Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar bugün kaan hoca yoktu ya herkes benim huyumu biliyo aksilik çıkıyo :)))))))))
cuma iki elim kanda olsa kesin gidicem ne güzelde izin almıştım :)

neyse boşver cuma gidersin bi hayır vardır elbet hayatım sıkma canını...

üzülmekkk yokkk! çalışmaya devam hayatımmm güzel haberlerini de alıcaz inşallah....

canım benim çok sevindimm daha da iyi olacak inşallaahhhhh... böyle güzel şeyler duymaya ihtiyacımız varrrrr...

melisela maşallah bebeğim bizim fsh görsen yerlerde 0,7 :)
kıyaslasan gayet güzel canım inşallah dahada yükselir

melisa canım siz proxeed i aç tok nasıl kullanıyorsunuz

teşekkürler canım..bu arada kızlar ben sayıları yanlış yazmışım sayılar milyon olarak..ben binli değer olaarak yazmışım..

melisela hayatım sen böyle gidersen tüp bebekle değil normal yolla kalabilirsin hayatım maşallah sayılar çok güzel fsh ortalarda hatta güzel yani sperm sayısıda çok güzel 1 aylık proxeed için çünkü proxeed 3 ayda veya 6 ayda daha belirgin oluyor belirtisi ve spermlerde en az 3 ve en fazla 6 ayda kendini yeniliyo

canım inş ama işte hareket daha çok az ileri hızlı ve ileri yavaş ikiside %2 şimdilik..inş 3 aya kadar artarlar..bu arada hamile kalabilmek için ikisinin toplamı %50 mi olmalıydı? ve %90 hareketsiz şuan ama çok şükür 1 ay önce hareketlerin hepsi sıfırdı ve %100 hareketsiz yazıyordu..hayırlısı bakalım, ilaçlara yaza kadar devam edecez, inş rabbim doğal yoldan hamile olmayı nasip eder bana..

sevgili meliseli öncelike çok sevindim süper bir haber
canım bizlere en büyük örnek krisin eşi
düşünsene bir ara 0 ı bile görmüşler ama doğru tedaviyle doğal yoldan gebe kaldı
yani inşallah bizlerde bol milyonlu değerlere ulaşıcaz

ronyacım çok saol canım..ya şimdi biz proxeed ve klomen kullanıyoruz bunun yanına eşim gingsengli bitkisel macun ve birde normal bitkisel macun almış..acaba başka neler kullanmalıyız hareket için? sizce başka birşey kullanalımmı yoksa şimdilik böyle devam etsin mi? ya birde sizce bu sonuçları kaan hocaya göndereyimmi? hoca bize şubata kadar kullanın gelin tüp bebek yapalım dedi ancak biz yaza kadar bekleyeceğiz. sizce 3 ay dolsun şubattaki sonuçlarımı göndereyim?

canım kaan hocaya yolla görsün elbet tavsiyeleri olacaktır.
hayatım bence ginsengli macunu ver ama içeriğini bilmediğin
özel karışım olan macunu verme yani ne olduğunu bilmiyon
birde ters etki yapmasın

ronyacım naber canımm....

canişkom iyiyim sen nasılsın
sizde durumlar nasıl
canım eşime meni kültürü baktırcaz
sanırım necmettin hocanın muayenehanesinde ona bakmazlar
siz hiç yaptırdınızmı nerde yaptırsak diye düşünüyom

Meliselacım harika bir haber bu..Bak dün ile bugün arasında ne büyük farklar var:)
İnşallah herşey çok daha güzel olacak..:)

saol gülüncüm çok teşekkürler..sıra sende artık güzel haber vereceksin..

ronyacım içeriği yazıyor ama ne bileyim kullanmasakmı? aktar ii gelir demiş ama bilmiyorum yaa..

ya kaan hoca bize kültür yaptırın demiş bende düşünüyorum ama perşembe günü sperm testi verecek onu da bi sorcak necmettin hocaya ama alsancakta yaşam var orası iyiymiş diye duydum. sen neden yaptırcan ki necmettin beymi söyledi

canim bekledigimiz bir sonuctu bu :)
1 ayda bukadar gelisme olduysa sen 5 -6 aylik sonucu dusun bir:)) ne tup bebegi sakin!! senin dogal yoldan olacak insallah .
esine bol domates corbasi tarhana yap yedir
ginseng in hapini alin canim macun alma birdaha
l arginine kullansin esin bir kutu kullansin

ayy ablacım inş..çok mutluyum valla..Allah'ım inş doğal yoldan nasip eder..eşim almış ben yoktum abla macunu ama aldırrım..diğerinide alırız..

krishazelim nerdesin sen sabahtan beri ben gidemedim bugün ((((((((

krisss sana özelden sormayı unuttum bebişi görmeye ne zaman gitçektiniz yahu hanım kızımız göstersin artık annesine kendiniii.... bak ben hanım kızımız diyorummmm bilemiyorumm yani... sağlıklı olsun da aman nazar değmesin..

ayy ablacım inş..çok mutluyum valla..Allah'ım inş doğal yoldan nasip eder..eşim almış ben yoktum abla macunu ama aldırrım..diğerinide alırız..

kızlar bende sizlerle tanışmadan önce aktara gitmiştim ozamanlar eşimde varikosel var biliyodum aktarda bana dediki bir macun hazırlayayım işe yaramazsa yanıma gel bu kadar iddialıyım dedi neyse yaptırdım adı epimedyumlu macundu içeriğinde ne ararsan vardı tarçını çok yoğundu eşimin midesi kalktı 2 kere aldı dahada bunu hayatta içmem demişti :)))) öyle kalmıştı

canimmmm uzulme cumaya az var

cips aldim yine sos yaptim az once :)) sen varya alistirdin beni:))

yerim seni ya eşimde bugün dışarı çıktı gelirken yine cips almış hadi sos yapsana dedi oda diyoki sen beni fena alıştırdın diyo neyapıcam yemesem duramıyorum diyo :)))))))))) az önce yedik hatta sanada afiyet olsun şekercim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…