Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ya kızlar karar veremiyorum şu preseedi bu ay kullansammı acaba
elde var 10 miyon sperm fsh 3 lerde hareketlili %50 civarı ne dersiniz preseed bi bebek yaparmı bana bu ay
onu al bunu al zor yetişiyoz valla onuda boşuna harcamayıp önümüzdeki aymı kullansam acaba?
nasıl kullanıldığınıda bilmiyorum daha yarında 10.günüm hayırlısı bakalım

Hoşbulduk canım,valla doğru söze ne denir.Hiçbişey fayda etmese bile bu motivasyon yeter insana...

kızlar kaynatmışınız ben kaçırdım :2:
Meliseli kız unuturmuyuz seni kuzum öyle düşünme lütfen
Krisim bebe yağı kullandım hamileliğimde maşallah diyeyim bir tane çatlağım yok
doğumdan sonra bir süre kendimi hiç beğenmedim özellikle göğüslerim pörsümüştü
ama zamanla öyle bir topluyorki şuan süperler
tabi doğumdan sonra pilates yaptım onun çok faydası oldu
Pammikim kuzumm gebişimizin canımı çekti ama benimde canım istedi haa soslu cips
gebiişmiyim neyim
Krisim bende bu aralar yemekleri bol salçalı yapıyom lykopan morfolojiye çok iyiymiş

Dün akşam eğlenceli bi muhabbet olmuş anlaşılan.
Krishazel bebişin iyi olmasına çok sevindim, sanırım kız bebişimiz çok edepli demek ki:)
Akşamları çok vaktim olmuyor, şimdi fırsat varken yazayım dedim hepiniz iyisinizdir inş. Dualarınız da beni de unutmayın lütfen..

Allah'a emanet olun..

bi görünüp bi kayboluyosun canım nerelerdesin sen bakım??

valla canım ben böyleyim, bazen girdiğimle çıktığım bir oluyor, okumaktan sizle muabbet etmeye yetişemiyorum :))) çok yoğunum bugünlerde valla..

evet melisa casper gibisin sonra yok ben size küstüm yok şöyle :)))))))))))))))))
hadi barışalım :d

hmmmm yine suçlu ben oldum yane casper olaraktan peki öle olsunnnnnnnnnnnnn hadi barışakk bari

canım benim tşk ediyorum :))) bende derslerle, bir sürü işle koşturuyorum bugünlerde..fazla giremiyorum, girsemde okuyup çıkıyorum canlarım ..

hepinizi çok öptüm..bu arada pazartesi test yaptırcaz, dua edin kızlar, güzel sonuçlarla dönebileyim inş..

slm kızlar akşamları gelemiyorum ne güzel sohbet etmişsizin benım bu aralar moralım cok bozuk gibi niye analamıyorum içime bi hüzün geldi böylee 2gündür aşılamamı yaptrısam diyorum anlamadım etrafında herkez hamıle doguruyorr çok canım sıkılıyor bu aralar

Ayyyy kızlr, bi gecede amma yzmışsınız, oku oku bitmedi yaw.
krishzelcim, bebişin sağlıklı olmsına çok sevindim, varsın cinsiyetini göstermesin, iyi olsunda. Bende bi Alevi olarak, hepinizin bu mübarek günlerinde edilen dualarının kabul olmasını dilerim.
Çok merak ettim esrayla, gulumu. Acaba gulumun transferi yapıldı mı?
Ronyacım, beklemek zor tabi ki ama, arkadaşlara katılıyorum, önce hem sen hem eşin sağlıklı olmlı ki, bebişde erken gelsin değil mi? Doktorunun verdiği tedviyi takip et bence, kafanı çok fazla karışmasın.
Bende Kaan Hocaya mail gönderdim, eşimin kullanmasını istediğim vitaminler var, onları kullansın mı diye, cevap yazmadı hala..Bakalım pamuğum ve yagmurum sizlere ne cevap yazacak?

canim boyle dusunme lutfen sabret sabirli ol basaracaksin.
asilamada yaptiracak olsan tedavi sart sakin mucadeleni birakma .

Sagol canim ya sirtini dondu pas vermedi:) Neyapalim ileride ogreniriz artik:))
sen nasilsin hayatim hersey yolunda mi?

krishazelcim, ne güzel bebişi görmüşsünüz. Darısı bizlerin başına inşallah. Bizlerde neden diğer insanlar gibi kolayca çocuk sahibi olamıyoruz, hep sabretmek, çabalamak, bu konuda titiz davranmak zorundayız? Diğer topiklerde okuyorum, korunurken hamile kaldın v.b şeyler? İsyan etmiyorum ama neden sorusunun cevabını da merak ediyorum.
Sakın bizlerde hamile kalmadan bizi bırakma tamam mı krishazelcim ve diğer canım arkadaşlarım.

Allah insanlari olumle hastalikla herseyle sinarmis bizimkide boyle canim isyan etmeyecegiz sabir edecegiz dua edecegiz ve mucadele edecegiz . Allah beterinden saklasin.
Benim hic umitsizligim olmadi mutlaka olacak diyordum hep olacak mutlaka olacak.
sizler suan normal yolla olsun diye mucadele ediyorsunuz olmazsa tup bebek var canim kafan rahat olsun oyle veya boyle olacak insallah
Ben buradayim hayatim hicbiryere gitmiyorum sizlerde gitmeyeceksiniz hepimiz hamile kalacagiz ve buradan devam edecegiz:) Hepinizi sonuna kadar bekleyecegim hamile birakmadan gitmeyecegim :)

Allah razı olsun kabul etsin inşallah canım

kaan hoca cvp yazdı inanamıyorum hala :))) salı ve cuma günleri gelirseniz tedavinize başlarız dedi
ayyyy hiç bunu beklemiyodum çok mutlu oldum

kaan hoca cvp yazdı inanamıyorum hala :))) salı ve cuma günleri gelirseniz tedavinize başlarız dedi
ayyyy hiç bunu beklemiyodum çok mutlu oldum
Selam canım. Bende tam sana Kaan Hoca cevap yazdı mı diye soracaktım ki, yazmışsın. Süper bu haber, tam istediğin gibi oldu, bak canım. Bana da az önce cevap yazmış, eşimin yeni sperm tahlilini de eklemiştim, gayet güzel demiş, ilaçları kullanmaya devam. Bitince hormon tahlili sonra yine bana yazın demiş. Ben de acaip mutlu oldum, oh olumlu bişeyleri duymaya çok ihtiyacım vardı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…