Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

baksana yagmurun esinin 1 ayda yukseldi
bizimki 5 ay surmustu

sizin bakalim ne olacak

sen sormakla iyi yaptin kaan hoca ya canim

Bugun eczanede bir kadin tup bebek icin ilac aliyordu ilk defa..
yuzundeki huznu gordum icim cok acidi cok kotu oldum neredeyse aglayacaktim
icimden okadar dua ettimki Allaha
canim arkadaslarim Rabbim hepinize bir an once meleklerinizi versin bugun gordugum o arkadasada(

Arkadaslar ben geldim hersey yolunda cok sukur herhangi bir problem yok :)
Ama cinsiyet ogrenemedim gostermedi arkasini dondu donduremedik bir turlu haftaya tekrar gidecegiz.
ronya senden haber var mi canim?

canım çok sevindim
iyi olsunda minik kuzucuk biraz geç öğrenelim cinsiyetini

kızlae ben gittim doktora eşimin lökositinin olması aşılamaya engelmiş
tabi bende bu arada pko var malesef yumurtlama olmuyor
doktor bana puregon iğne verdi onu vurulcam 5 gün
sonrasında eşime kültür bakılcak eğer lökosit bittiyse aşılama olcak
ama kafam çok karışık kızlar şimdi diyom ben puregonu içicem ama ya lökosit bitmediyse
hem boşa hormon almış olcam hemde rahimde incelme falan olurmu
bide incelme olduysa doktor bekle dicek önümüzdeki ayda aşılama olmayabilir
kızlar napayım ben beklersem eğer yumurtlamıyom 50 günde bir adet oluyom
ve beklemekten çok yoruluyom
iğneyi kullansam ya lökosit bitmediyse
ayy Allahım aydınlık yolu göster

baksana yagmurun esinin 1 ayda yukseldi
bizimki 5 ay surmustu

sizin bakalim ne olacak

sen sormakla iyi yaptin kaan hoca ya canim

evet canım ya yağmuruma sevindim valla mutluluğuda bizlere yansıdı :)))) inşallah güzel sonuçlar alır yağmurcuğum
kaan hoca kesin tedavi bitsin öyle gelin dicek ama yinede şansımı denemek istedim canım bakalım hayırlısı :)

melek kalpli arkadaşım benim Allah dualarını kabul etsin inşallah amin

yagmur canım maşallah fsh baya çıkmış inşallah spermlerde artarda tez zamanda koca göbekli olursun

canım bunlar tedavisi mümkün olan şeyler neden kendini bu kadar yıpratıyosun bak doktorun sana iğne vermiş sonra eşinin lökosit yükselecek sonrasında aşılama yaptırırsın zamana ihtiyacın olacak ama çok fazla değil Allah yardımcın olsun bebişkom

canım hoş geldin aramıza tek gelip çift ayrılırsın inşallah,bizde ilaç tedavisindeyiz canım değerler biraz artarsa şubatta aşılama denemeyi düşüğnüyorum oda olmassa yaza tüp bebek,hiç olmadı burdaki yüksek motivasyonla hamile kalcaz hepimiz sende inşallah

Arkadaslar bende bugun dr gidiyorum en son 22 gun once gitmistim insallah guzel haberlerle donerim ne olur bize dua edin.
bakalim cinsiyet belli olacak mi bugun? olsada birseyler almaya baslasam artik:)

canım inşallah güzel haberlerle dönmüştürsün,dualarım hepinizle,sağlıklı sıhatli alırsın inşallah kucağına

boncuğun tavsiyelerine keçiboynuzu suyu ve arısütü bal polen karışımını da ekleyebilirsin canım

güzel arkadaşım doğru diyorsun çok önemli sorunlar değil
sadece kafam karıştı :111:

ronyacım bende pamuğa katılıyorum doktorunu dinlemek daha iyi olur bencede,aşıcaz inşallah sıkıntıları

iyi ozaman:))
valla bilmiyorumki kendi doktorum erkek demisti ikili testi yapan kiza benziyor demisti
hangisi olsada gostersin artik:))
sen erkek diyordun kiza mi dondun simdi:))

yaa dr um bana cok kizdi 4 kilo almisim diye diyetisyene gideceksin olmaz boyle dedi kizdi kizdi kizdi cok moralim bozuldu
16 haftada 4 kg cokmu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…