Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hayırlı akşamlar arkadaşlar;

Biz de 6 Aralık'ta aşılam yaptırmıştık daha önce paylaşmıştım..Normalde Pazar günü adet olmam lazımdı. Olmayınca dün idrar testi yaptım.. Negatif çıktıVarsa kesin çıkar diyordum ama silik çizgi bile çıkmadı malesef.. Ama hala adet olmadım,kist falan oluşmuş olabilir mi? Ondan mı gecikti acaba?

iyi akşamlar kızlar ben test sonucumu aldım ama kaç deger bilmiyorum çünkü yaptırdıgım yerde bılmıyormus fakslayacakalrmıs ama sadece negatif oldugunu söylediler zaten beklemeiyordum hamılelık çünkü daha gecen hafta yumurtlama zamanımdı olsaydda cok süper olurdu ama hadı hayırlısı nasip ksımet diyelim artık

kan testi yaptırsana canım ordan daha garanti olur ve inşallah hamilesindir..

sağlık olsun hayatım bir dahaki sefere inşallah üzme kendini

iyi diyelim canım,evde tadilat işleri vardı bikaç gündür temizlik vs.inanılmaz yorgunum
terslik tamda gebelik için uygun tarihlerdeyim ama yorgunluktan heralde yumurtalarda ölmüştür:))

geçmiş olsun yorgunluğunu anlayabiliyorum bende uğraştım geçen gün off diorum buarada fırsatı kaçırma yorgun olsan bile

kızlar selammmmmmmmmmmmmmm..evet güzel haberi veriyorum..test sonuçlarımız şöyle arkadaşlar..

sperm
ileri hızlı ve ileri yavaş % 2, yerinde %6 , hareketsiz %90, morfoloji normal %75, morfoloji abnormal %25, sperm sayısı 15,500, toplam sperm sayısı ise 43.400..Allah'ım sana binlerce şükürler olsun..kızlar gerçekten çok mutluyum..çok şükür hareketlenme oldu..geçen ay tüm hareketler sıfırdı kızlar..çok şükür..

kan
LH 8.61
FSH 4.24 olmuş.. bunlarda son testte 3 küsürlerdeydi..

1 aydır klomen ve proxeed kullanıyoruz kızlar..çok mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmm..

canım gözün aydın çoooook sevindim inşallah daha da artıcak ve doğal yollarla gelicek bebeğin

üzülmek yok bidahaki aya inşallah,sıkma canını canım

tekrardan hoş geldin aykırı,hayırlısı olsun inşallah hepimiz bir gün kavuşuruz bebeklerimize
senin durumununda aslında can sıkıcı,sebep yok ama olmuyor daha öncede çok duymuştum bu tarz durumları ama yinede üzülme şansın daha yüksek

soracakt
Slm canım,sonuçlarının olumlu olmasına çok sevindim,inşallah daha da artar.Bişey soracaktım,bu gelişmeler klomen ve proxeed sonrasında mı oldu,yoksa ilave bişeyler de kullandın mı?Cevap yazarsan çok mennun olurum,inşallah en kısa zamanda normal yolla bebeğine kavuşursun

Canım bizim şu an gittiğimiz bi dr yok,nasipse 1 ay sonra Kaan hocanın yanına gitcez inş. bu ay adetim yeni bitti ocakta düşünürüm ancak, birazda korkuyorum açıkcası:18:

canımmmmmmmm gözün aydın gelsin milyoncuklar :))))) inşallah dahada yükselir

melisela maşallah bebeğim bizim fsh görsen yerlerde 0,7 :)
kıyaslasan gayet güzel canım inşallah dahada yükselir

evet canım geçen ay biz kaan hocaya gittik oda bize klomen ve proxeedi şubata kadar kullanın, geldiğinizde tüp bebek yapalım demişti..bizde erken ama 1 ay geçince bir test yapalım dedik ve sonuç bu..başka sadece keçiboynuzu yaptım, birde 1 haftadır eşim ginseng ve bitkisel bir macun kullanıyor..şubata kadar artık test yapmayacağız ve hoca kullanın derse yaza kadar kullanmayı düşünyoruz, o zamana kadar doğal yoldan olmazsa yazın tüp bebek yaptırcaz ama inş Rabbim doğal yoldann verir bize meleğimizi..

canımmmmmmmm gözün aydın gelsin milyoncuklar :))))) inşallah dahada yükselir

pamuğum canım çok saol..çok mutluyum valla..Allah'ım inş dahada hareketlendirir..şu hareket işini de çözebilirek inş doğal yoldan bile belki hamile kalabilirim Allah'ın izniyle..

melisela maşallah bebeğim bizim fsh görsen yerlerde 0,7 :)
kıyaslasan gayet güzel canım inşallah dahada yükselir
canım fsh ın yükselmesi iimi peki? bizim ilklerde 2 küsürlerdeydide..
melisa canım siz proxeed i aç tok nasıl kullanıyorsunuz

aç karna kullanıyoruz canım..klomenide tok karna alıyor eşim..

Gözünüz aydın, Allah tamamına erdirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…