- 28 Ağustos 2010
- 8.587
- 48
- 158
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #3.321
arkadaslar hep soyleyecegim unutuyorum
eslerinize bol bol domates corbasi yapin
tarhana yapin
icinde lykopen var cok onemliymis erkek icin .
Optum
oh olsun vicdan azabı çek şimdi
çekiyorum tabiki aşermesine sebep oldum(( çok üzgünüm
Avatayım nasılllllll :82:
herkese iyi geceler kızlar maşallah kaynatmışız yine
ben tarhana çorbasına bayılırım yapıyorum çoğu kez ama eşim pek sevmez hımmm bundan sonra kaşıkla ağzına tıkarım bebekleşti zaten iyice
bende domatesi duymuştum erkek sağlığı açısından,özellikle spermler üzerinde çok etkiliymiş
Aramıza hoşgeldin fatmacım. Evet burda güzel bir dostluk oluşturduk inşallah böyle devam ederiz, sende dahil.Ben 1 kere tüp bebek tedavisi gördüm, negatif sonuç alınca yıkıldım, ki yaza tekrar yapmayı düşünüyorum ama o kadar çok korkuyorum ki anlatamam.
Sana bravo, 4 defa deneme cesareti bulmuşsun, demek ki çok azimkar birisin. Eşinin sonuçlarını yazarsan tabi ki bildiklerimizi seninle seve seve paylaşırız.
evet canım krishazelde söyledi yaparım bundan sonra ben kahvaltılarda veriyorum domatesi bundan sonra da çorbayla içer artık:)
fatmacım öncelikle hoşgeldin canım
yaz tabi değerleri belki bizlerinde bir önerisi olur
canım sakın ümitsiz olma burası süper topic
sende bizlere takıl kafanı dağıt umarım herşey gönlünce olur
KRİSİM canım arkadaşım güzel haberlerle gelmen umuduyla
bende bügün doktora gidiyom bugünün adetimin 3. günü
bakalım doktor ne dicek
selam kızlar..geçmişi okumaktan ancak yazabildim :))) ama size küstüm ben 308. sayfada bıraktım ve 332. sayfaya gelinmiş ama bikere bile benim adım anılmamış :)) çok alındım şincik..bende derslere gittim geldim, çok şükür evdeyim, kocişte geldi, haftayada izin almış yanımda :)))) süper oldu yane..şimdi yatıcam..çok öpüldünüz hepinizde..
bi görünüp bi kayboluyosun canım nerelerdesin sen bakım??
hoşgeldin canım artık sende bu güzel grubumuza dahil oldun bizde buradaki tecrübelerimize dayanarak sana herzaman yardım etmeye hazırız geçmiş olsun Allah seninde güzel gönlüne göre versin arkadaşım
Çok tatlısınız ya,ne kadar içten ve samimi...3-4 gündür sizin yazışmalarınızı okuyarak kafa dağıttım,kendi aranızdaki konuşmalarınız bile beni rahatlatmaya yetti...[/QUOT
takıl bize hayatını yaşa canım:))
sıkma canını herşey yoluna girer inşallah
Çok tatlısınız ya,ne kadar içten ve samimi...3-4 gündür sizin yazışmalarınızı okuyarak kafa dağıttım,kendi aranızdaki konuşmalarınız bile beni rahatlatmaya yetti...
canim aramiza hosgeldin oncelikle mucadeleni kutluyorum canim
bende tup bebek denedim olmayinca esimi tedavi yolunu sectik tup bebek yapinca hemen olacak sandik ama anladikki spermlerde problem varsa tedavi sart!!!
esinin anladigim kadariyla sayi ve morfoloji problemi var sayiyi arttirmak kolay ama morfoloji biraz zor
esinin hormon test sonuclarinida yazarsan iyi olur ozellikle fsh ve testesteron kac?
esin iyi bir doktordan tedavi gordu mu ? gorduyse doktoru ve aldigi tedavi neydi?
varikosel muaynese yapildi mi? ozellikle elle muayene oldu mu?
biz de de sayi 7 milyon hizli hareket ve morfoloji sifirdi tedaviden once ama cok sukur normal yolla hamile kaldim
ve yaslariniz kac esinin ve senin?
bunlari cevaplandirirsan daha ayrintili konusabiliriz[/QU
Hoşbulduk canım,bende bebişinin cinsiyetini büyük bir merakla bekledim ama nazlanıyor yaramaz...Senin hikayeni biliyorum ve en çok senin azmin ve mücadelen etkiledi beni ve de umutlandırdı.Eşimin hormon sonuçlarında problem yok çok şükür ama herhangi bir tedavi görmedi.Elle muayenesi yapıldı doktor çok hafif varikosel olduğunu ama bunun olumsuzluk oluşturmayacağını ve ameliyata gerek olmadığını söyledi.Gittiğimiz bütün doktorlar bize direkt tüp bebek dedi yani kimse sayı,hareket ve morfolojinin düzelmesi için tedavi önermedi.Bizde onlar ne dediyse onu yaptık ve denemelere başladık.Eşim 27,ben 26 yaşındayım.İlgin için sağol canım...
sende öyle canım sağol gerçekten samimi bir ortam evet sende inşallah burda tedavini devam ettireceksin ve güzel haberler vereceksin bizlere burdan boş çıkmıcaz hepimiz hamiş olucaz sanki söz verdik birbirimize :)))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?