- 28 Ağustos 2010
- 8.587
- 48
- 158
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #3.401
evet canim gercektende cok dusuk ama insallah yukselecek insallah esininde yagmurun esi gibi carcabuk yukselir:)
krishazelim biliyosun kaan hocaya ilk gittiğimizde sperm testi istemişti eşimde verememişti hani hatırlarsın oda önemli değil zaten hormonlardan dolayı zaten spermler sıfırdır şuanda demişti kaan hoca şimdi salı günü gidersek sperm testi istermi acaba ya :18:
Valla benim esimde veremiyor evden goturuyordukCok zor sey Allah yardimcilari olsun.
ama en az 4 gun perhizi olsun ona dikkat edin 4 veya 5 gun olmali
akrep ben:))))))))))))))))
Valla benim esimde veremiyor evden goturuyordukCok zor sey Allah yardimcilari olsun.
ama en az 4 gun perhizi olsun ona dikkat edin 4 veya 5 gun olmali
bütün kızlar toplanmış ne güzel ben akşamdan kalma yeni geldim kendime
kızlar bakındım biraz yağmur ve pamugun cevapları gelmiş iyi olucak inşallah
bende kaan hoca ya fsh aralıklarını sormak için atıcam mail ama sürekli rahatsız etmiyim diye birdahaki testten sonra atıcam
canım benim eşim hep 3 günlük perhizle veriyor
acaba değerleri etkilermi
evet canım bide boncuğuda ekle sen bugün mutluyuz tavan yaptık :)))))))))))
canım benim eşim hep 3 günlük perhizle veriyor
acaba değerleri etkilermi
canım orada veremez biliyorum çok kötü bir oda ayrıca :) şuan istemesin ya 3 ay sonra istesin olmazmı acaba neyse bir gidelim de bakayım hayırlısı yine küser gelirizbu sefer aynı hataya düşmem tabiki
benim eşimde 1 aydır perhizde
kaan hoca cok fazla sperm testi istemiyor genelde hormonlarla ilgileniyor hormonlardan anliyor ona gore istiyor
bize hatta yeter artik sperm testi yapmayin demisti:)
ayy inşallah öyledir canımcım bu gittiğimizde isteyecekse eğer önümüzdeki hafta gelin dese :))) önceden haberimiz olsun ki evde yapsın orda hayatta veremez :))))))))
canim istersede boyle bir sorununuz oldugunu evden getirecegini soyle sana kap verirler
kaba koyduktan sonra esin koltukaltina koysun oyle getirsin vucud sicakliginda gelmesi gerekiyor
Merhaba canım, eğer Ankara'daysan bence randevu alıp yüz yüze görüş, aksi ise mail yoluyla görüşebilirsin. Ben İstanbuldayım mesela, mail yoluyla görüşüyorum ama illa buraya gelin derse de giderim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?