Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

hayırlı olsun canım inşallah emeğinin karşılığını alır ve sağlıklı sıhatli bi bebişin olur

hayırlı uğurlu olsunnn hayatım bu adımı atman da çok güzell inşallah güzel haberlerle geleceksin bize....

aaaa evet ronyanın heyecanı var değilmi bakalım emeğinin karşılığını alacakmı inşalllah alırsın güzel arkadaşım güzel haberlerle gel

iyim cnaım sagol beklıyorum bakalım kırmızılar daha gelmedı kasıklarım agrıyo adet olcam galıba ama gelen giden yok bakalım beklemedeyım :) sen napıuyon kayıpdın

aman kırmızı gelmesin canım zaten hamileliliğin belirtileride adet görme gibiymiş zaten belli olmaz yani inşallah hamişsindir :)))))

aman kırmızı gelmesin canım zaten hamileliliğin belirtileride adet görme gibiymiş zaten belli olmaz yani inşallah hamişsindir :)))))

ay nebilinm canımcım yaaa inş.öyledir eger oyle olursa valla havalara ucarım herhalde sevıncımden :) biliyon az cok beni eşim tam bi iantcı onun için inş.çok fazla bekletmez meleğim beni

ay nebilinm canımcım yaaa inş.öyledir eger oyle olursa valla havalara ucarım herhalde sevıncımden :) biliyon az cok beni eşim tam bi iantcı onun için inş.çok fazla bekletmez meleğim beni

hayatım eşine kapak olurdu senin hamileliğin :)))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…