- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #3.741
ayy ablacım inş..çok mutluyum valla..Allah'ım inş doğal yoldan nasip eder..eşim almış ben yoktum abla macunu ama aldırrım..diğerinide alırız..
cuma gidiyoruz canim insallah goruruz:)))
krishazelim ne dicem sana biz cuma gidicez ya eşimi yine telaş aldı sperm testiyle ilgili evde yapsak bir kaba koysak götürsek yetişirmi ya(( aslında şimdiki çok düşük oranlarla çıkacağı için bende istiyorum test vermesini 4 ay sonra baktığımızda milyonları görmek istiyorum dolar gibi
canim evet evden getirin ama doktor istedimi ki sperm testi o istemeden bosuna yaptirmayin
siz bir gidin isterse dr kap alir eve gidersiniz evden musait bir gun getirir esin acele ettirme onun icinde adami . rahat vermesi lazim.
Kizlar eslerinizle nasil nerede tanistiniz?
ilk ben yaziyorum bizimki gorucu usulu:))))
kaan hoca mutlaka isteyecek ozaman bu gittiğimizde bakalım ne olacak hatta mailllerinde hormon değerlerini yollamıştım işimiz daha da kolaylaştı sanırım herşey güzel olacak yazmıştı :)
evet kaan hoca sebep hormon dusuklugunu cok seviyor cunki tedavisi en kolay grup:))
canim bence hemen istemez cunki tedaviye yeni basladiniz her ay hormon testi ister sadece fsh ister
fsh belli seviyeye gelince sperm testi ister:)
vallahi gorucu usulu ilk gorumcem ve kayinvalidem gorup begendi beni sonra esime soylemisler:))
Kizlar eslerinizle nasil nerede tanistiniz?
ilk ben yaziyorum bizimki gorucu usulu:))))
selam kızlar,
ya benim reglim bitti bu gün 14. gün ve bana esti olüvasyon testti yaptım bu gün tek çizgi çıktı
benimde biraz kafam karıştı acaba yumurtlama sorunum olabilirmi diye ama benim hormon testlerim normal çıkmıştı zaten 28 günde bir adet oluyorum normaldir dimi sizcede
Bende yazayın o zaman bizde görücü usulu,eşin eskiden abimin patronuydu ama nedende benim gözümonu hiç farketmedi ,daha sonra eşimin arkadaşı beni tavsiye etmiş(o kişide bizim akrabamız) beni görmüş beyenmiş sonra tanıştık kfalarımız uydu ,sözdü nişandı düğündü drken şimdi burdayız:)))):80::80:
canım yarın yap daha koyu çıkıyo benimde 28 günde bir oluyo 14. gün yaptığımda varla yok arası 15. gün belirgin iki çizgi çıkıyo
canım yarın yap daha koyu çıkıyo benimde 28 günde bir oluyo 14. gün yaptığımda varla yok arası 15. gün belirgin iki çizgi çıkıyo
Pamuğum nasılsın ,liste yapmışsın benide 8. sıraya yazmışsın:))))))))
Sayfaları okumaktan canım çıktı az yazsanız ölürsünüz dimi((888
kızlar selammmmmmmmmmmmmmm..evet güzel haberi veriyorum..test sonuçlarımız şöyle arkadaşlar..
sperm
ileri hızlı ve ileri yavaş % 2, yerinde %6 , hareketsiz %90, morfoloji normal %75, morfoloji abnormal %25, sperm sayısı 15,500, toplam sperm sayısı ise 43.400..Allah'ım sana binlerce şükürler olsun..kızlar gerçekten çok mutluyum..çok şükür hareketlenme oldu..geçen ay tüm hareketler sıfırdı kızlar..çok şükür..
kan
LH 8.61
FSH 4.24 olmuş.. bunlarda son testte 3 küsürlerdeydi..
1 aydır klomen ve proxeed kullanıyoruz kızlar..çok mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmm..
yapıcam canım bakalım ne çıkıcak
bu arada bizde üniversteye hazırlanırken tanıştık eşimle aynı dersaneye gidiyoduk eşim bana matamatik ve geometride yardım ediyodu öyle başladı yani yıl 2002 beş yıl çıktık 2007 de evlendik ve zafer bizim oldu
selam kızlar,
ya benim reglim bitti bu gün 14. gün ve bana esti olüvasyon testti yaptım bu gün tek çizgi çıktı
benimde biraz kafam karıştı acaba yumurtlama sorunum olabilirmi diye ama benim hormon testlerim normal çıkmıştı zaten 28 günde bir adet oluyorum normaldir dimi sizcede
sonra kendini bu sitede buldun değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?