- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #3.281
yagmur canım maşallah fsh baya çıkmış inşallah spermlerde artarda tez zamanda koca göbekli olursun
fistik nehaber nasilsin
hadi iyisiniz valla sonuclar super:)
Aşkım ya saol ,attım meil kaan beye yarın cevaplar inşallah,sen nasılsın? kilo almış da üzülüyormuş canım benim...
kızlar keçi boynuzunu ben gittigidiyordan sipariş ediyorum 2 defa istedim ilki süper geldi ikinci gelişi hüsrandı çürüktü bende satıcıya msj attım sizin satış anlayışınız bumudur dedim :)))
oda dediki son parti malında hata oldu son 1.5 kilo aldığınız kaliteli olarak size geri gönderilecektir diye geldiğinde lokum gibiydi kırdıkça balları akıyodu :))))) şimdi anlaştık satıcıyla biraz sonra sipariş vericem yine ya benim aldığım arısütü bal polen fiyatı 18 tl idi kesin sahtedir şimdi ronyanın aldığı satıcıya bakıyorum da adam ilgimi çekti ya eşim içmiyo tadı cidden kötü şimdi arısütünü sabah aç karnına veriyoduk değilmi :)
ewt cnm ac karnina
pamukcum güzelse bende ordan alayım ya ben buralarda doğru düzgün bulamadım hep kırıklı hep balsız valla linki atsan ne iyi olur valla canım yaaa...
canım evet almadan önce satıcıya msj at gerçekten son gelen ürünlerim güzeldi yarım kilosu 4,5 fiyat olarakta çok uygun az önce 2.5 kilo sipariş ettim bak linkini yolluyorum canım.
Keçi boynuzu / Harnup (500.g) GittiGidiyor.com'da #32922500
teşekkürler canım benim bende hemen sipariş veriyim bitti benim zatenn.. öpüldün canım çok sağol..
teşekkürler canım benim bende hemen sipariş veriyim bitti benim zatenn.. öpüldün canım çok sağol..
güzel arkadaşlarım hepinizi öpüyorum
ben kaçar iyi geceler
tugok ozelden cvp yazamiyorum sana msn den konusalim mi?
ben bu msn den anlamıyorum ama sana özelde attım mailimi mesaj yazamıyorum sana o yüzdeennn... :)
iyi geceler sevgi pıtırcıkları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?