- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #3.361
Selam canım. Bende tam sana Kaan Hoca cevap yazdı mı diye soracaktım ki, yazmışsın. Süper bu haber, tam istediğin gibi oldu, bak canım. Bana da az önce cevap yazmış, eşimin yeni sperm tahlilini de eklemiştim, gayet güzel demiş, ilaçları kullanmaya devam. Bitince hormon tahlili sonra yine bana yazın demiş. Ben de acaip mutlu oldum, oh olumlu bişeyleri duymaya çok ihtiyacım vardı.
kaan hoca cvp yazdı inanamıyorum hala :))) salı ve cuma günleri gelirseniz tedavinize başlarız dedi
ayyyy hiç bunu beklemiyodumçok mutlu oldum
Evet canım yaaa, o kadar ihtiyacım var ki bunları duymaya. Çok haklısın karamsarlık yokkk. Arada bi olabilir ama dimi, insanlık hali:26::26::26:Canim bak gordunmu cok sukur ki hersey yolunda gidiyor:)) Bundan sonra karamsar olmak yok yola devam:))
Selam canım. Bende tam sana Kaan Hoca cevap yazdı mı diye soracaktım ki, yazmışsın. Süper bu haber, tam istediğin gibi oldu, bak canım. Bana da az önce cevap yazmış, eşimin yeni sperm tahlilini de eklemiştim, gayet güzel demiş, ilaçları kullanmaya devam. Bitince hormon tahlili sonra yine bana yazın demiş. Ben de acaip mutlu oldum, oh olumlu bişeyleri duymaya çok ihtiyacım vardı.
Pamuk cum hadi gozunuz aydin canim
Sali gidersiniz artik:))))) Cuma yi bekleyemezsin sen:))
Erken haberin olaydi bugun giderdin degilmi:))
Pamuk cum hadi gozunuz aydin canim
Sali gidersiniz artik:))))) Cuma yi bekleyemezsin sen:))
Erken haberin olaydi bugun giderdin degilmi:))
....Allah iyiliğini versin krishazelcim, çok güldümmmm.....Belkide gitmiştir pamuk..
Şuanda çok keyifliyim, akşamda çok sevdiğim Cengiz Özkan diye birinin konserine gidicem...evet bide çok şeker ya olumlu konuşur hep valla bugün keyfimize dicek olmaz ozaman boncuğum :))))
Bende çok sabırsız biriyimdir. Yapılacak işim o anda olabilecekse, aynı anda olmalı, hiç bekleyemem, yani o kadar. Sanırım ben hamile kalsam 7 ay anca dayanırım, sonra fırt diye çıkarırım bebeği...:27:sabırsız olduğumu krishazel çok iyi bilir esprisi ordan geliyo
ronyacım, sen hangi vitaminler v.s kullanıyorsun kendin için?Ayrıntılı yazar mısın?
Karar verdiniz mi hayatim?
kaan hoca cvp yazdı inanamıyorum hala :))) salı ve cuma günleri gelirseniz tedavinize başlarız dedi
kızlar nasıl sevindim sizlerin adına
inşallah tez vakitte gebiş haberleri alcaz
....Allah iyiliğini versin krishazelcim, çok güldümmmm.....Belkide gitmiştir pamuk..
kızzzzzzzzzlar kaan hoca bana yazdı cevap ,
FSH'nın yükselmesi iyi. Bu şekilde 1 ay daha devam edelim ve önümüzdeki ay gelebilirseniz burada, hastanede sperm testi yapıp, değerlendirelim.
Saygılarımla.
Prof.Dr. Kaan AYDOS
İşte bunları yazmış ,ya ankaraya çağırıyo ne yapalım gene burdamı yapalım testi yoksa gidelimmi?
Ben ona fsh yükselmesi spermin de yükselmesi anlamınamı geliyor dedim birşey yazmamış,değerlendirelim demiş yani çıkmamış damı olabilir?
bak şimdi biraz gerildim((((((((
Bende çok sabırsız biriyimdir. Yapılacak işim o anda olabilecekse, aynı anda olmalı, hiç bekleyemem, yani o kadar. Sanırım ben hamile kalsam 7 ay anca dayanırım, sonra fırt diye çıkarırım bebeği...:27:
Evet canım yaaa, o kadar ihtiyacım var ki bunları duymaya. Çok haklısın karamsarlık yokkk. Arada bi olabilir ama dimi, insanlık hali:26::26::26:
evet hiç sorma canımcım ya dün konuşuyoduk daha salı gününü sabredebiliyomusun desene hayır tabikibilseydim daha önceden giderdim veya yazardım dün dedin ya bana sen iyi yaptın yazmakla diye evet iyiki yazmışım krishazelim ya sevindim hemde nasıl salı gidiourssssssssssssssssssssssss:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?