Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar hepiniiz çok çok öpüyorum kusra bakmayın size slm veremedım diterk konuya daldım acelem var çünkü eşim gelecek birazdan benı burda görmesin bide ilaç aldıım ya nasıl vercem ben şimdi onu düşünüyorr:18::18: hadı hepinizi öğpyorum grs sonra allaha emanet olun öpüyorum hepinizi

erkekler gunluk yarim kullaniyor ama dr 1 dediyse 1 dir canim
ben testin hatali olabilecegini dusundum belki ilk testin hataliydi
dr unuza sorun iyice bukadar zamanda boyle degisiklik olurmu diye

valla o konuda bizde tıkandık adam gibi bi merkez bi hastane güvenebileceğimiz bi yer yok bu memlekette galiba
yeniliycez testi hemde iki kez ki hangisi dogru anlayalım,offfffffffff istanbul offfffffff
kaan hoca yarım dedi burdaki doktor tam alın 15 gün sonra tekrar bakalım dedi eşimde iki hafta tam kullanıyım tessten sonra yarıma düşürelim dedi öyle yaptık yani
sormamış doktorda bişey söylememiş canım

6,01 sonuç ise devlet hastanesinde yaptırmış
ilk yapılan yani 2,92 lik sonuçeşimin şu anda gittiği özel hastane
ama biz klomeni günde bitane kullandık yanlışlık olabilirmi acaba yaaa

erkekler gunluk yarim kullaniyor ama dr 1 dediyse 1 dir canim
ben testin hatali olabilecegini dusundum belki ilk testin hataliydi
dr unuza sorun iyice bukadar zamanda boyle degisiklik olurmu diye

krishazelcim, canım tedaviye hemen başlamıycaz zaten, ben tüp bebek yaptırmadan önce gerekli bütün tahlilleri yaptırayım, bi taraftanda rapor çıkartayım diyorum. Kaan Hoca derse bize tamam yapılacak bişey yok tüp bebek yaptırın diye, ondan sonra başlarız.

arkadaşlar bu gün eşimin burdaki doktoruyla görüştük dünkü fsh testiyle ilgili iki farklı yerde yaptırmıştık testleri ve doktor referans aralıklarının farklı oldugunu söyledi ve artış var dedi,kaan hocayı aradsım ameliyattaymış dörtten sonra tekrar arıycam
ilk sonuç fsh: 2,92 (erkek 4-8,6)
dünkü fsh: 6,01(erkek 1,5-12,4)

kızlar eşim bugün doktora gitti oradaki doktor hormon tahlili sonuçlarına bakarak testesteron hormonunun düşük olduğunu söylemiş ve testojel adında bir jel vermiş koldan sürülen ilk defa duyuorum bende koldan sürülüpte tedavi olunabilen şaşırdım 1,5 ay kullan sonrasında yanıma gel demiş MR içinde eski dökümlerini getir bakalım demiş işte böyle sanırım FSH değerleri kaan hocanın tedavi sürecinde işleyecek

canim biliyorum testojel i kullansin.

kızlar yazı paneli göremiyor olabilirsiniz sanırım yazamıyoruz diye yazmıyorsunuz aşşağı tarafta konu cvplama panelini tıklayarak oraya yazabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…