Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
krishazelim biliyosun kaan hocaya ilk gittiğimizde sperm testi istemişti eşimde verememişti hani hatırlarsın oda önemli değil zaten hormonlardan dolayı zaten spermler sıfırdır şuanda demişti kaan hoca şimdi salı günü gidersek sperm testi istermi acaba ya :18:

olamaz hayatim illaki cikmistir:))
guzel cevap yazmis neden uzuluyorsun daha ne istiyorsun gidebilirseniz giderseniz gidemezseniz burada yaptirirsin canim :)

Kullansın bakalım bir ay daha dimi ,arı balı kullandıramıyorum bizde hareketlilik azdı,onu kullandırmama şart,demekki 2 ay içinde sperm de değişebiliyormuş:))))))
Çok kafama takmayayımdeğilmi iyice paronoyak oldum çıktım herşeyin altında birşey arar oldum ,napayım o kadar çok incindimki insanlardan ,kişiliğime yansıdı(((((((

Boncuğum sende güzel haberler almışsın kaan hocadan maşallah,sizin değerlerde bizimkiler gibi bayağı oynak ,bir yüksekiyo bir düşüyor:))))))))))

yardımcı olsaydın kız ..:)))))))))))

canim adam superotesi iyi bir adam aklina takilan herseyi yaz sor cevapliyor
ben boyle insan ne gordum ne duydum cok sansliyiz cikti karsimiza
ikileme dustugun her an danis ona canim
Süper bi doktor gerçekten. Diğer saygıdeğer profosörlerimiz(!), tedavi uygulama tenezülünde bile bulunmazken, Kaan Hoca, uzaktan tahlilleri değerlendirip şunları bunları yapın diyo. Bence hepimiz bebişlerimizi kucaklarımıza aldığımızda, Kaan Hocanın yanına gidelim...

yardımcı olsaydın kız ..:)))))))))))Sizin hormon değerleriniz netdi hayatım ,fsh özellikle?

ewet canım bize gittiğimiz ürolok tekrar ameliyat düzelme şansıda%20 demişti ,Kaan hocada gerek yok zaten olmuş eşin ,iaçla halletmeye çalışcaz demişti,elleri öpülecek bir adam :))))))))

Boncuğum sende güzel haberler almışsın kaan hocadan maşallah,sizin değerlerde bizimkiler gibi bayağı oynak ,bir yüksekiyo bir düşüyor:))))))))))
Yükselme yönünde oynak olsalar, canıma minnet, ama tam yükseltmişken bide düştüğünü görünce, hop nereye gidiyorsunuz demeden, peşlerinde koşarken buluyorum kendimi. Bu sefer sıkı sıkı tuttum bi yere gitmesinler diye bakalım.

pamuk gibi adam ya hangi doktor bu kadar ilgilenir bazıları karşında bile güleryüz göstermiyo biz ise hocanın zamanından çalarak bize cvp yazıyo Allah razı olsun ondan çok dua ediyorum ona melek gibi ya

arkadaslar depremi duydunuzmu cok korktum ben korkudan gittim test yaptim cift cizgi cikti hemen:)) yine umitlendim artik yarin gidip kan testi yaptiracagim.

canim cizgi baya koyuydu bu sefer

peki ara ara gecikmelerin oluyormuydu benim aksine birkac gun erken olur hep. Hic boyle gecikmemisti.

canim hamilelik belirtilerin neydi peki? ıdrar testi kac gunde cikti? Benim 3 gun gecti gunum idrarda cok silik cikti ama gunum hic gecmezdi benim 26 gunde olurum hep.

hayirli olsun canim . Bende regl olursam basliyorum beraber basliyacagiz desene.

hayirli olsun canim benim allah kucagina almayida nasip etsin . Benimde 3 gun gecikti ama bilemiyorum bakalim ne olacak.

yagmurum neredesin kardesim sana cok ihtiyacim var

o belirtileri bende yasadim her ay hamileyim sandim kendimi:) suan da yasiyorum , gecen aylardan tek farki gunum gecti ve testte ikinci cizgiyi silik gordum hepsi bu bakalim hayirlisi.

uzulmekten korkuyorum

gecmıse dondumde neler yasamısız(((

LH 1,28
FSH 0,74
TOTAL TESTOSTERON 96,47

4 kasım kaan hocanın yanına gittiğimizde aldığımız sonuçlardı gördüğünüz gibi çok düşükkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…