Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ben hala erkek hissediyom ama kıçını dünmüş ya belki ondan kızdır dedim :26:
canım 4 kilo çok normal bende 4 kilo almıştım
ayy valla ben hiç diyetisyene falan gitmem senin yerinde olsam gayet normal bence
ben 53 kilo ile hamile kalmıştım 67 kilo ile doğurdum
ve 6 ay sonra 50 kiloydum doğumdan sonra hepsi gidiyor kiloların

halla halla bunuda ilk defa duyuyorum canımcım valla 16 haftada 10 kilo alanlar var iştahın nasıl peki aşermelerin varmıydı

ya ne bileyim okadar canim sikildiki doktordan cikinca yemege gittik esimle o orucluydu uzuntuden sadece corba ictim
sen hic aynaya bakmiyormusun dedi doktorum bana
seker yuklemesi yapacak
aslinda hakli seker ve tansiyondan korkuyor

benimde kilo alan yapim yok aslinda ama dikkat etmem lazim

halla halla bunuda ilk defa duyuyorum canımcım valla 16 haftada 10 kilo alanlar var iştahın nasıl peki aşermelerin varmıydı

asermelerim olmuyorda istahim iyi
yanii daha once yemedigim seyleri yiyorum kizartma vs gibi
bundan sonra daha dikkatli olacagim.

hamilelik onceside kiziyordu dr lar kilo yu kesinlikle istemiyorlar

sen kullan bence iğneni canım hazır ol birazcık hem değerleriniz çok kötü değil ki lökositte olsa ihtimal var sonuçta belki hamişşş olursunnn aşılamaya gerek kalmazzz... sıkma canını hayatım..

asermelerim olmuyorda istahim iyi
yanii daha once yemedigim seyleri yiyorum kizartma vs gibi
bundan sonra daha dikkatli olacagim.

hamilelik onceside kiziyordu dr lar kilo yu kesinlikle istemiyorlar

4 kg. çok değil ama canım yaaa bence sen tabi sağlığın için dikkat et yine ama boşverr hiç canını sıkmaaa gayet de güzel olmuşsundurr.... bana fıstık gibide bi kızımız olcak gibi geliyoo ama hayırlısı olsun sağlıklı olsun da..

ayy gulum naptı acaba çok merak ediyorum valla... ne zaman yazabilir ki acabaa.. esra dan da gulum den de güzel haberler alsakta biraz motive olsak...

Hoşgeldin canım ,iyi dileklerin için çok saol,eşinin sonuçlarını kaan beye gönder o sana uygun bir tedawi şekli belirler canım:))))))))

yağmurcuğum canişkom hadi gözümüz aydın
çok sevindim canım artık çalışmalar hız ver
yakındır bebişin gelmesi

Ayyyy inşallah ,bal damlıyo ağzından.
Sen ne oldun canım yumurtamı yok gene,lökositte başınıza bela hayırlısı olur inşallah ,var hepsinin bir tedawi şekli,sabır birazcık daha:))))))))

Arkadaslar ben geldim hersey yolunda cok sukur herhangi bir problem yok :)
Ama cinsiyet ogrenemedim gostermedi arkasini dondu donduremedik bir turlu haftaya tekrar gidecegiz.
Kerata ne olcak şimdiden nazlanıyo,çok çekeceksiniz bundamdemedi demeyin,ii olmasına da çok sewindim,:)))))))

içli arkadaşım benim,aynene bende öyle oluyorum,Annemlerin bir sözü vardır ''eşekten düşmüşün halini sadece eşekten düşmüş anlar'' dimi(((((((

insallah gulumden de esra danda guzel haberler alacagiz

canımcım kilo almamaya bak ayyy böyle de kasıntı oluyo insan şunu yeme bunu yeme ama kendine dikkat et canım seni çok seviyoruz biliyosun o güzel canınıda sıkma doktorunda üzerinede gitmesin fazla :)

fistik nehaber nasilsin
hadi iyisiniz valla sonuclar super:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…