Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
eh ıste ozlemcıgım ıı deılım pek hem ev tasııdgım ıcın cok yorgunum hemde lekelenmelerım bıtmedı yarn dktora gıdeecgm bakalım ne olacak

eh ıste ozlemcıgım ıı deılım pek hem ev tasııdgım ıcın cok yorgunum hemde lekelenmelerım bıtmedı yarn dktora gıdeecgm bakalım ne olacak
Canım ev taşımak hakkaten zor bi iş. Lekelenmeler içinde en doğrusunu yapıyosun, aksatmadan doktora git canım. sen tedaviye hangi merkezde başlamıştın canım?

Canim yazi bekle bencede rahar rahat yaparsin
Birde yaza kadar kendiliginden olur belki

krishazelcim hoşgeldin cnaım napıyorsun yaa kımse yok bugun canım cok sıkıldı valla bu arada acayip bi uyku bastırdı mayştım valla sabahta zor kalktım 2-3gündür böylee acaba psikolojıkmı hamılmıyımdiye düşümmektenmi oldu analamdım:26:

Haklısın krishazelcim de. Beklemek artık daha da zor oluyor:............
Ben tüp bebeği mayıs 2009 da yaptırmıştım. Doğal yolla hamileliğim de yine mayıs 2010 yılında oldu ve her ikisinde de aynı tarihlerde düşme oldu. Acaba diyorum yine mayıs ayında mı hamile kalıcam? Biraz ütopik oldu ama böyle düşündüm bi an...

Son düzenleme:
Hadi canım 2.hamisimiz sen o...
3.hamisimiz yamgurum, 4.hamisimiz gulumgulum, 5.hamisimiz esra ve 6. hamisimizdeeeee ben olayım insallah.....

Hadi canım 2.hamisimiz sen o...
3.hamisimiz yamgurum, 4.hamisimiz gulumgulum, 5.hamisimiz esra ve 6. hamisimizdeeeee ben olayım insallah.....

ay inş.canım ama pek sanmıyorum hayırlısı tabıkıde allahdan ümit ksilmez gerçi benim eşimin morfolojı %0 hamıle kalırsam mucize olur

ay inş.canım ama pek sanmıyorum hayırlısı tabıkıde allahdan ümit ksilmez gerçi benim eşimin morfolojı %0 hamıle kalırsam mucize olur
Bizim gibi zorda olanların herbirinin yaşayacağı hamilelik zaten birer mucize değil mi? Eşimin sperm sayısı şuanda 2milyon civarı, ki hamile kalmayı buna rağmen her ay ümit ediyorum......

Canim yazi bekle bencede rahar rahat yaparsin
Birde yaza kadar kendiliginden olur belki
Canım walla danışman oldun. Çok soru soruyorum sana kusuruma bakma artık, tecrübelerinden yararlanmamız lazım değil mi peşinden gelebilmek için? Bahçeci kliniği erkek infertilesi üzerine mi uzmanlaşmış bi klinik? Bilgin var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…