Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canim bakirkoy devlet hastanesinde randevu bile almadan ayni gun yapiyolar bircok testi tanidiklar genelde orada yaptiriyolar
ama o ozel testler icin ugrasman gerekecek
kim istedi ki o testleri sizden? karyotipi falan

canim neden acele ediyorsun ki firat beye ?
daha henuz basladiniz tedaviye siz

mayis ayinda gidersin olmazsa hazirandada tedaviye baslarsin
simdi niye strese sokuyosun kendini boyle .. bosuna bence cunki senin yuzde yuz olacak normal yolla.
Haklısında, hani mayıs ayında normal yolla hamile kaldıkdan sonra düşükle sonuçlandı ya, bi daha bunu yaşamk istemiyorum, korkuyorum dahası. Aynı şey tekrarlanırsa kaldıramam gibime geliyor.

canim neden acele ediyorsun ki firat beye ?
daha henuz basladiniz tedaviye siz

mayis ayinda gidersin olmazsa hazirandada tedaviye baslarsin
simdi niye strese sokuyosun kendini boyle .. bosuna bence cunki senin yuzde yuz olacak normal yolla.
Haklısında, hani mayıs ayında normal yolla hamile kaldıkdan sonra düşükle sonuçlandı ya, bi daha bunu yaşamk istemiyorum, korkuyorum dahası. Aynı şey tekrarlanırsa kaldıramam gibime geliyor.

canim bakirkoy devlet hastanesinde randevu bile almadan ayni gun yapiyolar bircok testi tanidiklar genelde orada yaptiriyolar
ama o ozel testler icin ugrasman gerekecek
kim istedi ki o testleri sizden? karyotipi falan
Ben Halit Beyin hemşiresiyle görüştüm, durumumu anlattım. Ön görüşmeye gelmeden önce yapmamız gereken tahlillerin listesini istedim. Halit bey de bunları uygun görmüş, maille yolladılar bana.

canim yeterli baska birsey verme daha esine
baska seyler alma

kaynatamaiyoruz cunki site cokmus vaziyette yazamiyoruz takiliyor surekli:))
Neaber canim nasilsin hersey yolundami?

gulumcum ve pamukcugumu gordun mu?

meri esra ecrin aleyna kadser aykiri nerelerdesiniz kizlar?

yok canım daha bişey almayacam bunlar yeterli şimdilik :)

ben burdayım

ronyaaaammmmmmmm nerdesin canim
aklima geldikce guluyorum:)) koskoca amerikan sirketini resmen puskurtmussun:))

ayy hiç deme
adamları google translate in yapmadığı saçma ingilizce çevirisiyle mesaj bombardımanına tuttum
adamın bir dedi lütfen artık email atmayın
bende her mesaja cevap aynen şu
ben ingilizce bilmiyor
ben alışveriş hatalı ben yanlış yaptım
ben özür dilerim
bende o kadar para yok
para yok
lütfen yardım

ayyyy ne matrak bi gündü
krisim sayende rahat uyudum gece

Hoşgeldin canım...Walla tebrik ederim, almadığın şey kalmamış. Umrım hamile kalırsın yakın zamanda da eniştemiz vitaminsiz günlerine kavuşur rahat rahat.

hoşbulduk canım sagol yaa ay sormaa valla rtek proxeed plusu içiyordu onuda doktor verdı diye içiyordu ben okadar yalvarmıstım ama içmedi şimdi doktor verince her akşam portakal usuyla içiyorr taze sıkıyor kendısı tabıkı banada portakal suyu sıkıyorr .yaa vitamın alsın diye cabalıyorum düzelme olsun diyee evet bi hamıle kalasam kurtulcak bendende vitamınlerdende :)

Aynennnnn. Eşimin kiloları aldı başını, halay başı oldu...Bende bi hamile kalsamda eşim eski haline dönse...

slm şekerler nasılsınız bugün ben geldim herkes gitmiş krishazelimde sormuş beni ama oda çıkmış :)

krishazelim ve kızlarrrrrrr bişey sorucam eşimin kuzeni var şuan kendisi 46 yaşında 20 yıl önce hastaneye gittiğinde doktor ona spermlerinin az olduğunu söylemiş ve oda küsmüş ve birdaha da gitmemiş çocuğunun olmayacağını düşünmüş bunca zaman eşimde diyoki söylesek ona kaan hocaya götürürüz dedi şimdi benim sorum 46 yaşında olması olumsuz etki edermi

:87: Canım 46 yaşında olması tabi ki önemli bir faktör spermler için, bizler içinde aynı durum söz konusu, zaman geçtikce nasıl daha az yumurta üretiyorsak erkeklerin de sperm üretimi azalıyor. Yine doktorla görüşebilir bence.

Aynennnnn. Eşimin kiloları aldı başını, halay başı oldu...Bende bi hamile kalsamda eşim eski haline dönse...

benim eşim cok zayıff yaa doktorum beni diyetisyene gönderdi ama gidmeedim bende bal ve incir kürü içiyorum inş.yumuoşlar büyüyecek inş.faydasını görcezz

kızlar ben bu ay preseed jel alcam gittigidiyorda 90tl 1ay falanmı gidiyor bu jel

şekerim neden pahalı ya alıyorsun ebay dan alsana yarı fiyatına hemde yanında gebelik ve ovulasyon testleri bedava hemde fazlasıyla sakın 90 lira verme ben ebaydan almıştım krishzelde ebayda almıştı

boncuğum ben erkeklerin bazılarını anlayamıyorum kızıyorlar ve bir daha doktora gitmiyorlar baksana anlattığım gibi tam 20 yıl olmuş acaba kaan hoca ne der gerçi kaan hocaya mail yazdım bu konuyla ilgili hastanız olabilirmi diye ama henüz cvp gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…