- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #2.901
krishazelim ve kızlarrrrrrr bişey sorucam eşimin kuzeni var şuan kendisi 46 yaşında 20 yıl önce hastaneye gittiğinde doktor ona spermlerinin az olduğunu söylemiş ve oda küsmüş ve birdaha da gitmemiş çocuğunun olmayacağını düşünmüş bunca zaman eşimde diyoki söylesek ona kaan hocaya götürürüz dedi şimdi benim sorum 46 yaşında olması olumsuz etki edermi
Ben Halit Beyin hemşiresiyle görüştüm, durumumu anlattım. Ön görüşmeye gelmeden önce yapmamız gereken tahlillerin listesini istedim. Halit bey de bunları uygun görmüş, maille yolladılar bana.
ayyy canim yaa suan bile sesle guluyorum:))))))ayy hiç deme
adamları google translate in yapmadığı saçma ingilizce çevirisiyle mesaj bombardımanına tuttum
adamın bir dedi lütfen artık email atmayın
bende her mesaja cevap aynen şu
ben ingilizce bilmiyor
ben alışveriş hatalı ben yanlış yaptım
ben özür dilerim
bende o kadar para yok
para yok
lütfen yardım
ayyyy ne matrak bi gündü
krisim sayende rahat uyudum gece
Aynennnnn. Eşimin kiloları aldı başını, halay başı oldu...Bende bi hamile kalsamda eşim eski haline dönse...
ayyy canim yaa suan bile sesle guluyorum:))))))
Ama senin durumundayken sesle agliyorduk:))))))))
krishazelim ve kızlarrrrrrr bişey sorucam eşimin kuzeni var şuan kendisi 46 yaşında 20 yıl önce hastaneye gittiğinde doktor ona spermlerinin az olduğunu söylemiş ve oda küsmüş ve birdaha da gitmemiş çocuğunun olmayacağını düşünmüş bunca zaman eşimde diyoki söylesek ona kaan hocaya götürürüz dedi şimdi benim sorum 46 yaşında olması olumsuz etki edermi
kızlar ben bu ay preseed jel alcam gittigidiyorda 90tl 1ay falanmı gidiyor bu jel
eee sende benden farksız değilmişin canişkom
12000 tl lik alışveriş yapmışın adamlarda napsın çekmişler kartından
yaa dusun sende para bile cekilmedi sadece fatura lafi yetti
beni banka aradi 12 bin dolar cekildi haberiniz varmi dedier:)))
valla senin gibi olsam küt diye düşerdim herhalde
kızz neler geçti aklımdan dedim kendi kendime iki vitamin için
en 3000 tl ödecen ahhh benim akılsız başım dedim durdum
dil bilmemek çok kötü bir an kendimi sağır dilsiz hissettim
bide sana yollamadım adamlar bana sesli emailler yollamışlar
sert ses tonuyla bişeyler diyolardı tabi ben anlamıyom
bu ingilizceyi öğrenmem gerek
Aman bunun icin ingilizcemi ogreneceksin bosver yaaa:))
birsey olursa bana yola ben cevaplarini veririm:))
iyi akşamlar ronya ve hazel abla..nasılsınız? hazel abla geçen yazdım ama sanırım görmedin, ben ve eşim sigarayı bıraktık 3 ay oldu, orda pamuğa bırakmasını sölüyordum :))) birde orda sana bir soru sormuştum, Ronya bize arginmax mens i önermişti..şimdi biz sadece klomen ve proxeedi kullanıyoruz..sence ek olarak ne alalım? yani önerebileceğin birşey var mı bize?
melisa canım iyiym çok şükür
canım eğer proxeed plus içiyorsa eşin arginmaxa gerek yok
proxeed bu alanda en iyi vitamin
diğer arkadaşlarda sana tavsiyelerde bulunurlar
iyi akşamlar ronya ve hazel abla..nasılsınız? hazel abla geçen yazdım ama sanırım görmedin, ben ve eşim sigarayı bıraktık 3 ay oldu, orda pamuğa bırakmasını sölüyordum :))) birde orda sana bir soru sormuştum, Ronya bize arginmax mens i önermişti..şimdi biz sadece klomen ve proxeedi kullanıyoruz..sence ek olarak ne alalım? yani önerebileceğin birşey var mı bize?
krisim canım
hani ben sana dün bahsettim ya hayıt kapsül içiyorum diye
şuan bitmek üzere tekrar sipariş vercem ama ebaydan değil
gg de bir satıcı var balık yağını aldığım satıcı o ebaydan ürünler getirtiyor
bende linki yolladım 45 tl ye gelir dedi.bide şuan kullandığım bundan değil başka bir marka ama biraz
pahalı geldiğinden bunu sipariş ettim bir bakarmısın ürüne acaba çokmu adi bişey tedirgin oldum :111:
Nature's Way Vitex Fruit 100 Capsules, 400 mg - eBay (item 350086276047 end time Dec-23-10 1258 PST)
canim icme onu yaa lutfenn/
arginmax icmiyormusun sen o yeterde artar bile
canım hormonlarım düzene girsin diye içiyom
sipariş verdim :18:
ayy arginmaxde içiyom ama bide balıkyağı içiyom :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?