Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım erkek 70 yaşındada baba olabilir
şarkıcı neco varya şuan 63 yaşında ve eşi hamileymiiş
yani eğer çok önemli bir sorun yoksa olur bence

Ben Halit Beyin hemşiresiyle görüştüm, durumumu anlattım. Ön görüşmeye gelmeden önce yapmamız gereken tahlillerin listesini istedim. Halit bey de bunları uygun görmüş, maille yolladılar bana.

Emine ile mi gorustun?
Allah Allah bizden istemediler onlari neden istediler ki acaba?
Canim sen hamile kaldiginda esinin spermleri bozuktu simdi tedavi ile duzeliyor insallah ayni seyi yasamayacaksin. Korkma birtanem hersey yolunda gidecek. Normal yolla hamile kalacaksin .

ayyy canim yaa suan bile sesle guluyorum:))))))
Ama senin durumundayken sesle agliyorduk:))))))))

etmez canim etmez benimki de 40 neredeyse :))
cocuk istiyorsa hemen tedavi olsun.
erkegin yasi cok onemli degil .

yaa dusun sende para bile cekilmedi sadece fatura lafi yetti
beni banka aradi 12 bin dolar cekildi haberiniz varmi dedier:)))

valla senin gibi olsam küt diye düşerdim herhalde
kızz neler geçti aklımdan dedim kendi kendime iki vitamin için
en 3000 tl ödecen ahhh benim akılsız başım dedim durdum
dil bilmemek çok kötü bir an kendimi sağır dilsiz hissettim
bide sana yollamadım adamlar bana sesli emailler yollamışlar
sert ses tonuyla bişeyler diyolardı tabi ben anlamıyom
bu ingilizceyi öğrenmem gerek

Aman bunun icin ingilizcemi ogreneceksin bosver yaaa:))
birsey olursa bana yola ben cevaplarini veririm:))

iyi akşamlar ronya ve hazel abla..nasılsınız? hazel abla geçen yazdım ama sanırım görmedin, ben ve eşim sigarayı bıraktık 3 ay oldu, orda pamuğa bırakmasını sölüyordum :))) birde orda sana bir soru sormuştum, Ronya bize arginmax mens i önermişti..şimdi biz sadece klomen ve proxeedi kullanıyoruz..sence ek olarak ne alalım? yani önerebileceğin birşey var mı bize?

melisa canım iyiym çok şükür
canım eğer proxeed plus içiyorsa eşin arginmaxa gerek yok
proxeed bu alanda en iyi vitamin
diğer arkadaşlarda sana tavsiyelerde bulunurlar

melisa canım iyiym çok şükür
canım eğer proxeed plus içiyorsa eşin arginmaxa gerek yok
proxeed bu alanda en iyi vitamin
diğer arkadaşlarda sana tavsiyelerde bulunurlar

teşekkür ederim ronyacım..belki sadece bal-polen-arısütü kapsülü veya karışımı alabiliriz..hayırlısı bakalım..sonuç ne olacak çok merak ediyorum..umarım güzel olur..

canim sakinnn
proxeed ile arginmax ayni seyler ... klomen ve proxeed kullaniyorsaniz sadece ginseng ve ginko biloba alin yeterli baskada birsey almayin.
mesajini gormemisim canim kusura bakma .
sigarayi birakmana sevindim cok kizmistim zaten Kaan hoca duysa tedaviyi keser.
birde esin saglikli beslensin
bol balik yesin meyve sebze yesin
kirmizi et az yesin
ceviz badem yesin
bal yesin
ve sabirla bekleyin :))

krisim canım
hani ben sana dün bahsettim ya hayıt kapsül içiyorum diye
şuan bitmek üzere tekrar sipariş vercem ama ebaydan değil
gg de bir satıcı var balık yağını aldığım satıcı o ebaydan ürünler getirtiyor
bende linki yolladım 45 tl ye gelir dedi.bide şuan kullandığım bundan değil başka bir marka ama biraz
pahalı geldiğinden bunu sipariş ettim bir bakarmısın ürüne acaba çokmu adi bişey tedirgin oldum :111:
Nature's Way Vitex Fruit 100 Capsules, 400 mg - eBay (item 350086276047 end time Dec-23-10 1258 PST)

canim icme onu yaa lutfenn/
arginmax icmiyormusun sen o yeterde artar bile

hazellll nasıl canım :)cinsiyet belli oldumu teyzoşun bugün dr.a gittim bende bi tane yumurta olmuş dedi dr. gelmene gerek yok düzenli yumurtluyorsun dedi ama bide rahim filmi çektir dedi sen çekridinmi hiç ?

canım hormonlarım düzene girsin diye içiyom
sipariş verdim :18:
ayy arginmaxde içiyom ama bide balıkyağı içiyom :26:

ya kızlar benimde 2 ay önce hormon testimde prolaktinim 31.14 çıktı teste 3.24-29.12 normal değerler olarak gözüküyor ama yumurta takibide yaptırdım kendimde 1-2 kez ovulasyon testi yapmıştım yumurtlamam da bi sorun yok doktorum da üstünde durmadı yumurtam olduğu için sizce hayt tohumu falan alsammı iyi geliyo diyolar ama bide çok değişken bişeymiş ve sabah erken ölçülmesi gerekiyomuş ben öğle arasında gittim kan verdim bide geç kalcam diye çok stres yaptım belki de ondan öyledir. bilmem ki ay bide başıma o çıkmasın yani aklıma takıldı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…