- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #2.881
onlarla bitse bişey değil. Karyotip analizi vr hem bana hem eşime. Kardiyovasküler risk pneli var benim için ki bu testin altındada 10 taneye yakın garip isimli başka testlerin adı yazılı. Sonrcığıma insüli, açlık yarım saat, 1 saat v.s, folik asit b12 vitamini bi sürü daha...
Haklısında, hani mayıs ayında normal yolla hamile kaldıkdan sonra düşükle sonuçlandı ya, bi daha bunu yaşamk istemiyorum, korkuyorum dahası. Aynı şey tekrarlanırsa kaldıramam gibime geliyor.canim neden acele ediyorsun ki firat beye ?
daha henuz basladiniz tedaviye siz
mayis ayinda gidersin olmazsa hazirandada tedaviye baslarsin
simdi niye strese sokuyosun kendini boyle .. bosuna bence cunki senin yuzde yuz olacak normal yolla.
Haklısında, hani mayıs ayında normal yolla hamile kaldıkdan sonra düşükle sonuçlandı ya, bi daha bunu yaşamk istemiyorum, korkuyorum dahası. Aynı şey tekrarlanırsa kaldıramam gibime geliyor.canim neden acele ediyorsun ki firat beye ?
daha henuz basladiniz tedaviye siz
mayis ayinda gidersin olmazsa hazirandada tedaviye baslarsin
simdi niye strese sokuyosun kendini boyle .. bosuna bence cunki senin yuzde yuz olacak normal yolla.
Ben Halit Beyin hemşiresiyle görüştüm, durumumu anlattım. Ön görüşmeye gelmeden önce yapmamız gereken tahlillerin listesini istedim. Halit bey de bunları uygun görmüş, maille yolladılar bana.canim bakirkoy devlet hastanesinde randevu bile almadan ayni gun yapiyolar bircok testi tanidiklar genelde orada yaptiriyolar
ama o ozel testler icin ugrasman gerekecek
kim istedi ki o testleri sizden? karyotipi falan
İyidir ronyacım. Nerelerdesiniz yaaa? Merak ettim.güzel arkadaşlarım naparsınız yaaa
canim yeterli baska birsey verme daha esine
baska seyler alma
kaynatamaiyoruz cunki site cokmus vaziyette yazamiyoruz takiliyor surekli:))
Neaber canim nasilsin hersey yolundami?
gulumcum ve pamukcugumu gordun mu?
meri esra ecrin aleyna kadser aykiri nerelerdesiniz kizlar?
ronyaaaammmmmmmm nerdesin canim
aklima geldikce guluyorum:)) koskoca amerikan sirketini resmen puskurtmussun:))
canim yeterli baska birsey verme daha esine
baska seyler alma
kaynatamaiyoruz cunki site cokmus vaziyette yazamiyoruz takiliyor surekli:))
Neaber canim nasilsin hersey yolundami?
gulumcum ve pamukcugumu gordun mu?
meri esra ecrin aleyna kadser aykiri nerelerdesiniz kizlar?
Hoşgeldin canım...Walla tebrik ederim, almadığın şey kalmamış. Umrım hamile kalırsın yakın zamanda da eniştemiz vitaminsiz günlerine kavuşur rahat rahat.yok canım daha bişey almayacam bunlar yeterli şimdilik :)
ben burdayım
canim fsh lh e2 prolaktin t3 t4 ve tsh yaptirdinmi ?
daha ne yaptiracaksin ki?
Hoşgeldin canım...Walla tebrik ederim, almadığın şey kalmamış. Umrım hamile kalırsın yakın zamanda da eniştemiz vitaminsiz günlerine kavuşur rahat rahat.
Aynennnnn. Eşimin kiloları aldı başını, halay başı oldu...Bende bi hamile kalsamda eşim eski haline dönse...hoşbulduk canım sagol yaa ay sormaa valla rtek proxeed plusu içiyordu onuda doktor verdı diye içiyordu ben okadar yalvarmıstım ama içmedi şimdi doktor verince her akşam portakal usuyla içiyorr taze sıkıyor kendısı tabıkı banada portakal suyu sıkıyorr .yaa vitamın alsın diye cabalıyorum düzelme olsun diyee evet bi hamıle kalasam kurtulcak bendende vitamınlerdende :)
Canım 46 yaşında olması tabi ki önemli bir faktör spermler için, bizler içinde aynı durum söz konusu, zaman geçtikce nasıl daha az yumurta üretiyorsak erkeklerin de sperm üretimi azalıyor. Yine doktorla görüşebilir bence.krishazelim ve kızlarrrrrrr bişey sorucam eşimin kuzeni var şuan kendisi 46 yaşında 20 yıl önce hastaneye gittiğinde doktor ona spermlerinin az olduğunu söylemiş ve oda küsmüş ve birdaha da gitmemiş çocuğunun olmayacağını düşünmüş bunca zaman eşimde diyoki söylesek ona kaan hocaya götürürüz dedi şimdi benim sorum 46 yaşında olması olumsuz etki edermi
Aynennnnn. Eşimin kiloları aldı başını, halay başı oldu...Bende bi hamile kalsamda eşim eski haline dönse...
kızlar ben bu ay preseed jel alcam gittigidiyorda 90tl 1ay falanmı gidiyor bu jel
:87:
Canım 46 yaşında olması tabi ki önemli bir faktör spermler için, bizler içinde aynı durum söz konusu, zaman geçtikce nasıl daha az yumurta üretiyorsak erkeklerin de sperm üretimi azalıyor. Yine doktorla görüşebilir bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?