaş olsa fena olmaz haniiiii...
kızlar benim uyku vaktim geldi
öpüyorum hepinizi kocaman
krishazelim sen doğum yaparken yanına gelebilrim :)))) ayyy ne güzel bir duygudur ya Allah hepimize yaşatsın arkadaşlar henüz hamile değilim ama en çok merak ettiğim bebek doğduktan sonra kucağına veriyorlar ya kimi tanısam ağlıyor mutluluktan Allah hepimize böyle güzel mutluluk gözyaşları nasip etsin
Sanırım İstanbuldasın özel nisa hastanesinde 19 tl yakınsan blgin olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?