- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 408
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #2.101
Canım ev taşımak hakkaten zor bi iş. Lekelenmeler içinde en doğrusunu yapıyosun, aksatmadan doktora git canım. sen tedaviye hangi merkezde başlamıştın canım?eh ıste ozlemcıgım ıı deılım pek hem ev tasııdgım ıcın cok yorgunum hemde lekelenmelerım bıtmedı yarn dktora gıdeecgm bakalım ne olacak
bende geçen hafta eczaneden aldım canım kutusu 110 tl
yok canım daha geçmedik. Kaan hoca mutlaka sizi görmem lazım diyor, dolayısıyla ilk fırsatta Ankara gidicez. Adet tarihim uygun olursa ben ara karne tatilinde yaptıralım istiyorum tüp bebeği ama bi aklımda yazı bekle diyor, malum okul müdürüm o kadar anlayışsız ki, tam karar vermiş değilim.
bende eczaneden almak istiyorum ama biizm eczanelrede yok nettende hiç alışveriş yapamdıgım için kararsız kaldım sen nerde otuyorsun
Canim netten telefonlada getirtiyorsun bildigim kadariyla oyle denesene parayida elden odersin
Hadi canım 2.hamisimiz sen o...krishazelcim hoşgeldin cnaım napıyorsun yaa kımse yok bugun canım cok sıkıldı vallabu arada acayip bi uyku bastırdı mayştım valla sabahta zor kalktım 2-3gündür böylee acaba psikolojıkmı hamılmıyımdiye düşümmektenmi oldu analamdım:26:
Hadi canım 2.hamisimiz sen o...
3.hamisimiz yamgurum, 4.hamisimiz gulumgulum, 5.hamisimiz esra ve 6. hamisimizdeeeee ben olayım insallah.....
Bizim gibi zorda olanların herbirinin yaşayacağı hamilelik zaten birer mucize değil mi? Eşimin sperm sayısı şuanda 2milyon civarı, ki hamile kalmayı buna rağmen her ay ümit ediyorum......ay inş.canım ama pek sanmıyorum hayırlısı tabıkıde allahdan ümit ksilmez gerçi benim eşimin morfolojı %0 hamıle kalırsam mucize olur
Canım walla danışman oldun. Çok soru soruyorum sana kusuruma bakma artık, tecrübelerinden yararlanmamız lazım değil mi peşinden gelebilmek için? Bahçeci kliniği erkek infertilesi üzerine mi uzmanlaşmış bi klinik? Bilgin var mı?Canim yazi bekle bencede rahar rahat yaparsin
Birde yaza kadar kendiliginden olur belki
Hadi canım 2.hamisimiz sen o...
3.hamisimiz yamgurum, 4.hamisimiz gulumgulum, 5.hamisimiz esra ve 6. hamisimizdeeeee ben olayım insallah.....
aaaaaaaaa biri beni unutmuşmu nee :84: :84: :84: :84: :84:
Bizim gibi zorda olanların herbirinin yaşayacağı hamilelik zaten birer mucize değil mi? Eşimin sperm sayısı şuanda 2milyon civarı, ki hamile kalmayı buna rağmen her ay ümit ediyorum......
aaaaaaaaa biri beni unutmuşmu nee :84: :84: :84: :84: :84:
Canım ev taşımak hakkaten zor bi iş. Lekelenmeler içinde en doğrusunu yapıyosun, aksatmadan doktora git canım. sen tedaviye hangi merkezde başlamıştın canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?