- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #3.241
ben neden acele ediyorum biliyomusun canım testojel kullan 1.5 ay sonra yanıma gel dedi doktor sonra 17 şubat mr sonra sonuçları bekle artık kimbilir kaan hocanın yanına hangi ay gideriz hani kaan hocanın tedavisi başlasa isterse 6 ay sürsün ama yeterki tedavisi başlasın
bu fsh kaç ayda yükselir peki canımcım
Arkadaslar ben geldim hersey yolunda cok sukur herhangi bir problem yok :)
Ama cinsiyet ogrenemedim gostermedi arkasini dondu donduremedik bir turlu haftaya tekrar gidecegiz.
ronya senden haber var mi canim?
baksana yagmurun esinin 1 ayda yukseldi
bizimki 5 ay surmustu
sizin bakalim ne olacak
sen sormakla iyi yaptin kaan hoca ya canim
Bugun eczanede bir kadin tup bebek icin ilac aliyordu ilk defa..
yuzundeki huznu gordum icim cok acidi cok kotu oldum neredeyse aglayacaktim
icimden okadar dua ettimki Allaha
canim arkadaslarim Rabbim hepinize bir an once meleklerinizi versin bugun gordugum o arkadasada(
Arkadaşım çıkmış sonuçlar ve de yükselmiş :))))))))
Fsh şimdi 5.46 önceki:3.47
testosteron şimdi550.00 önceki.386.00
Ne diyorsunuz kızlar sperm sayısıda çıkmışmıdır,ayyyyyy çok mutluyum:)))))))))
Hepinizi çok sewiyorummmmmmmmm
canım bunlar tedavisi mümkün olan şeyler neden kendini bu kadar yıpratıyosun bak doktorun sana iğne vermiş sonra eşinin lökosit yükselecek sonrasında aşılama yaptırırsın zamana ihtiyacın olacak ama çok fazla değil Allah yardımcın olsun bebişkomcanım çok sevindim
iyi olsunda minik kuzucuk biraz geç öğrenelim cinsiyetini
kızlae ben gittim doktora eşimin lökositinin olması aşılamaya engelmiş
tabi bende bu arada pko var malesef yumurtlama olmuyor
doktor bana puregon iğne verdi onu vurulcam 5 gün
sonrasında eşime kültür bakılcak eğer lökosit bittiyse aşılama olcak
ama kafam çok karışık kızlar şimdi diyom ben puregonu içicem ama ya lökosit bitmediyse
hem boşa hormon almış olcam hemde rahimde incelme falan olurmu
bide incelme olduysa doktor bekle dicek önümüzdeki ayda aşılama olmayabilir
kızlar napayım ben beklersem eğer yumurtlamıyom 50 günde bir adet oluyom
ve beklemekten çok yoruluyom
iğneyi kullansam ya lökosit bitmediyse
ayy Allahım aydınlık yolu göster
canım hoş geldin aramıza tek gelip çift ayrılırsın inşallah,bizde ilaç tedavisindeyiz canım değerler biraz artarsa şubatta aşılama denemeyi düşüğnüyorum oda olmassa yaza tüp bebek,hiç olmadı burdaki yüksek motivasyonla hamile kalcaz hepimiz sende inşallahSlm kızlar,3-4 gündür yazışmalarınızı okuyorum.Artık sizleri yakından tanıyor gibiyim.Hepinizin öyküsünü az çok biliyorum.Öncelikle krishazel senin adına çok sevindim,tebrik ederim.Rabbim tamamına erdirsin inşallah,hayırlı,sağlıklı ve uzun ömürlü olsun kuzucuğun...Boncukboncuk sana da çok geçmiş olsun canım,Rabbim bidaha böyle acı yaşatmasın,inşallah an kısa zamanda tekrar hamile kalırsın...Yağmurum senin hikayende beni çok üzdü,Rabbim sabır versin ve en kısa zamanda kucağını doldursun bebişlerle...Esra ve gulumgulum sizlere de tedavinizde bol şanslar diliyorum,inşallah herşey istediğiniz gibi olur ve mutlu sona ulaşırsınız...Pamuk,Ronya,Kadser ve Meri,Rabbim sizin de gönlünüzün muradını versin inşallah en kısa zamanda...Burada çok güzel bir arkadaşlık kurmuşsunuz,sizin yazdıklarınız bana da biraz umut oldu.Benim burada bulunma sebebim de eşimin spermleri.5 yıllık evliyiz ve 4 yıldır uğraşıyoruz bebek sahibi olabilmek için...4 başarısız tüp bebek dememem var,son negatifimi kasım da aldım ve 5.denemem için ocak adetimi bekliyorum.Ama fazla umudum yok.Sizlerden ricam kızlar eşimin sonuçlarını yorumlamanız ve eğer sizin yazdıklarınızı yaparsam benim de bir umudum olabilir mi,onu benimle paylaşmanız,şimdiden çok teşekkür ederim...
Arkadaslar bende bugun dr gidiyorum en son 22 gun once gitmistim insallah guzel haberlerle donerim ne olur bize dua edin.
bakalim cinsiyet belli olacak mi bugun? olsada birseyler almaya baslasam artik:)
Canım benim eşiminde zaman zaman ml de 1,5 milyon sperm olduğunu gördük biz. Sen önce Kaan Aydos hocamız var, ona durumunu ayrıntılı bir şekilde yaz.Eşinin tahlil sonuçlarını da ekle, hem sperm tahlili hem de varsa hormon tahlilini. (ksaydos@tr.net)
Eşine mutlaka bol bol: Ceviz, badem, fındık, yer fıstığı, balık yedir. Haftada 1 kere: Ispanak, pırasa, yeşil mercimek, nohut ya da kurufasülye gibi bakliyatlardan, brokoli, kereviz, mevsim meyvelerinden, sonra bol yeşillikli turplu havuçlu beyaz ve kırmızı lahanalı salata yedir. Aklıma şimdilik bunlar geldi.
canım bunlar tedavisi mümkün olan şeyler neden kendini bu kadar yıpratıyosun bak doktorun sana iğne vermiş sonra eşinin lökosit yükselecek sonrasında aşılama yaptırırsın zamana ihtiyacın olacak ama çok fazla değil Allah yardımcın olsun bebişkom
canım bunlar tedavisi mümkün olan şeyler neden kendini bu kadar yıpratıyosun bak doktorun sana iğne vermiş sonra eşinin lökosit yükselecek sonrasında aşılama yaptırırsın zamana ihtiyacın olacak ama çok fazla değil Allah yardımcın olsun bebişkom
güzel arkadaşım doğru diyorsun çok önemli sorunlar değil
sadece kafam karıştı :111:
Arkadaslar ben geldim hersey yolunda cok sukur herhangi bir problem yok :)
Ama cinsiyet ogrenemedim gostermedi arkasini dondu donduremedik bir turlu haftaya tekrar gidecegiz.
ronya senden haber var mi canim?
pamuğum lökositin düşmesini bekliyoz kuşum yükselmesini değil
pardon ronyacım ben yanlış görmüşüm ozaman tez zamanda düşşsünnnnnnnnnnnnnn
ronya kusmusun bana yoksa(
canımıniçi güzel arkadaşım sana hiç küsermiyim
yazdım sana görmedin sanırım
bebişimizi çok şükür görmüşün iyimiş
krisim bu kız olmasın utangaçmış kıçını dönmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?