Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canim her duydugunu alma hemen
suan elinizde toplam ne var? ilac vitamin vs yani

haklıısn valla canım bunu hiç duymadım pek kullananda yok zaten bizde ilaç yok suan eşim fdaha gidemedi doktora gitcek inş.suan evicap içiyor eşim canım ama proxeed plus ve rayal jelly alcam şimidlik bunalra yeterlı herjhalde dimi

Merhabalar kızlar herkes iyidir inşallah.
Yağmurcum bunları kendiniz mi karar verip başladınız yoksa kaan hoca mı verdi?
Bir de arı-bal polen karışımını nereden alıyorsunuz?

arı bal polen karısımı aktarlarda oluyor canım bend ekullandım 1kavonaz

Merhabalar kızlar herkes iyidir inşallah.
Yağmurcum bunları kendiniz mi karar verip başladınız yoksa kaan hoca mı verdi?
Bir de arı-bal polen karışımını nereden alıyorsunuz?
Canım kaan hocaya da sordum kullanabilirsin dedi,o sadece kloen ve proxeed plus wermişti:))
Canım arı bal oplen karışımını gg dan aldım ,ronya tavsiye etti,şimdilik memnunum...

Kızlar Kaan hoca bize yine tüp bebek önermiş sizlere ilaç tedavisi öneriyor bana verdiği cevap hep aynı ..
sperm sayımız 7-8 milyon leri hareket %2-3 morfoloji%1
3 spermiogram yaptırdık hep bu düzeyde(sadece birinde sayı 14 milyon olmuştu)
bende de çikolata kisti var ..ayda 2 yumurtam görülüyor kist 1,5-2 cm arası bişi...
neden bize ilaç tedavisi önermiyor ki...

günaydın arkadaşlar nasılsınız yaa bişey sorcam karar veremedım hangi siteden alacagıma proxeed plus hangi siteden alayım bide royal jelly lütfen yardım

Canım iyi ki varsın yaaaaaa. Sence proxeed plusa da başlasak mı? Hocaya sormak istiyorum ama gereksiz yere de rahatsız etmiş gibi hissedicem kendimi öyle yaparsam da? Bana bi akıl ver tatlım????

boncuk canım bnim benimde eşimin fsh değeri düşük çıktı doktor klomen verdi aynı zamanda kris in eşine kullandırdığı ilaç ve bitkisel desteklerin tamamını bende bir haftadır veriyorum eşime görünürde ters bi etki yok ,proxeed de kullanıyoruz biz bence rahatlıkla kullanabilirsin

canım benim eşimin fsh ı yüksek. Endişelenmemin sebebi yanlış şeyler kullanmasına neden olup daha da yükselmesine sebep olmak. krishazelin eşinin de fsh ı düşüktü, tedaviyle yükseltiler.

Canlar avatarımdaki yawru nasıl,nasıl masum bakıyo değilmi?
Boncuk boncuk hayatı m tüpemigeçtiniz(((8
yok canım daha geçmedik. Kaan hoca mutlaka sizi görmem lazım diyor, dolayısıyla ilk fırsatta Ankara gidicez. Adet tarihim uygun olursa ben ara karne tatilinde yaptıralım istiyorum tüp bebeği ama bi aklımda yazı bekle diyor, malum okul müdürüm o kadar anlayışsız ki, tam karar vermiş değilim.

Kaan Hocaya sordum, eşin proxeed plus da kullansın, başka bitkisel bişey kullanmasına gerek yok demiş. Haftaya proxeed plusa da baklyalım bakalım. Ay canım eşim, sabah kalkıyo, o kadar çok çeşit yiyorki üzülüyorum walla, vücuduma girmeyen ne kaldı acaba diyo bana? Haklı , doğal olarak. Bebişim gelsinde babasına diyet uyguluycam hemen....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…