Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kadsercim cuma ya kaldı hayatım benim iş bu sefer kesin gidecek eşim yoksa eve gelemezsin dedim :)))) abbooooooooooooooo tamam diyo

buarada Allah mutlu etsin eşinle

canim testi yapmakta gec kalmissin belkide yumurtladin

10. gunden itibaren yapman gerekiyordu

bu aksam iliskiye girin mutlaka

bacaklari dikip yatmayi unutma

ve bir pazar mutlu son,birde üçer kişi olsak süper olcak
canım teşekkürler aslında ben önümüzdeki ay kullanmayı düşünüyodum ama bu gün dayanamadım denedim,yarında yapıcam, hayırlısı birde yumurta derdi çıkmasında ben düzenli takip ederim artık zaten ilk kez kullanıyorum

Ahhhhhhhhhhh o pazarlar yokmu?Düşününce ayyyyyyyyyyyyyy:84:

biz üniversitede tanıştık 2002 de çıkmaya başladık 2006 nişan ve 2008 düğünnn.... 1 sene beraberdik üniversitede sonra o kendi memleketine gitti 5 sene ayrı kaldık başka şehirlerde amaaaa mutlu son işte...

şekercim 28 günde bir adet görenler için 14. gün değilmi ben 15. gün yaptığım zaman çok belirgin çıkıyo çizgiler

abbooooo iyi sabır varmış sende bee :)))) Allah mutlu etsin canımmmmm

sağol canım benim biliyorum 10. günde evde biraz tadilat işleri vardı birde ben önümüzdeki ay diye düşünüyodum öyle bi aklıma geldi bu gün yaptım,dediğiğn gibi belkide geçti hayırlı artık
69:biraz utandım ben ama şu preseed i kullansammı sence)

kızlar bizde eşimle 2001 yılında üniversitede tanıştık
ahh ne güzeldi o zamanlar deli gibi aşıktık birbirimize
şimdi koca bir sevgi kaldı geriye aşk maşk kalmadı malesef
ama sanırım en güzeli sevgi ve saygı

nedemişler sevgi emektir sadakattır sevgi herşeydir ya ben ailemin yanına gidiyorum İstanbul a gider gitmez özlüyorum ozaman daha çok anlıyorum değerini aşk hikaye sevgi herşey ben seviyorummmmmmmmmmmm uleynnnnnnnnnnnnnnnnn

bu gece kullan canim

benimde cunki 12. gunde cift cizgi olurdu hep 14. gunde olmazdi
bende 27 gunde regl olurdum

kadsercim cuma ya kaldı hayatım benim iş bu sefer kesin gidecek eşim yoksa eve gelemezsin dedim :)))) abbooooooooooooooo tamam diyo

buarada Allah mutlu etsin eşinle

az değilsin falla senin ahmile halini düşünemiyorum
saol canım sizde evet ya ama hayırlısı ile oda olacak bugünleri gülerek anacaz inş.
çıkmaz canım merak etme adetin düzenli sanırım sen günü kaçırmıssındır yada yarın yumurtluyacaksındır :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…