Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ne lökositmiş ama yaaa 2 kutu serozil kullandı hala her alanda 14-15 lokösit diyodu bizim son spermiogramda doktor 2 kutu da ciproxin verdi şimdi onları içiyo... sizin geçmiştir inşallah da hemen yaptırırsınız aşılamayı ayyy valla çok heyecanlı bi bekleyişşşşş... ben çok umutluyum ama senden hayatım hadi inşallah...

canım ben sendende çok umutluyom
aynı antibiyotikleri eşimde içti
bakalım pazartesiye randevu alcam.umarım durum düzelmiştir
dediğin gibi çok heyecanlı :18:

sizi özledim giremedim dünden buyana nasılsınız arkadaşlar buarada kaan hoca cvp yazmış ona hormon tahlili sonuçlarını yollamıştım kaan hocanın cvbı çok güzel doktorlada görüşün sonrasında mr çektirin tedaviye başlayalım demiş :)))) çok mutlu oldum sizler nasılsınız canlarım

Ayyyy inşallahhhhh canımmmm inşallahhhh yaaa..Hadi inşallah 6sında cok güzel sonuçlar alırız..Krishazel yalnız mı kalsın..

Canım ya gözlerim dolu dolu oldu..
Uzun bir bekleyişten sonra herşeye razı oluyor insan değilmi
Allah yardımcın olsun canım..İnşallah rahat bir hamilelik gecirirsin.
Bunu en cok sen hakettin..

Evet birtanem gercektende herseye raziyim uff bile demiyorum hicbirseye. Cok korkuyorum Allahin gucune gidecek diye hele .
insallah en kisa zamanda sende yasarsin bu duyguyu insallah arkadasim

hele şükür farkettiniz (((
netim kapandı bugün yatırdım unutmuşum bide baktım kapanmış tamda siteye girerken sinir oldum dün akşam özledim sizi

Hadi canım 2.hamisimiz sen o...
3.hamisimiz yamgurum, 4.hamisimiz gulumgulum, 5.hamisimiz esra ve 6. hamisimizdeeeee ben olayım insallah.....

Canım beni de an mışsın saol ya böyle yazılarda geçmek ne kadar mutlu ediyo beni anlatamam.
Esra hayatım nasılsın ,taşınıyorsuunuz emi,tedavinizin hangi aşamalarındasınız ?
Krisim canım kıyamam sana miden mi bulanıyo,inşalla kısa zaan da geçer:)))
Gülümgülüm demek adet oldun ,hayırlısı olsun inşallah tüple gelecek yawrun.
Ronya aşıla bakalım bebişini inşallah ben de yapabilirim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…