Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Heyecanla senden gelecek hamişim haberini bekliyorum, haberin olsun canım....

ay canım inş.aama bakalım bekliyorum bende daha adet olmadım sabah yaptım test bişiey yoktu negatif ama daha hatada olmadı zaten öyle bişey olursa hemen yazcam size hayırlısı nasip diyeim :)))

Ne listesi yapalım canım? Ben de yarın ya da Cumrtesi günü adet olucam. Ahhhhh keşke olmasamda buraya kocaman harflerle HAMİLEYİMMMMMMM diye yazsam.Offfffffffffffff Offfffffffffffff....

Ne listesi yapalım canım? Ben de yarın ya da Cumrtesi günü adet olucam. Ahhhhh keşke olmasamda buraya kocaman harflerle HAMİLEYİMMMMMMM diye yazsam.Offfffffffffffff Offfffffffffffff....

ne bilim topikdeki arkadaşların isimlerini yazıp tedavi süreçlerini falanmı yazsak öyel aklıma geldı birden saçmamı oldu bilmiyorum.yazcan canım inş.yazcan canım

Sen çok tatlısın.....Çok pozitifsin....İyi ki varsın....

aynen canım sana katılıyorum benide sagolsın krishazel ikna etti yoksa her gün eşimle saç başa girerdik

kızlar pazartesi eşim test vercek heyecanlıyım :18:

inş.değer yükselmiştir canım dularım sneinle

Neden olmasın yapalım bi çizelge, güzel olur. Bu görevi kim almak ister arkadaşlar?????Pamuk bunun için uygun bence:)))

kızlar pazartesi eşim test vercek heyecanlıyım :18:
Hdi bakalım iyi haberler yazarsın İnşallah...Eşim en son test vereceği günün bi önceki gecesi birbirimize girmiştik, tartışmıştık çok fena, sabah tahlil yaptıracak diye gölünü almıştım ama yine de sperm testi çok düşük çıkmıştı:26::26::26:
Ben çıkıyorum hepinizi öptüm, akşam çok kaynatmayım bakimmmmmm. Aklım kalıyo sonra sizce...

Son düzenleme:
tatlim onu bilmiyorum ama magazasindan da alabilirsin size yakin vardir magazasi
yada sitesinden kredi kartiyla

magzası varmı bilmiyorum ama araştırırım ben eşim kredi kartıyla alışveriş yapmamı istemiyorr malesef herşeye kızıyo benim eşim

ya bu arada tavşancıl otunu duydunuzmu kızlar yumurtlamaya falan iyi geliyormusss

krishazelciğim bizim eczaneye sordum tekrar proxeed plusu ellerınde yokmus ama depodan getirtebiliriz dedi ay çok utanıyorum giidp almaya yaa napcam ben netten alamıyorum eczeneden almam şart ama utanıyorum tanıdıklar diye tedavi sürecimizi kimse bilmiyor yaa ondan

ecrin hamile olabilirde olmayabilirde
krishazel hamişşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
boncuk boncuk hamile kalacağı tarihi ne siz sorun ne de ben söyleyeyim
ronya aşılama gününü bekliyos
pamukcan çıkmaz ayın son perşembesi hamiş

alın size amatör bir liste hahaahha

güzel olmuş kızz :)))ay cok güldüm nerdesin kız sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…