- 28 Ağustos 2010
- 8.587
- 48
- 158
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #2.861
arkadaslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben geldim huuu ordamısınızzzz:)))
bugün kimse yok canım ya niye gelmiyolar krishazelim ne dicem bu fsh kaan hoca bakıyo değilmi sordum kendisine ama
kızlar eşim bugün doktora gitti oradaki doktor hormon tahlili sonuçlarına bakarak testesteron hormonunun düşük olduğunu söylemiş ve testojel adında bir jel vermiş koldan sürülen ilk defa duyuorum bende koldan sürülüpte tedavi olunabilen şaşırdım 1,5 ay kullan sonrasında yanıma gel demiş MR içinde eski dökümlerini getir bakalım demiş işte böyle sanırım FSH değerleri kaan hocanın tedavi sürecinde işleyecek
slm kızlar hepinize hayırlı cumalar
dün akşam aktara gittim ben yinee ve bu verdıgı ginsng değiştirdim korean ginseng aldım kırmızı bi kutusu var arıstü bal polen kapsülü ,balık yağı ,keçiboynuzu pekmezi,keçiboynuzu aldım eşimde bana cok kızdı yine zaten düzelme var niye sürekli bişeyler alıyormusum diye kzıdı bende oa kızdım tabıkıde içmeyecem bosuna para harcamıssın dedıbend eiçmezsen içnme dedım sonra kendı ialcımı içerken eşimede aldıgım ilaçalrı içirdim tabı balıkyagını içmedi iğrençmişde bilmem neymiş sşinir oldum yine ama ben kendı ialcalrı içerken istedi verdim içti .şuan kulladıgımız ilaçlar evicap,arısütü bal polen kapsülü,korean ginseng,ve proxeed plus her akşam ve sabah portakal suyuyla içiyor eşim kapsülleride günde1 defa içiyor umarım güzel sonuclar alacagız
Selam kızlar dün hiç bişey kaynatamamışsınız. Çok üzüldüm yaniii:)))))))
kaynatamaiyoruz cunki site cokmus vaziyette yazamiyoruz takiliyor surekli:))
Neaber canim nasilsin hersey yolundami?
gulumcum ve pamukcugumu gordun mu?
meri esra ecrin aleyna kadser aykiri nerelerdesiniz kizlar?
Ohhhhh. Pek güzel olmuş, benli olmadığınız akşamlara saydım....Görmedim kızları, esrayı bi tüp bebek topiğinde gördüm o kadar.
Dün bende hayli sinir oldum, hani demiştim ya Fırat Bey bi sürü test istedi diye, neyse Marmar Üniversitesi Hastanesine gittim dün. Koskoca üni. hastanesinde bu tahlillerin çoğu özellkile genetikle ilgili olanların hepsi yapılmıyormuş...Çapadan randevu alınmıyo, Zeynep Kamilden alınmıyo..Çıldırmak üzereyim sanki....Afakanlar basmış durumda...
Sen nasılsın, bebiş nasıl? Bazen düşünüyorum senin uzun soluklu mücadeleni. Vay beee diyorum, helal olsun krisimize...Maşallah...kaynatamaiyoruz cunki site cokmus vaziyette yazamiyoruz takiliyor surekli:))
Neaber canim nasilsin hersey yolundami?
gulumcum ve pamukcugumu gordun mu?
meri esra ecrin aleyna kadser aykiri nerelerdesiniz kizlar?
Sen nasılsın, bebiş nasıl? Bazen düşünüyorum senin uzun soluklu mücadeleni. Vay beee diyorum, helal olsun krisimize...Maşallah...
onlarla bitse bişey değil. Karyotip analizi vr hem bana hem eşime. Kardiyovasküler risk pneli var benim için ki bu testin altındada 10 taneye yakın garip isimli başka testlerin adı yazılı. Sonrcığıma insüli, açlık yarım saat, 1 saat v.s, folik asit b12 vitamini bi sürü daha...canim fsh lh e2 prolaktin t3 t4 ve tsh yaptirdinmi ?
daha ne yaptiracaksin ki?
Sen nasılsın, bebiş nasıl? Bazen düşünüyorum senin uzun soluklu mücadeleni. Vay beee diyorum, helal olsun krisimize...Maşallah...
Haklısında, hani mayıs ayında normal yolla hamile kaldıkdan sonra düşükle sonuçlandı ya, bi daha bunu yaşamk istemiyorum, korkuyorum dahası. Aynı şey tekrarlanırsa kaldıramam gibime geliyor.canim neden acele ediyorsun ki firat beye ?
daha henuz basladiniz tedaviye siz
mayis ayinda gidersin olmazsa hazirandada tedaviye baslarsin
simdi niye strese sokuyosun kendini boyle .. bosuna bence cunki senin yuzde yuz olacak normal yolla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?