- 28 Ağustos 2010
- 8.587
- 48
- 158
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #3.761
selam kızlar,
ya benim reglim bitti bu gün 14. gün ve bana esti olüvasyon testti yaptım bu gün tek çizgi çıktı
benimde biraz kafam karıştı acaba yumurtlama sorunum olabilirmi diye ama benim hormon testlerim normal çıkmıştı zaten 28 günde bir adet oluyorum normaldir dimi sizcede
tebrik ederim canım inş devamıda gelir hayırlısı ilenormalde morfoloji kaçtı sizin ve toplam değer?
pamukcuk heyecanla geldim sana bakmaya falllaneyse zahmette rahmet vardır :81: azcık daha sabır bakalım
meri58 canım 2 3 önce sıvı tüketimine dikkat etmediysen çok etkiliyor bnmde adetim 28 29 gün sürer bende 14. gün yumurtladığımı sanırdım ama öyle değilmiş testler 15.gün kopkoyu oluyor bence yarında dene ee herkes anlatıyor bende anlatayım bari
bnmde eşim beni çalışırken görüyormuş aslında ama babamın korkusundan hiç yanaşamamışsonra ben işi bıraktıktan sonra geldiler istediler ama ben onun hiç farkında değildim sonra nasipmiş işte bir ay görüştük sonra söz ,nişan,kına,ve bi pazar
Ahhhhhhhhhhh o pazarlar yokmu?Düşününce ayyyyyyyyyyyyyy:84:tebrik ederim canım inş devamıda gelir hayırlısı ilenormalde morfoloji kaçtı sizin ve toplam değer?
pamukcuk heyecanla geldim sana bakmaya falllaneyse zahmette rahmet vardır :81: azcık daha sabır bakalım
meri58 canım 2 3 önce sıvı tüketimine dikkat etmediysen çok etkiliyor bnmde adetim 28 29 gün sürer bende 14. gün yumurtladığımı sanırdım ama öyle değilmiş testler 15.gün kopkoyu oluyor bence yarında dene ee herkes anlatıyor bende anlatayım bari
bnmde eşim beni çalışırken görüyormuş aslında ama babamın korkusundan hiç yanaşamamışsonra ben işi bıraktıktan sonra geldiler istediler ama ben onun hiç farkında değildim sonra nasipmiş işte bir ay görüştük sonra söz ,nişan,kına,ve bi pazar
canim testi yapmakta gec kalmissin belkide yumurtladin
10. gunden itibaren yapman gerekiyordu
bu aksam iliskiye girin mutlaka
bacaklari dikip yatmayi unutma
kuzucuklar nasılsınıız
biz üniversitede tanıştık 2002 de çıkmaya başladık 2006 nişan ve 2008 düğünnn.... 1 sene beraberdik üniversitede sonra o kendi memleketine gitti 5 sene ayrı kaldık başka şehirlerde amaaaa mutlu son işte...
canim testi yapmakta gec kalmissin belkide yumurtladin
10. gunden itibaren yapman gerekiyordu
bu aksam iliskiye girin mutlaka
bacaklari dikip yatmayi unutma
ronyammmmmmm sira sende esinle nasil tanistin:))
abbooooo iyi sabır varmış sende bee :)))) Allah mutlu etsin canımmmmm
kızlar bizde eşimle 2001 yılında üniversitede tanıştık
ahh ne güzeldi o zamanlar deli gibi aşıktık birbirimize
şimdi koca bir sevgi kaldı geriye aşk maşk kalmadı malesef
ama sanırım en güzeli sevgi ve saygı
sağol canım benim biliyorum 10. günde evde biraz tadilat işleri vardı birde ben önümüzdeki ay diye düşünüyodum öyle bi aklıma geldi bu gün yaptım,dediğiğn gibi belkide geçti hayırlı artık
69: biraz utandım ben ama şu preseed i kullansammı sence)
:))))herkese iyi geceler kızlar benim biraz başım ağrıyo uyumaya gidiyorum öpüldünüz hepiniz byyy
kadsercim cuma ya kaldı hayatım benim iş bu sefer kesin gidecek eşim yoksa eve gelemezsin dedim :)))) abbooooooooooooooo tamam diyo
buarada Allah mutlu etsin eşinle
evet ya ama hayırlısı ile oda olacak bugünleri gülerek anacaz inş.ve bir pazar mutlu son,birde üçer kişi olsak süper olcak
canım teşekkürler aslında ben önümüzdeki ay kullanmayı düşünüyodum ama bu gün dayanamadım denedim,yarında yapıcam, hayırlısı birde yumurta derdi çıkmasında ben düzenli takip ederim artık zaten ilk kez kullanıyorum
kolay gelsin bacımmmmmmmmmmmm iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?