Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canim bak gordunmu cok sukur ki hersey yolunda gidiyor:)) Bundan sonra karamsar olmak yok yola devam:))

evet bide çok şeker ya olumlu konuşur hep valla bugün keyfimize dicek olmaz ozaman boncuğum :))))

Pamuk cum hadi gozunuz aydin canim
Sali gidersiniz artik:))))) Cuma yi bekleyemezsin sen:))
Erken haberin olaydi bugun giderdin degilmi:))

evet hiç sorma canımcım ya dün konuşuyoduk daha salı gününü sabredebiliyomusun desene hayır tabiki bilseydim daha önceden giderdim veya yazardım dün dedin ya bana sen iyi yaptın yazmakla diye evet iyiki yazmışım krishazelim ya sevindim hemde nasıl salı gidiourssssssssssssssssssssssss:))))

sabırsız olduğumu krishazel çok iyi bilir esprisi ordan geliyo
Bende çok sabırsız biriyimdir. Yapılacak işim o anda olabilecekse, aynı anda olmalı, hiç bekleyemem, yani o kadar. Sanırım ben hamile kalsam 7 ay anca dayanırım, sonra fırt diye çıkarırım bebeği...:27:

Son düzenleme:
Karar verdiniz mi hayatim?

canım karar verdik beklicez şu enfeksiyon bitsin öyle yaptırcaz aşılamayı
bu ay bekleme moduna geçtim

kaan hoca cvp yazdı inanamıyorum hala :))) salı ve cuma günleri gelirseniz tedavinize başlarız dedi
ayyyy hiç bunu beklemiyodum çok mutlu oldum

kızzzzzzzzzlar kaan hoca bana yazdı cevap ,
FSH'nın yükselmesi iyi. Bu şekilde 1 ay daha devam edelim ve önümüzdeki ay gelebilirseniz burada, hastanede sperm testi yapıp, değerlendirelim.
Saygılarımla.
Prof.Dr. Kaan AYDOS

İşte bunları yazmış ,ya ankaraya çağırıyo ne yapalım gene burdamı yapalım testi yoksa gidelimmi?
Ben ona fsh yükselmesi spermin de yükselmesi anlamınamı geliyor dedim birşey yazmamış,değerlendirelim demiş yani çıkmamış damı olabilir?
bak şimdi biraz gerildim((((((((

olamaz hayatim illaki cikmistir:))
guzel cevap yazmis neden uzuluyorsun daha ne istiyorsun gidebilirseniz giderseniz gidemezseniz burada yaptirirsin canim :)

kaan hoca cvp yazdı inanamıyorum hala :))) salı ve cuma günleri gelirseniz tedavinize başlarız dedi
ayyyy hiç bunu beklemiyodum çok mutlu oldum

Ohhh ohhhhh maşallah hadi doğru kaan beyin yanına ,size ne tedavisi uygulayacakki acaba?
Sen mutluysan bende mutluyum arkadaşım ,Allaha enmanet ol...

Evet canım yaaa, o kadar ihtiyacım var ki bunları duymaya. Çok haklısın karamsarlık yokkk. Arada bi olabilir ama dimi, insanlık hali:26::26::26:

arada olabilir ama uzatmak yok tamam mi?
git bakalim cengiz ozkan a senden duyunca baktim guzel soyluyor iyi eglen at butun stresini:)
bak hersey yoluna giriyor ne guzel canim.

yağmurum sperm testi için kaan hoca diyoki sabah hemen yapalım ki bugün çıksın diyo yani aynı gün içinde istiyo kaan hocaya git bence canım

canim adam superotesi iyi bir adam aklina takilan herseyi yaz sor cevapliyor
ben boyle insan ne gordum ne duydum cok sansliyiz cikti karsimiza
ikileme dustugun her an danis ona canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…