- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #3.341
Çok tatlısınız ya,ne kadar içten ve samimi...3-4 gündür sizin yazışmalarınızı okuyarak kafa dağıttım,kendi aranızdaki konuşmalarınız bile beni rahatlatmaya yetti...[/QUOT
takıl bize hayatını yaşa canım:))
sıkma canını herşey yoluna girer inşallah
İnşallah canım,5.denememe gerçekten büyük bir moralle başlayacağım.Bide sizlerin hamile haberleriniz gelirse daha da umutlanacağım...
canım hoş geldin aramıza tek gelip çift ayrılırsın inşallah,bizde ilaç tedavisindeyiz canım değerler biraz artarsa şubatta aşılama denemeyi düşüğnüyorum oda olmassa yaza tüp bebek,hiç olmadı burdaki yüksek motivasyonla hamile kalcaz hepimiz sende inşallah
Hoşgeldin canım ,iyi dileklerin için çok saol,eşinin sonuçlarını kaan beye gönder o sana uygun bir tedawi şekli belirler canım:))))))))
bi görünüp bi kayboluyosun canım nerelerdesin sen bakım??
evet melisa casper gibisin sonra yok ben size küstüm yok şöyle :)))))))))))))))))
hadi barışalım :d
kızlar kaynatmışınız ben kaçırdım :2:
Meliseli kız unuturmuyuz seni kuzum öyle düşünme lütfen
Krisim bebe yağı kullandım hamileliğimde maşallah diyeyim bir tane çatlağım yok
doğumdan sonra bir süre kendimi hiç beğenmedim özellikle göğüslerim pörsümüştü
ama zamanla öyle bir topluyorki şuan süperler
tabi doğumdan sonra pilates yaptım onun çok faydası oldu
Pammikim kuzumm gebişimizin canımı çekti ama benimde canım istedi haa soslu cips
gebiişmiyim neyim
Krisim bende bu aralar yemekleri bol salçalı yapıyom lykopan morfolojiye çok iyiymiş
Dün akşam eğlenceli bi muhabbet olmuş anlaşılan.
Krishazel bebişin iyi olmasına çok sevindim, sanırım kız bebişimiz çok edepli demek ki:)
Akşamları çok vaktim olmuyor, şimdi fırsat varken yazayım dedim hepiniz iyisinizdir inş. Dualarınız da beni de unutmayın lütfen..
Allah'a emanet olun..
canim aramiza hosgeldin oncelikle mucadeleni kutluyorum canim
bende tup bebek denedim olmayinca esimi tedavi yolunu sectik tup bebek yapinca hemen olacak sandik ama anladikki spermlerde problem varsa tedavi sart!!!
esinin anladigim kadariyla sayi ve morfoloji problemi var sayiyi arttirmak kolay ama morfoloji biraz zor
esinin hormon test sonuclarinida yazarsan iyi olur ozellikle fsh ve testesteron kac?
esin iyi bir doktordan tedavi gordu mu ? gorduyse doktoru ve aldigi tedavi neydi?
varikosel muaynese yapildi mi? ozellikle elle muayene oldu mu?
biz de de sayi 7 milyon hizli hareket ve morfoloji sifirdi tedaviden once ama cok sukur normal yolla hamile kaldim
ve yaslariniz kac esinin ve senin?
bunlari cevaplandirirsan daha ayrintili konusabiliriz[/QU
Hoşbulduk canım,bende bebişinin cinsiyetini büyük bir merakla bekledim ama nazlanıyor yaramaz...Senin hikayeni biliyorum ve en çok senin azmin ve mücadelen etkiledi beni ve de umutlandırdı.Eşimin hormon sonuçlarında problem yok çok şükür ama herhangi bir tedavi görmedi.Elle muayenesi yapıldı doktor çok hafif varikosel olduğunu ama bunun olumsuzluk oluşturmayacağını ve ameliyata gerek olmadığını söyledi.Gittiğimiz bütün doktorlar bize direkt tüp bebek dedi yani kimse sayı,hareket ve morfolojinin düzelmesi için tedavi önermedi.Bizde onlar ne dediyse onu yaptık ve denemelere başladık.Eşim 27,ben 26 yaşındayım.İlgin için sağol canım...
