Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kuzum kimmiş seni dinlemeyen
söyle kuzum

ronyam nasılsın canım sende pek giremiyosun geçmiş sayfaları incelemedim tam olarak ama aşılama yaptıracağını gördüm inş hayırlısı olur arkadaşım senin için beklesen belkide normal yolla olacak ama aşılama diyorsan inş böylesi tutar

[/COCanlar kaç giünden beri bir yoğunluk anlatamam,konuların bayağı gerisindeyim kim ne yapmış nasıl yapmış,kafamkarıştı iyice,affedin ne olur....LOR]

ayyyyy canım tşk ederim nebiliyim yazıyorum yazıyorum kimse beni görmüyo bende üzüldüm öyle (((( sen nasılsın canımmmm
Bugün arkadaş toplantısında benim gibi düşük yapmış arkadaş doğum sonrası bebeğinin duruşunu şeklini anlatınca çok kötü oldum ,kendi yawrum gözümün önüne geldi gözyaşlarıma hakim olamadım ,oda pişman oldu soranlarda ,onları üzmemek için içime attım acımı sonra güldüm oynadım içim kan ağladığı halde.
bunca zaman çok iyi rol yapmayı öğrendim ,ne yazıkki(((

arkadaşlar proxeed plus diğer ilaçlar eşlerinizde uyku sivilce yaptımı,bendede var bende q enzim le balık yağı hapı alıyorum ama çok uyuyorum bütün gün gözlerim yanıyo aynısı eşimdede var

yağmurum yaşadığın olay kolay değil yaşamadan bilemez kimse Allah yardımcın olsun ama demekki Allah böyle görmüş hayırlısını mutlaka verecektir bide ben vereceği zamana çok inanırım Allah sana da evlat sevgisi yaşatacaktır için rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…