- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #3.261
oh oh maşallah çok sevindim canım
iyi ozaman:))
valla bilmiyorumki kendi doktorum erkek demisti ikili testi yapan kiza benziyor demisti
hangisi olsada gostersin artik:))
sen erkek diyordun kiza mi dondun simdi:))
yaa dr um bana cok kizdi 4 kilo almisim diye diyetisyene gideceksin olmaz boyle dedi kizdi kizdi kizdicok moralim bozuldu
16 haftada 4 kg cokmu ki
iyi ozaman:))
valla bilmiyorumki kendi doktorum erkek demisti ikili testi yapan kiza benziyor demisti
hangisi olsada gostersin artik:))
sen erkek diyordun kiza mi dondun simdi:))
yaa dr um bana cok kizdi 4 kilo almisim diye diyetisyene gideceksin olmaz boyle dedi kizdi kizdi kizdicok moralim bozuldu
16 haftada 4 kg cokmu ki
ben hala erkek hissediyom ama kıçını dünmüş ya belki ondan kızdır dedim :26:
canım 4 kilo çok normal bende 4 kilo almıştım
ayy valla ben hiç diyetisyene falan gitmem senin yerinde olsam gayet normal bence
ben 53 kilo ile hamile kalmıştım 67 kilo ile doğurdum
ve 6 ay sonra 50 kiloydum doğumdan sonra hepsi gidiyor kiloların
halla halla bunuda ilk defa duyuyorum canımcım valla 16 haftada 10 kilo alanlar var iştahın nasıl peki aşermelerin varmıydı
sen kullan bence iğneni canım hazır ol birazcık hem değerleriniz çok kötü değil ki lökositte olsa ihtimal var sonuçta belki hamişşş olursunnn aşılamaya gerek kalmazzz... sıkma canını hayatım..canım çok sevindim
iyi olsunda minik kuzucuk biraz geç öğrenelim cinsiyetini
kızlae ben gittim doktora eşimin lökositinin olması aşılamaya engelmiş
tabi bende bu arada pko var malesef yumurtlama olmuyor
doktor bana puregon iğne verdi onu vurulcam 5 gün
sonrasında eşime kültür bakılcak eğer lökosit bittiyse aşılama olcak
ama kafam çok karışık kızlar şimdi diyom ben puregonu içicem ama ya lökosit bitmediyse
hem boşa hormon almış olcam hemde rahimde incelme falan olurmu
bide incelme olduysa doktor bekle dicek önümüzdeki ayda aşılama olmayabilir
kızlar napayım ben beklersem eğer yumurtlamıyom 50 günde bir adet oluyom
ve beklemekten çok yoruluyom
iğneyi kullansam ya lökosit bitmediyse
ayy Allahım aydınlık yolu göster
asermelerim olmuyorda istahim iyi
yanii daha once yemedigim seyleri yiyorum kizartma vs gibi
bundan sonra daha dikkatli olacagim.
hamilelik onceside kiziyordu dr lar kilo yu kesinlikle istemiyorlar
sagol canim benim
sen nasilsin?
iyiyim canım,gülüm ve esradan da güzel haberler gelsede diyorum hamiş sayımıza yenileri eklense ne güzel olur
bizlerede moral olur:))
ayy gulum naptı acaba çok merak ediyorum valla... ne zaman yazabilir ki acabaa.. esra dan da gulum den de güzel haberler alsakta biraz motive olsak...
buradan hepinizi hamile birakmadan gitmeyecegim ona gore elinizi cabuk tutun:))
Slm kızlar,3-4 gündür yazışmalarınızı okuyorum.Artık sizleri yakından tanıyor gibiyim.Hepinizin öyküsünü az çok biliyorum.Öncelikle krishazel senin adına çok sevindim,tebrik ederim.Rabbim tamamına erdirsin inşallah,hayırlı,sağlıklı ve uzun ömürlü olsun kuzucuğun...Boncukboncuk sana da çok geçmiş olsun canım,Rabbim bidaha böyle acı yaşatmasın,inşallah an kısa zamanda tekrar hamile kalırsın...Yağmurum senin hikayende beni çok üzdü,Rabbim sabır versin ve en kısa zamanda kucağını doldursun bebişlerle...Esra ve gulumgulum sizlere de tedavinizde bol şanslar diliyorum,inşallah herşey istediğiniz gibi olur ve mutlu sona ulaşırsınız...Pamuk,Ronya,Kadser ve Meri,Rabbim sizin de gönlünüzün muradını versin inşallah en kısa zamanda...Burada çok güzel bir arkadaşlık kurmuşsunuz,sizin yazdıklarınız bana da biraz umut oldu.Benim burada bulunma sebebim de eşimin spermleri.5 yıllık evliyiz ve 4 yıldır uğraşıyoruz bebek sahibi olabilmek için...4 başarısız tüp bebek dememem var,son negatifimi kasım da aldım ve 5.denemem için ocak adetimi bekliyorum.Ama fazla umudum yok.Sizlerden ricam kızlar eşimin sonuçlarını yorumlamanız ve eğer sizin yazdıklarınızı yaparsam benim de bir umudum olabilir mi,onu benimle paylaşmanız,şimdiden çok teşekkür ederim...
yağmurcuğum canişkom hadi gözümüz aydın
çok sevindim canım artık çalışmalar hız ver
yakındır bebişin gelmesi
Bugun eczanede bir kadin tup bebek icin ilac aliyordu ilk defa..
yuzundeki huznu gordum icim cok acidi cok kotu oldum neredeyse aglayacaktim
icimden okadar dua ettimki Allaha
canim arkadaslarim Rabbim hepinize bir an once meleklerinizi versin bugun gordugum o arkadasada(
buradan hepinizi hamile birakmadan gitmeyecegim ona gore elinizi cabuk tutun:))
insallah gulumden de esra danda guzel haberler alacagiz
Arkadaslar ben geldim hersey yolunda cok sukur herhangi bir problem yok :)
Ama cinsiyet ogrenemedim gostermedi arkasini dondu donduremedik bir turlu haftaya tekrar gidecegiz.
Kerata ne olcak şimdiden nazlanıyo,çok çekeceksiniz bundamdemedi demeyin,ii olmasına da çok sewindim,:)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?