Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canim ustunegorme denen birsey var ama cok ama cok kucuk bir ihtimal ..
evde idrar testinde cikar artik varsa
testin yok mu?

evde testim var ama bişey cıkmadı dün yaptım ama ben 12-13de yujmurtlama oldu yanı ovulasyoında çift çizgiyi gördüm çalışlmalara başlladık ama dün çok kötürdüm akşama kadar yattım bugun bişey yok.üşütmüşdür diyorum ama üşütme istişfar ettiri ama başını niye döndiürsün dedı bende ne bıleyım dedım ay bılmıyorumkı

bende merak ediyorum valla pamukk biran önce git gel de bakalım neler diyceeekkkkk..[/QUOTE]

evet canım ya bende çok merak ediyorum inşallah sperm testi istemez isterse onuda cuma bir şekilde zorla veririz artıkın

canim ustunegorme denen birsey var ama cok ama cok kucuk bir ihtimal ..
evde idrar testinde cikar artik varsa
testin yok mu?

adetın cok olduysa sanmıorum bn ama sen genede bktırrr
ınşşşş suprız olur ınşşşşşşşşşşşşşş

evde testim var ama bişey cıkmadı dün yaptım ama ben 12-13de yujmurtlama oldu yanı ovulasyoında çift çizgiyi gördüm çalışlmalara başlladık ama dün çok kötürdüm akşama kadar yattım bugun bişey yok.üşütmüşdür diyorum ama üşütme istişfar ettiri ama başını niye döndiürsün dedı bende ne bıleyım dedım ay bılmıyorumkı

bu ay adetim çok az süerdü 3gün falan ama az kanamam oldu ama sanmıyorum yaa üğşütmüşde olabılırım

Gulumcum nasil hissediyorsun canim ?

Valla canım bel ağrısı yoğun. Ara arada kasılmalarım var. Ve göğüslerim çok ağrıyorr
Bilmiyorum neler oluyor. Tam bugün hiçbişey hissetmiyorum dediğim anda bşr kasılma yaşıyorum:)Psikolojik mi nee:))Birde çok dugusalım:)
Cinsiyetimi belli olacak miniğimizinnn..Sağlılkı olsunda inşallahhh her ikisi de olabilir:)))

Tatlım ben polikistik over hastasıyım..Ondan yumurtam çoktu..Fazla bişey yapmadım.Bol su içmeye çalıştım sadece..

bunların hepsi hamilelik belirtisi ayyyy canım benim ya inşallah hamilesindir bee:)

hadı hayırlısı canım inş.güzel sonuclar alacaksın canık benım hakkıında hayırlısı olsun

gülümmmmm spermler ne zaman nakil oldu sana :)) bu belirtilerin olduğuna göre Allahım inşallah hamilesindir artık tek yürek olduk ya burda ne kadar güzel

bende merak ediyorum valla pamukk biran önce git gel de bakalım neler diyceeekkkkk..

evet canım ya bende çok merak ediyorum inşallah sperm testi istemez isterse onuda cuma bir şekilde zorla veririz artıkın [/QUOTE]

valla inşallah hamilesindir hayatım ya bi test yaptır bence de için rahatlasınnn... az bi ihtimal de olsa insan kendini umutlanmaktan alamıyor işte... psikolojikte oluyor bazen ama üstüne gören de var test yaptır rahatla hayatım bence...

bende merak ediyorum valla pamukk biran önce git gel de bakalım neler diyceeekkkkk..

evet canım ya bende çok merak ediyorum inşallah sperm testi istemez isterse onuda cuma bir şekilde zorla veririz artıkın [/QUOTE]

belki istemez ama isterse de inşallah sorun çıkmaz canımmmm sende bu enerji varken tedavi çarçabuk biter bebiş de gelir bence...

:)Canımm inşallah bakalım..Hayırlı sonuçlar alırız inşallahh..
Çok ta belirti aramıyorum aslında..Günü gelince öğrencez hayırlısıyla:)
İyi yada kötü Allahım daha iyisini bilir..

hayırlısıyla bir hamile olda kucağımıza alıp hoplatalım seni

Tatlım ben polikistik over hastasıyım..Ondan yumurtam çoktu..Fazla bişey yapmadım.Bol su içmeye çalıştım sadece..

ahh gülümcüm bende pko hastasıyım çok yumurtam oluyor ama hiç biri büyümüyor
ben bu duruma çok bozuluyom ya
ben bir yimirta istiyom oda büyüsün ve çatlasın

ecrin canım benim inşallah hamilesindir hadi ama ya listeye eklicem sizi :))))))))))

inş.canım yaa inş.ama bılmemkı dün miğde bulantısaı oldu baş dönmesi hiç aklıma gelmedı kaynanam deyincee olabılırmı acaba dedım

evet canım ya bende çok merak ediyorum inşallah sperm testi istemez isterse onuda cuma bir şekilde zorla veririz artıkın

valla inşallah hamilesindir hayatım ya bi test yaptır bence de için rahatlasınnn... az bi ihtimal de olsa insan kendini umutlanmaktan alamıyor işte... psikolojikte oluyor bazen ama üstüne gören de var test yaptır rahatla hayatım bence...[/QUOTE]

ayy enbılım yaa kaynam cok istiyorr yaptırcam galıbaa evet cok duydum üstüne göreni yaptırayım ne kaybederimki dimi içimde bişey kalmaz en azından

belki istemez ama isterse de inşallah sorun çıkmaz canımmmm sende bu enerji varken tedavi çarçabuk biter bebiş de gelir bence...[/QUOTE]

ya bu tedavini bitmesini ve artık hamilelik için çalışacağım günleri öyle istiyorum ki :)

ahh gülümcüm bende pko hastasıyım çok yumurtam oluyor ama hiç biri büyümüyor
ben bu duruma çok bozuluyom ya
ben bir yimirta istiyom oda büyüsün ve çatlasın

o da olcak inşallah ronyacım ya sende tedavi oluyosun eşinle de denk gelecek veeeee hoppppp 2. bebişş göbişeeeeee....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…