Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaslar bende bugun dr gidiyorum en son 22 gun once gitmistim insallah guzel haberlerle donerim ne olur bize dua edin.
bakalim cinsiyet belli olacak mi bugun? olsada birseyler almaya baslasam artik:)

Arkadaslar bende bugun dr gidiyorum en son 22 gun once gitmistim insallah guzel haberlerle donerim ne olur bize dua edin.
bakalim cinsiyet belli olacak mi bugun? olsada birseyler almaya baslasam artik:)
Güzel haberlerle dön İnşallah güzel arkadaşım...Gelişini dört gözle bekliyor olacağım canımmm.

Slm kızlar,3-4 gündür yazışmalarınızı okuyorum.Artık sizleri yakından tanıyor gibiyim.Hepinizin öyküsünü az çok biliyorum.Öncelikle krishazel senin adına çok sevindim,tebrik ederim.Rabbim tamamına erdirsin inşallah,hayırlı,sağlıklı ve uzun ömürlü olsun kuzucuğun...Boncukboncuk sana da çok geçmiş olsun canım,Rabbim bidaha böyle acı yaşatmasın,inşallah an kısa zamanda tekrar hamile kalırsın...Yağmurum senin hikayende beni çok üzdü,Rabbim sabır versin ve en kısa zamanda kucağını doldursun bebişlerle...Esra ve gulumgulum sizlere de tedavinizde bol şanslar diliyorum,inşallah herşey istediğiniz gibi olur ve mutlu sona ulaşırsınız...Pamuk,Ronya,Kadser ve Meri,Rabbim sizin de gönlünüzün muradını versin inşallah en kısa zamanda...Burada çok güzel bir arkadaşlık kurmuşsunuz,sizin yazdıklarınız bana da biraz umut oldu.Benim burada bulunma sebebim de eşimin spermleri.5 yıllık evliyiz ve 4 yıldır uğraşıyoruz bebek sahibi olabilmek için...4 başarısız tüp bebek dememem var,son negatifimi kasım da aldım ve 5.denemem için ocak adetimi bekliyorum.Ama fazla umudum yok.Sizlerden ricam kızlar eşimin sonuçlarını yorumlamanız ve eğer sizin yazdıklarınızı yaparsam benim de bir umudum olabilir mi,onu benimle paylaşmanız,şimdiden çok teşekkür ederim...

Aramıza hoşgeldin fatmacım. Evet burda güzel bir dostluk oluşturduk inşallah böyle devam ederiz, sende dahil.Ben 1 kere tüp bebek tedavisi gördüm, negatif sonuç alınca yıkıldım, ki yaza tekrar yapmayı düşünüyorum ama o kadar çok korkuyorum ki anlatamam.
Sana bravo, 4 defa deneme cesareti bulmuşsun, demek ki çok azimkar birisin. Eşinin sonuçlarını yazarsan tabi ki bildiklerimizi seninle seve seve paylaşırız.

fatmacım öncelikle hoşgeldin canım
yaz tabi değerleri belki bizlerinde bir önerisi olur
canım sakın ümitsiz olma burası süper topic
sende bizlere takıl kafanı dağıt umarım herşey gönlünce olur

KRİSİM canım arkadaşım güzel haberlerle gelmen umuduyla
bende bügün doktora gidiyom bugünün adetimin 3. günü
bakalım doktor ne dicek

Ronyacım sende güzel haberlerle gel İNŞALLAH...

Perhiz süresi 3 gün,Volum 4.3 ml,Görünüm opak beyaz,Likefaksiyon süresi 20dk,Konsantrasyon 1.2,Toplam sperm sayısı 5.16,Motilite %63,Hızlı progressif motilite(+4 veyaA) %24,Yavaş progressif motilite(+3 veya B) %29,Toplam progressif motilite(A+B) %53,Non progressif motilite (+2 veya C) %10,İmmotil(+1 veya D)%37,Toplam progressif motil sperm sayısı(A+B)2.7,Normal morfoloji %0,Lökosit 0.01

Canım benim eşiminde zaman zaman ml de 1,5 milyon sperm olduğunu gördük biz. Sen önce Kaan Aydos hocamız var, ona durumunu ayrıntılı bir şekilde yaz.Eşinin tahlil sonuçlarını da ekle, hem sperm tahlili hem de varsa hormon tahlilini. (ksaydos@tr.net)
Eşine mutlaka bol bol: Ceviz, badem, fındık, yer fıstığı, balık yedir. Haftada 1 kere: Ispanak, pırasa, yeşil mercimek, nohut ya da kurufasülye gibi bakliyatlardan, brokoli, kereviz, mevsim meyvelerinden, sonra bol yeşillikli turplu havuçlu beyaz ve kırmızı lahanalı salata yedir. Aklıma şimdilik bunlar geldi.

