- 28 Ocak 2010
- 13.981
- 3.501
- 248
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #3.641
canim ustunegorme denen birsey var ama cok ama cok kucuk bir ihtimal ..
evde idrar testinde cikar artik varsa
testin yok mu?
canim ustunegorme denen birsey var ama cok ama cok kucuk bir ihtimal ..
evde idrar testinde cikar artik varsa
testin yok mu?
adetın cok olduysa sanmıorum bn ama sen genede bktırrr
ınşşşş suprız olur ınşşşşşşşşşşşşşş
Gulumcum nasil hissediyorsun canim ?
tugok allh razı olsun canım
hazel bnce senınkısı kızzzz :)
gulum aldım mesajınıda tam yolladıktan sonra aklıma bırsey geldı yumurtan cokmus bırsey yaptınmı fazla olması ıcın maşşş
Valla canım bel ağrısı yoğun. Ara arada kasılmalarım var. Ve göğüslerim çok ağrıyorr
Bilmiyorum neler oluyor. Tam bugün hiçbişey hissetmiyorum dediğim anda bşr kasılma yaşıyorum:)Psikolojik mi nee:))Birde çok dugusalım:)
Cinsiyetimi belli olacak miniğimizinnn..Sağlılkı olsunda inşallahhh her ikisi de olabilir:)))
Valla canım bel ağrısı yoğun. Ara arada kasılmalarım var. Ve göğüslerim çok ağrıyorr
Bilmiyorum neler oluyor. Tam bugün hiçbişey hissetmiyorum dediğim anda bşr kasılma yaşıyorum:)Psikolojik mi nee:))Birde çok dugusalım:)
Cinsiyetimi belli olacak miniğimizinnn..Sağlılkı olsunda inşallahhh her ikisi de olabilir:)))
çok sağol canım benim doktora gidecek diye ağzı kulaklarına varan bir benimdir herhalde enerji saçıyorum evde :)))) yarın bakalım neolacak
bende merak ediyorum valla pamukk biran önce git gel de bakalım neler diyceeekkkkk..
evde testim var ama bişey cıkmadı dün yaptım ama ben 12-13de yujmurtlama oldu yanı ovulasyoında çift çizgiyi gördüm çalışlmalara başlladık ama dün çok kötürdüm akşama kadar yattım bugun bişey yok.üşütmüşdür diyorum ama üşütme istişfar ettiri ama başını niye döndiürsün dedı bende ne bıleyım dedım ay bılmıyorumkı
E doktor Kaan Aydos oluncaa:))Sana göre bişey yok tabi:)
Hadi hayırlı haberlerle gel canım pambığımm..
bunların hepsi hamilelik belirtisi ayyyy canım benim ya inşallah hamilesindir bee:)
bende merak ediyorum valla pamukk biran önce git gel de bakalım neler diyceeekkkkk..
:)Canımm inşallah bakalım..Hayırlı sonuçlar alırız inşallahh..
Çok ta belirti aramıyorum aslında..Günü gelince öğrencez hayırlısıyla:)
İyi yada kötü Allahım daha iyisini bilir..
Tatlım ben polikistik over hastasıyım..Ondan yumurtam çoktu..Fazla bişey yapmadım.Bol su içmeye çalıştım sadece..
ecrin canım benim inşallah hamilesindir hadi ama ya listeye eklicem sizi :))))))))))
evet canım ya bende çok merak ediyorum inşallah sperm testi istemez isterse onuda cuma bir şekilde zorla veririz artıkın
evet canım ya bende çok merak ediyorum inşallah sperm testi istemez isterse onuda cuma bir şekilde zorla veririz artıkın
hayırlısıyla bir hamile olda kucağımıza alıp hoplatalım seni
ahh gülümcüm bende pko hastasıyım çok yumurtam oluyor ama hiç biri büyümüyor
ben bu duruma çok bozuluyom ya
ben bir yimirta istiyom oda büyüsün ve çatlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?