- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
- 373
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #2.801
:)) başka şeylerle oyalanmaya bak tatlış :)))
:)) başka şeylerle oyalanmaya bak tatlış :)))
kızlar size bişey diyeyim
biz izmirde üroloji alanında süper bir profa gidiyoz (hatta kaan hoca bile necmettin hocanın tedavilerine güvenin kesinlikle en iyisini uygulayacaktır dedi)
ve hocamıza eşimin morfoloji %75 den %60 a düşünce dedim hocam kötü çıktı morfoloji
siz ona takılmayın sayı ve hareket iyi dedi
ben tabi yine ısrarla hocam ama morfoloji bozuk olursa düşük olur kimyasal gebelik olur diye duyuyorum dedim
adam ısrarla hiç bişey olmaz rahat ol aşılamayı yaptırabilirsin dedi (tabi lökosit biterse)
yani demem o ki MERİ değerlere üzülme hareket gayet iyi sayıda fena sayılmaz
sıkma tatlişkom canını
krishazel, canım, bende bahçeci kliniğe karar verdim. Görüşmelere başladım bile. Halit Fırat Hocaya tedavi olmayı düşünüyorum, görüşmeye gitmeden önce yaptırmamız gereken tahlilleri sordum, dünya kadar yaptırmam gereken tahlillerim var şimdi...Yaptıracak üniversite hastanelerinden randevu almaya çalışıyorum bi gayret, bakalım ....
selam kızlar eşim dün test yaptırmıştı sonuçlar şöyle
fsh:6,01(15 gün önce 2,92 di)
LH:13,61(3,64 dü önce)
sperm sayısı 7 mil dan10 mil çıkmış
motilite%60
morfoloji %6 dan %2 ye düşmüş
Canim fsh 15 gunde bukadar dusemez ki hatali bence testlerden biri...
nerede yaptirdin
saol canım, zaten hazel abla ile görüşüyoruz..o maşallah aşmış kendini..ben bu konularda bilgisizim daha..canım valla sigara işi nasıl oldu bende anlamadım..ben 2000den beri eşimde ortaokuldan beri içiyormuş..düşün yani ve günde 1er paket..ramazanda ömer hoca var kanal 7 de..sahurda onu izliyorduk..bigün hicretten bahsetti, sizde dedi bir hicret yapın mesela sigara içenler sigarayı bıraksın dedi..peygamberimiz,Allah çok sevinir dedi..eşim dedi ben bırakıyorum, bende sen bırakırsan bende içmem dedim ve bölece başladı..ama o güne kadar kaçkere bırakmak istediysekte bırakamadık..yani anlayacağın onuda Allah nasip etti bize :)) bizim hikaye böyle..inş hepimize güzel günler yaşamak nasip olur bebeklerimizle..ama inanıyorum ki er geç rabbim bana bebeğimide verecek..imtihan şuandaki sabır..
mericim çoğu zaman özellikle akşamları eşime vitaminlerini verdikten 1 saat sonra falan sigara yakıyo içimden düşünüyorum ya acaba sigaradan dolayı verdiklerim boşunamı gidiyo diye bırakmak lazım aslında ama zor işte((
yanlış anladın canım 15 gün önceki fsh oranı 2,92 di
dün yapılan testtew 6,01 çıktı yükselmesi iyi değilmi sence
yanlış anladın canım 15 gün önceki fsh oranı 2,92 di
dün yapılan testtew 6,01 çıktı yükselmesi iyi değilmi sence
kızlar coka cıl yardım edın bana bu akşam aktra gittim gınseng almaya bitane aldım macho gınseng diye bişey adam bu çok iyi dedi sprem hareketiş cinsellık şiçinm falan dedi fiyatıda 59tl gercı piyasadakı degeride buymus kendım içinde arısütü bal polen karısımı aldım gınsenglısı cıkmıss
inşallah ya aslında hamile olduğumda bebeğimi düşünerek asla içmem de ozamana kadar kendimi oyalıyorum :)))))
insallah iyidir canim
biz aktardan hic almadik
kendini kandiriyorsun
Kaan Hoca ya soyleseydin sigara ictigini tedaviye bile almazdi sizi
cok kizginim sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?