- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #3.721
kızlar bugün kaan hoca yoktu ya herkes benim huyumu biliyo aksilik çıkıyo :)))))))))
cuma iki elim kanda olsa kesin gidicem ne güzelde izin almıştım :)
iyi akşamlar kızlar ben test sonucumu aldım ama kaç deger bilmiyorum çünkü yaptırdıgım yerde bılmıyormus fakslayacakalrmıs ama sadece negatif oldugunu söylediler zaten beklemeiyordum hamılelık çünkü daha gecen hafta yumurtlama zamanımdı olsaydda cok süper olurdu ama hadı hayırlısı nasip ksımet diyelim artık
kızlar selammmmmmmmmmmmmmm..evet güzel haberi veriyorum..test sonuçlarımız şöyle arkadaşlar..
sperm
ileri hızlı ve ileri yavaş % 2, yerinde %6 , hareketsiz %90, morfoloji normal %75, morfoloji abnormal %25, sperm sayısı 15,500, toplam sperm sayısı ise 43.400..Allah'ım sana binlerce şükürler olsun..kızlar gerçekten çok mutluyum..çok şükür hareketlenme oldu..geçen ay tüm hareketler sıfırdı kızlar..çok şükür..
kan
LH 8.61
FSH 4.24 olmuş.. bunlarda son testte 3 küsürlerdeydi..
1 aydır klomen ve proxeed kullanıyoruz kızlar..çok mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmm..
melisela maşallah bebeğim bizim fsh görsen yerlerde 0,7 :)
kıyaslasan gayet güzel canım inşallah dahada yükselir
melisa canım siz proxeed i aç tok nasıl kullanıyorsunuz
neyse boşver cuma gidersin bi hayır vardır elbet hayatım sıkma canını...
üzülmekkk yokkk! çalışmaya devam hayatımmm güzel haberlerini de alıcaz inşallah....
canım benim çok sevindimm daha da iyi olacak inşallaahhhhh... böyle güzel şeyler duymaya ihtiyacımız varrrrr...
melisela hayatım sen böyle gidersen tüp bebekle değil normal yolla kalabilirsin hayatım maşallah sayılar çok güzel fsh ortalarda hatta güzel yani sperm sayısıda çok güzel 1 aylık proxeed için çünkü proxeed 3 ayda veya 6 ayda daha belirgin oluyor belirtisi ve spermlerde en az 3 ve en fazla 6 ayda kendini yeniliyo
sevgili meliseli öncelike çok sevindim süper bir haber
canım bizlere en büyük örnek krisin eşi
düşünsene bir ara 0 ı bile görmüşler ama doğru tedaviyle doğal yoldan gebe kaldı
yani inşallah bizlerde bol milyonlu değerlere ulaşıcaz
ronyacım çok saol canım..ya şimdi biz proxeed ve klomen kullanıyoruz bunun yanına eşim gingsengli bitkisel macun ve birde normal bitkisel macun almış..acaba başka neler kullanmalıyız hareket için? sizce başka birşey kullanalımmı yoksa şimdilik böyle devam etsin mi? ya birde sizce bu sonuçları kaan hocaya göndereyimmi? hoca bize şubata kadar kullanın gelin tüp bebek yapalım dedi ancak biz yaza kadar bekleyeceğiz. sizce 3 ay dolsun şubattaki sonuçlarımı göndereyim?
ronyacım naber canımm....
Meliselacım harika bir haber bu..Bak dün ile bugün arasında ne büyük farklar var:)
İnşallah herşey çok daha güzel olacak..:)
saol gülüncüm çok teşekkürler..sıra sende artık güzel haber vereceksin..
ronyacım içeriği yazıyor ama ne bileyim kullanmasakmı? aktar ii gelir demiş ama bilmiyorum yaa..
canım kaan hocaya yolla görsün elbet tavsiyeleri olacaktır.
hayatım bence ginsengli macunu ver ama içeriğini bilmediğin
özel karışım olan macunu verme yani ne olduğunu bilmiyon
birde ters etki yapmasın
canişkom iyiyim sen nasılsın
sizde durumlar nasıl
canım eşime meni kültürü baktırcaz
sanırım necmettin hocanın muayenehanesinde ona bakmazlar
siz hiç yaptırdınızmı nerde yaptırsak diye düşünüyom
ronyacım çok saol canım..ya şimdi biz proxeed ve klomen kullanıyoruz bunun yanına eşim gingsengli bitkisel macun ve birde normal bitkisel macun almış..acaba başka neler kullanmalıyız hareket için? sizce başka birşey kullanalımmı yoksa şimdilik böyle devam etsin mi? ya birde sizce bu sonuçları kaan hocaya göndereyimmi? hoca bize şubata kadar kullanın gelin tüp bebek yapalım dedi ancak biz yaza kadar bekleyeceğiz. sizce 3 ay dolsun şubattaki sonuçlarımı göndereyim?
canim bekledigimiz bir sonuctu bu :)
1 ayda bukadar gelisme olduysa sen 5 -6 aylik sonucu dusun bir:)) ne tup bebegi sakin!! senin dogal yoldan olacak insallah .
esine bol domates corbasi tarhana yap yedir
ginseng in hapini alin canim macun alma birdaha
l arginine kullansin esin bir kutu kullansin
canim bekledigimiz bir sonuctu bu :)
1 ayda bukadar gelisme olduysa sen 5 -6 aylik sonucu dusun bir:)) ne tup bebegi sakin!! senin dogal yoldan olacak insallah .
esine bol domates corbasi tarhana yap yedir
ginseng in hapini alin canim macun alma birdaha
l arginine kullansin esin bir kutu kullansin
ayy ablacım inş..çok mutluyum valla..Allah'ım inş doğal yoldan nasip eder..eşim almış ben yoktum abla macunu ama aldırrım..diğerinide alırız..
krishazelim nerdesin sen sabahtan beri ben gidemedim bugün((((((((
krisss sana özelden sormayı unuttum bebişi görmeye ne zaman gitçektiniz yahu hanım kızımız göstersin artık annesine kendiniii.... bak ben hanım kızımız diyorummmm bilemiyorumm yani...sağlıklı olsun da aman nazar değmesin..
canimmmm uzulme cumaya az var
cips aldim yine sos yaptim az once :)) sen varya alistirdin beni:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?