Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet canim gercektende cok dusuk ama insallah yukselecek insallah esininde yagmurun esi gibi carcabuk yukselir:)

bu sonuçları hastane almıştı fsh varikosel topiğinde ara ara canım çıktı dün :))) buldum sonunda inşallah hemen yükselir canım ayyy şaka bir yana kaan hocanın tedavisi 6 ay sürse yaşadık :)))

Valla benim esimde veremiyor evden goturuyorduk Cok zor sey Allah yardimcilari olsun.
ama en az 4 gun perhizi olsun ona dikkat edin 4 veya 5 gun olmali

bütün kızlar toplanmış ne güzel ben akşamdan kalma yeni geldim kendime
kızlar bakındım biraz yağmur ve pamugun cevapları gelmiş iyi olucak inşallah
bende kaan hoca ya fsh aralıklarını sormak için atıcam mail ama sürekli rahatsız etmiyim diye birdahaki testten sonra atıcam

Valla benim esimde veremiyor evden goturuyorduk Cok zor sey Allah yardimcilari olsun.
ama en az 4 gun perhizi olsun ona dikkat edin 4 veya 5 gun olmali

canım orada veremez biliyorum çok kötü bir oda ayrıca :) şuan istemesin ya 3 ay sonra istesin olmazmı acaba neyse bir gidelim de bakayım hayırlısı yine küser geliriz bu sefer aynı hataya düşmem tabiki

evet canım bide boncuğuda ekle sen bugün mutluyuz tavan yaptık :)))))))))))

fatmacım burada kaan hocanın mail adresi sende vardı değilmi bugüne kadar başından geçenleri tamamıyla anlatan bir mail yaz kaan hocamıza eminim o doğru yola girmeni sağlayacaktır canım yada yanına çağıracaktır

canım orada veremez biliyorum çok kötü bir oda ayrıca :) şuan istemesin ya 3 ay sonra istesin olmazmı acaba neyse bir gidelim de bakayım hayırlısı yine küser geliriz bu sefer aynı hataya düşmem tabiki

kaan hoca cok fazla sperm testi istemiyor genelde hormonlarla ilgileniyor hormonlardan anliyor ona gore istiyor
bize hatta yeter artik sperm testi yapmayin demisti:)

kaan hoca cok fazla sperm testi istemiyor genelde hormonlarla ilgileniyor hormonlardan anliyor ona gore istiyor
bize hatta yeter artik sperm testi yapmayin demisti:)

ayy inşallah öyledir canımcım bu gittiğimizde isteyecekse eğer önümüzdeki hafta gelin dese :))) önceden haberimiz olsun ki evde yapsın orda hayatta veremez :))))))))

ayy inşallah öyledir canımcım bu gittiğimizde isteyecekse eğer önümüzdeki hafta gelin dese :))) önceden haberimiz olsun ki evde yapsın orda hayatta veremez :))))))))

canim istersede boyle bir sorununuz oldugunu evden getirecegini soyle sana kap verirler
kaba koyduktan sonra esin koltukaltina koysun oyle getirsin vucud sicakliginda gelmesi gerekiyor

canim istersede boyle bir sorununuz oldugunu evden getirecegini soyle sana kap verirler
kaba koyduktan sonra esin koltukaltina koysun oyle getirsin vucud sicakliginda gelmesi gerekiyor

ahhh işte bir arabamız yokkki :) hemen taksiye atlarız çünkü taksiyle 20 dakika sürüyor dediğin gibi bu gittiğimde kap alayım canım sağol bebiş .)

Merhaba canım, eğer Ankara'daysan bence randevu alıp yüz yüze görüş, aksi ise mail yoluyla görüşebilirsin. Ben İstanbuldayım mesela, mail yoluyla görüşüyorum ama illa buraya gelin derse de giderim.

Bende önce 5.denememi yapıp eğer buda olumsuz olursa Kaan hocayla öyle görüşeyim diyorum.Çünkü benim embriyolarıma cgh yöntemi uygulandı ve 2 tane dondurulmuşum var.Maalesef bu yönteme çok para harcadık ve boşa gitsin istemiyorum.Ama Kaan hocaya eşimin sonuçlarını mail atıp en azından fikrini almalıyım,bakalım bize de tedavi edilebilir mi diyecek yoksa tüp bebeğe devam mı!Bunu merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…