saol aşkım pek uğurlu geldi ayağın ,maşallah,öğüyorum ,attım kaan hocaya hiç geri kalırmıyım:))))))))))))

hadı canım güzel haberlerle gell

ron-ya canım sendegüzel haberlerle geell gelince yazın kızlar

hoşgeldin canım artık sende bu güzel grubumuza dahil oldun bizde buradaki tecrübelerimize dayanarak sana herzaman yardım etmeye hazırız geçmiş olsun Allah seninde güzel gönlüne göre versin arkadaşım

Arkadaslar ben geldim hersey yolunda cok sukur herhangi bir problem yok :)
Ama cinsiyet ogrenemedim gostermedi arkasini dondu donduremedik bir turlu haftaya tekrar gidecegiz.
ronya senden haber var mi canim?

canımmm sitenin sayesinde yazamadım neyaptın canım bugün doktorda inşallag güzel haberlerle gelirsin cinsiyetine erken değilmi şeker 4 aylık veya 5 aylıkken cinsiyet belli oluyor biliyorum senin kızın olur sana diyeyimde :)))))))))))

Arkadaslar ben geldim hersey yolunda cok sukur herhangi bir problem yok :)
Ama cinsiyet ogrenemedim gostermedi arkasini dondu donduremedik bir turlu haftaya tekrar gidecegiz.
ronya senden haber var mi canim?

anneceğine naz yapıyor bak sen şuna :)))))))))))))
maşallah Allah nazardan saklasın sizi

canim aramiza hosgeldin oncelikle mucadeleni kutluyorum canim
bende tup bebek denedim olmayinca esimi tedavi yolunu sectik tup bebek yapinca hemen olacak sandik ama anladikki spermlerde problem varsa tedavi sart!!!
esinin anladigim kadariyla sayi ve morfoloji problemi var sayiyi arttirmak kolay ama morfoloji biraz zor
esinin hormon test sonuclarinida yazarsan iyi olur ozellikle fsh ve testesteron kac?
esin iyi bir doktordan tedavi gordu mu ? gorduyse doktoru ve aldigi tedavi neydi?
varikosel muaynese yapildi mi? ozellikle elle muayene oldu mu?

biz de de sayi 7 milyon hizli hareket ve morfoloji sifirdi tedaviden once ama cok sukur normal yolla hamile kaldim

ve yaslariniz kac esinin ve senin?

bunlari cevaplandirirsan daha ayrintili konusabiliriz

krishazelim kaan hocaya mail yazdım yazdığım mail olumsuz gelecek ama yinede yazdım seninlede paylaşayım canım sen ne diyosun biliyosun eşim bugün itibariyle ilacını aldı testojel dedimki mr için doktor şuan için çok çok önemli değil sadece bakmak amaçlı istiyor dedim sizinle tedaviye başlayamazmıyız dedim nedersin kesin tedaviler bitsin ondan sonra gelin dicek (((

canim sen yazmakla iyi etmisin ama o ne derse onu dinle:) olumsuz cvp verincede uzulme moralini bozma.
bakalim ne diyecek

yaa sorma :))
ogrensek birseyler almaya baslayacagiz ama sanirim bekletecek bizi:))
aman saglikli ya Rabbime cok sukur .

sen nasilsin cadim:)

evet öğrenince cicilerini alırdın bebişin :)))) o kadar beklediniz biraz daha bekleyin annecim babacım diyo dediğin gibi sağlıklı olsun da kız erkek hiç farketmez canımıniçi bende iyiyim dediğim gibi kaan hocaya mail attım olumlu dönmesi için dua ediyorum :)))

canim sen yazmakla iyi etmisin ama o ne derse onu dinle:) olumsuz cvp verincede uzulme moralini bozma.
bakalim ne diyecek

ben neden acele ediyorum biliyomusun canım testojel kullan 1.5 ay sonra yanıma gel dedi doktor sonra 17 şubat mr sonra sonuçları bekle artık kimbilir kaan hocanın yanına hangi ay gideriz hani kaan hocanın tedavisi başlasa isterse 6 ay sürsün ama yeterki tedavisi başlasın
bu fsh kaç ayda yükselir peki canımcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…