Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşlar proxeed plus diğer ilaçlar eşlerinizde uyku sivilce yaptımı,bendede var bende q enzim le balık yağı hapı alıyorum ama çok uyuyorum bütün gün gözlerim yanıyo aynısı eşimdede var

ayyy canım belki psikolojik ama eşimde değil de bende uykusuzluk yaptı geceleri zor uyuyorum öylede uykusuz uykusuz işe gidiyorum çok sinir oldum bu hallerime ama vitaminlere bağlamadım bu durumu

amin hayatım ama şunu bilki benim mutluluğum sizin hamile haberlerinizle tam olacak.

amin hayatım ama şunu bilki benim mutluluğum sizin hamile haberlerinizle tam olacak.

Allah isteyen herkese anneliği tattırsın ama burada birbirimizi görmüyoruz ama az çok tanıyoruz ve bende burdaki arkadaşlarımın bende dahil annelik heyecanı duygusunu yaşamasını canı gönülden bekliyorum ve istiyorum Allah büyükkkk

Son düzenleme:
ayyy canım belki psikolojik ama eşimde değil de bende uykusuzluk yaptı geceleri zor uyuyorum öylede uykusuz uykusuz işe gidiyorum çok sinir oldum bu hallerime ama vitaminlere bağlamadım bu durumu

anlayamadımki sebebini bir haftadır ikimizde uykudan gözümüzü açamıyoz,hayatımızda bu aralar değişiklikde yok bende vitaminlerden kaynaklanmadığını düşündüm ama eşim olabilirmi acaba deyince takıldım biraz,onada hak vermek lazım günlük bi avuç hap alıyo:))

canım arkadaşım sağol iyi dileklerin için
aslında sorun sadece eşimde olsa beklicemde
bende de var problem

slm arkadaşlar nasılsınız umarım iyisinizdir

ronya aşılam yaptırcakmıssın hayırlı olsun arkadaşım

sağol ecrin umarım güzel haberler alırız :)

umarım canım inş.seni çok iyi anlıyorum ben 2tarafda sorun oldugu için aşılama yaptırmak istiyorsun haklısında ben degerlerimiz bekliyorum düzelir inş.bakalım nasıl gececek tedavi sürecimiz sizin morfolojı kaçtı canım

canım hepimizin yüzünü güldürsün Rabbim
canım bizim en son whoya göre morfoloji %75
krıgere göre kaça denk gelir bilmiyom

Arkadaslar GNC de haftanin indirimli urunu var 37 tl ye dusmus icinde gerekli vitaminlerin antioksidanlarin hepsi var
Vitamin almayanlar bunu alabilir '
ecrin gecen senin sordugun vitamin bile var bunun icinde

GNC Antioxidant Formula - 60 kapsül
Bu ürün kampanya ürünüdür Antioxidant Formula - 60 kapsül

* İçerik
* Kullanım Şekli

Antioxidant Formula, hücre koruyucu, yüksek potensli, sinerjik etkili antioksidanları içeren bir üründür. Stres, yanlış beslenme, yoğun egzersiz, çevresel faktörler, alkol ve sigara kullanımı, yaş ilerlemesi nedeniyle vücutta oluşan serbest radikallerin hücreye zarar vermesi ciltte yaşlanma ve dejeneratif hastalıklara neden olabilir. Antioxidant formula'nın içeriği beta-karoten, C vitamini, E vitamini, selenyum ve çinko gibi vitamin-minarel kaynaklı besin öğelerince zengindir.

3 Kapsül için;

* Vitamin A (100% as beta - Carotene) 20000 IU
* Vitamin C (as Arcorbic Acid) 1000 mg
* Vitamin E (as d - alpha Tocopheryl Succinate) 300 IU
* Zinc (as Hydrolyzed Protein Chelate) 15 mg
* Selenium (as Hydrolyzed Protein Chelate) 50 mcg
* Copper (as Copper Gluconate) 2 mg
* Manganese (as Manganese Sulfate) 2 mg
* Citrus Bioflavonoids Complex 5 mg
* Hesperidin Complex 5 mg
* Rutin 5 mg
* Coenzyme Q - 10 75 mcg
* Pycnogenol 1 mg
* RNA (Yeast Free) 750 mcg
* DNA (Yeast Free) 750 mcg
* Ginkgo Biloba Extract 2 mg
* Silymarin (Milk Thistle Extract) 2 mg

aaaa çok güzl dur bende bi bakayım hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…