- 28 Ocak 2010
- 13.981
- 3.501
- 248
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #2.081
canim her duydugunu alma hemen
suan elinizde toplam ne var? ilac vitamin vs yani
Merhabalar kızlar herkes iyidir inşallah.
Yağmurcum bunları kendiniz mi karar verip başladınız yoksa kaan hoca mı verdi?
Bir de arı-bal polen karışımını nereden alıyorsunuz?
kızlar bu proxeed plus ı doktor tavsiyesi olmadan kullanabiliyor muyuz yani vitamin gibi birşey mi ki?
Canım kaan hocaya da sordum kullanabilirsin dedi,o sadece kloen ve proxeed plus wermişti:))Merhabalar kızlar herkes iyidir inşallah.
Yağmurcum bunları kendiniz mi karar verip başladınız yoksa kaan hoca mı verdi?
Bir de arı-bal polen karışımını nereden alıyorsunuz?
yeterli canim baska birsey verme saglikle beslenin spor yapin yeter:))
canım spor demişsin ,anladığım şekildemi?:))))
Canlar avatarımdaki yawru nasıl,nasıl masum bakıyo değilmi?
Boncuk boncuk hayatı m tüpemigeçtiniz(((8
Canım iyi ki varsın yaaaaaa. Sence proxeed plusa da başlasak mı? Hocaya sormak istiyorum ama gereksiz yere de rahatsız etmiş gibi hissedicem kendimi öyle yaparsam da? Bana bi akıl ver tatlım????
iyilik esracım senden naber?naılsınız arkadaslar ne var ne yok
canım benim eşimin fsh ı yüksek. Endişelenmemin sebebi yanlış şeyler kullanmasına neden olup daha da yükselmesine sebep olmak. krishazelin eşinin de fsh ı düşüktü, tedaviyle yükseltiler.boncuk canım bnim benimde eşimin fsh değeri düşük çıktı doktor klomen verdi aynı zamanda kris in eşine kullandırdığı ilaç ve bitkisel desteklerin tamamını bende bir haftadır veriyorum eşime görünürde ters bi etki yok ,proxeed de kullanıyoruz biz bence rahatlıkla kullanabilirsin
canım spor demişsin ,anladığım şekildemi?:))))
yok canım daha geçmedik. Kaan hoca mutlaka sizi görmem lazım diyor, dolayısıyla ilk fırsatta Ankara gidicez. Adet tarihim uygun olursa ben ara karne tatilinde yaptıralım istiyorum tüp bebeği ama bi aklımda yazı bekle diyor, malum okul müdürüm o kadar anlayışsız ki, tam karar vermiş değilim.Canlar avatarımdaki yawru nasıl,nasıl masum bakıyo değilmi?
Boncuk boncuk hayatı m tüpemigeçtiniz(((8
canım benim eşimin fsh ı yüksek. Endişelenmemin sebebi yanlış şeyler kullanmasına neden olup daha da yükselmesine sebep olmak. krishazelin eşinin de fsh ı düşüktü, tedaviyle yükseltiler.
günaydın arkadaşlar nasılsınız yaa bişey sorcam karar veremedım hangi siteden alacagıma proxeed plus hangi siteden alayım bide royal jelly lütfen yardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?