canim bizede gittigimiz ve danistigimiz doktorlarin yuzde 90 i sizin normal yolla olmaz tedaviniz olmaz direk tup bebek dediler tama m dedik denedik ama oda olmadi
anladik ki oncelikle tedavi
bak sizin yaslarinizda musait tedaviye neden tedavi olmuyorsunuzki?
bizimde 1. dereceydi varikosel ama ameliyat olduk biz .
tup bebekte yapsaniz bence erkek mutlaka tedavi edilmeli.
slm kızlar akşamları gelemiyorum ne güzel sohbet etmişsizin benım bu aralar moralım cok bozuk gibi niye analamıyorum içime bi hüzün geldi böylee 2gündür aşılamamı yaptrısam diyorum anlamadım etrafında herkez hamıle doguruyorr çok canım sıkılıyor bu aralar
Ayyyy kızlr, bi gecede amma yzmışsınız, oku oku bitmedi yaw.
krishzelcim, bebişin sağlıklı olmsına çok sevindim, varsın cinsiyetini göstermesin, iyi olsunda. Bende bi Alevi olarak, hepinizin bu mübarek günlerinde edilen dualarının kabul olmasını dilerim.
Çok merak ettim esrayla, gulumu. Acaba gulumun transferi yapıldı mı?
Ronyacım, beklemek zor tabi ki ama, arkadaşlara katılıyorum, önce hem sen hem eşin sağlıklı olmlı ki, bebişde erken gelsin değil mi? Doktorunun verdiği tedviyi takip et bence, kafanı çok fazla karışmasın.
Bende Kaan Hocaya mail gönderdim, eşimin kullanmasını istediğim vitaminler var, onları kullansın mı diye, cevap yazmadı hala..Bakalım pamuğum ve yagmurum sizlere ne cevap yazacak?
krishazelcim, ne güzel bebişi görmüşsünüz. Darısı bizlerin başına inşallah. Bizlerde neden diğer insanlar gibi kolayca çocuk sahibi olamıyoruz, hep sabretmek, çabalamak, bu konuda titiz davranmak zorundayız? Diğer topiklerde okuyorum, korunurken hamile kaldın v.b şeyler? İsyan etmiyorum ama neden sorusunun cevabını da merak ediyorum.
Sakın bizlerde hamile kalmadan bizi bırakma tamam mı krishazelcim ve diğer canım arkadaşlarım.
ronyacım, sen hangi vitaminler v.s kullanıyorsun kendin için?Ayrıntılı yazar mısın?canım krisim güzel dileklerin için sağol
sen bizim umut meleğimiz oldun
seni çok seviyoruz :103::103::103::103:
canım krisim güzel dileklerin için sağol
sen bizim umut meleğimiz oldun
seni çok seviyoruz :103::103::103::103:
İnşallah canım,bugün oruç tuttum ve orucumu açarken çok garip bir şekilde sizleri hiç tanımadan,bilmeden ama sanki yıllardır tanıyormuşum gibi dualar ettim,Rabbim inşallah geri çevirmez ve sırayla sevinçli haberler veririz birbirimize...
Selam canım. Bende tam sana Kaan Hoca cevap yazdı mı diye soracaktım ki, yazmışsın. Süper bu haber, tam istediğin gibi oldu, bak canım. Bana da az önce cevap yazmış, eşimin yeni sperm tahlilini de eklemiştim, gayet güzel demiş, ilaçları kullanmaya devam. Bitince hormon tahlili sonra yine bana yazın demiş. Ben de acaip mutlu oldum, oh olumlu bişeyleri duymaya çok ihtiyacım vardı.kaan hoca cvp yazdı inanamıyorum hala :))) salı ve cuma günleri gelirseniz tedavinize başlarız dedi
ayyyy hiç bunu beklemiyodumçok mutlu oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?