- 28 Ağustos 2010
- 8.587
- 48
- 158
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #2.161
kuzum kimmiş seni dinlemeyen
söyle kuzum
Evet sakin kopmayalim hicbirzaman
[/COCanlar kaç giünden beri bir yoğunluk anlatamam,konuların bayağı gerisindeyim kim ne yapmış nasıl yapmış,kafamkarıştı iyice,affedin ne olur....LOR]
Evet sakin kopmayalim hicbirzaman
Pamuk seni kaydeye almamak ne demek sen bizim başımızın tacısın ,esmer şeker :)))
ya birgünde düzgün yaz şu yazıları yağmurum yaaa :)))))
Ayyy nasıl yazmışım hatalımı ,okuyamıyor musunuz?
krishazelim artık duygusal da olur oyyy :))))
Bugün arkadaş toplantısında benim gibi düşük yapmış arkadaş doğum sonrası bebeğinin duruşunu şeklini anlatınca çok kötü oldum ,kendi yawrum gözümün önüne geldi gözyaşlarıma hakim olamadım ,oda pişman oldu soranlarda ,onları üzmemek için içime attım acımı sonra güldüm oynadım içim kan ağladığı halde.ayyyyy canım tşk ederim nebiliyim yazıyorum yazıyorum kimse beni görmüyo bende üzüldüm öyle(((( sen nasılsın canımmmm
şuan iyi gidiyosun ilk yazdığın yazı birbirine karıştı yine :))) ama şuan iyisin maşallah
İYi geceler yawru kuş:)))Iyi geceler Arkadaslar ben yatiyorum hepinizi cok opuyorum
evet farkındayım canımıniçi iyi geceler canım Allah rahatlık versinBen hep duygusalim ki:)))
yağmurum yaşadığın olay kolay değil yaşamadan bilemez kimse Allah yardımcın olsun ama demekki Allah böyle görmüş hayırlısını mutlaka verecektir bide ben vereceği zamana çok inanırım Allah sana da evlat sevgisi yaşatacaktır için rahat olsunBugün arkadaş toplantısında benim gibi düşük yapmış arkadaş doğum sonrası bebeğinin duruşunu şeklini anlatınca çok kötü oldum ,kendi yawrum gözümün önüne geldi gözyaşlarıma hakim olamadım ,oda pişman oldu soranlarda ,onları üzmemek için içime attım acımı sonra güldüm oynadım içim kan ağladığı halde.
bunca zaman çok iyi rol yapmayı öğrendim ,ne yazıkki(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?