Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaslar hep soyleyecegim unutuyorum
eslerinize bol bol domates corbasi yapin
tarhana yapin
icinde lykopen var cok onemliymis erkek icin .

Optum

ben tarhana çorbasına bayılırım yapıyorum çoğu kez ama eşim pek sevmez hımmm bundan sonra kaşıkla ağzına tıkarım bebekleşti zaten iyice

selam kızlar..geçmişi okumaktan ancak yazabildim :))) ama size küstüm ben 308. sayfada bıraktım ve 332. sayfaya gelinmiş ama bikere bile benim adım anılmamış :)) çok alındım şincik..bende derslere gittim geldim, çok şükür evdeyim, kocişte geldi, haftayada izin almış yanımda :)))) süper oldu yane..şimdi yatıcam..çok öpüldünüz hepinizde..

Hoşbulduk canım,bende her negatif sonuçta yıkılıyorum.Tamam artık bu sayfayı kapattım,bidaha asla denemem diyorum ama aradan biraz geçince Rabbim yine içime bir ümit düşürüyor ve ya bu sefer tutarsa deyip kolları sıvayıp başlıyorum bir sonraki denemeye...

Hoşbulduk ronya,evet bende buranın süper bir topic olduğunu düşünüyorum.Başından beri yazışmalarınızı büyük bir merakla okudum,birbirinize o kadar umut oluyorsunuz ki,görmeden,tanımadan kanım kaynadı size...

bi görünüp bi kayboluyosun canım nerelerdesin sen bakım??

hoşgeldin canım artık sende bu güzel grubumuza dahil oldun bizde buradaki tecrübelerimize dayanarak sana herzaman yardım etmeye hazırız geçmiş olsun Allah seninde güzel gönlüne göre versin arkadaşım

Çok tatlısınız ya,ne kadar içten ve samimi...3-4 gündür sizin yazışmalarınızı okuyarak kafa dağıttım,kendi aranızdaki konuşmalarınız bile beni rahatlatmaya yetti...

Çok tatlısınız ya,ne kadar içten ve samimi...3-4 gündür sizin yazışmalarınızı okuyarak kafa dağıttım,kendi aranızdaki konuşmalarınız bile beni rahatlatmaya yetti...

sende öyle canım sağol gerçekten samimi bir ortam evet sende inşallah burda tedavini devam ettireceksin ve güzel haberler vereceksin bizlere burdan boş çıkmıcaz hepimiz hamiş olucaz sanki söz verdik birbirimize :)))))))))))

İnşallah canım,bugün oruç tuttum ve orucumu açarken çok garip bir şekilde sizleri hiç tanımadan,bilmeden ama sanki yıllardır tanıyormuşum gibi dualar ettim,Rabbim inşallah geri çevirmez ve sırayla sevinçli haberler veririz birbirimize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…