- 28 Ağustos 2010
- 8.587
- 48
- 158
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #3.701
sıkma canını pamuğum geç olsun güç olmasın,iki gün sonra gidersin güzel haberlerlede dönersin canım
haklısın hemşocum vardır bunda da bir hayır inşallah canım sen nasılsın
Hayırlı akşamlar arkadaşlar;
Biz de 6 Aralık'ta aşılam yaptırmıştık daha önce paylaşmıştım..Normalde Pazar günü adet olmam lazımdı. Olmayınca dün idrar testi yaptım.. Negatif çıktıVarsa kesin çıkar diyordum ama silik çizgi bile çıkmadı malesef.. Ama hala adet olmadım,kist falan oluşmuş olabilir mi? Ondan mı gecikti acaba?
iyi akşamlar kızlar ben test sonucumu aldım ama kaç deger bilmiyorum çünkü yaptırdıgım yerde bılmıyormus fakslayacakalrmıs ama sadece negatif oldugunu söylediler zaten beklemeiyordum hamılelık çünkü daha gecen hafta yumurtlama zamanımdı olsaydda cok süper olurdu ama hadı hayırlısı nasip ksımet diyelim artık
iyi diyelim canım,evde tadilat işleri vardı bikaç gündür temizlik vs.inanılmaz yorgunum
terslik tamda gebelik için uygun tarihlerdeyim ama yorgunluktan heralde yumurtalarda ölmüştür:))
canım gözün aydın çoooook sevindim inşallah daha da artıcak ve doğal yollarla gelicek bebeğinkızlar selammmmmmmmmmmmmmm..evet güzel haberi veriyorum..test sonuçlarımız şöyle arkadaşlar..
sperm
ileri hızlı ve ileri yavaş % 2, yerinde %6 , hareketsiz %90, morfoloji normal %75, morfoloji abnormal %25, sperm sayısı 15,500, toplam sperm sayısı ise 43.400..Allah'ım sana binlerce şükürler olsun..kızlar gerçekten çok mutluyum..çok şükür hareketlenme oldu..geçen ay tüm hareketler sıfırdı kızlar..çok şükür..
kan
LH 8.61
FSH 4.24 olmuş.. bunlarda son testte 3 küsürlerdeydi..
1 aydır klomen ve proxeed kullanıyoruz kızlar..çok mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmm..
iyi akşamlar kızlar ben test sonucumu aldım ama kaç deger bilmiyorum çünkü yaptırdıgım yerde bılmıyormus fakslayacakalrmıs ama sadece negatif oldugunu söylediler zaten beklemeiyordum hamılelık çünkü daha gecen hafta yumurtlama zamanımdı olsaydda cok süper olurdu ama hadı hayırlısı nasip ksımet diyelim artık
canım gözün aydın çoooook sevindim inşallah daha da artıcak ve doğal yollarla gelicek bebeğin
Hayırlı akşamlar arkadaşlar;
Biz de 6 Aralık'ta aşılam yaptırmıştık daha önce paylaşmıştım..Normalde Pazar günü adet olmam lazımdı. Olmayınca dün idrar testi yaptım.. Negatif çıktıVarsa kesin çıkar diyordum ama silik çizgi bile çıkmadı malesef.. Ama hala adet olmadım,kist falan oluşmuş olabilir mi? Ondan mı gecikti acaba?
soracaktkızlar selammmmmmmmmmmmmmm..evet güzel haberi veriyorum..test sonuçlarımız şöyle arkadaşlar..
sperm
ileri hızlı ve ileri yavaş % 2, yerinde %6 , hareketsiz %90, morfoloji normal %75, morfoloji abnormal %25, sperm sayısı 15,500, toplam sperm sayısı ise 43.400..Allah'ım sana binlerce şükürler olsun..kızlar gerçekten çok mutluyum..çok şükür hareketlenme oldu..geçen ay tüm hareketler sıfırdı kızlar..çok şükür..
kan
LH 8.61
hadi bakalım güzel haberlerle gelirsin inş. bugün
nun[/COLOR]siz hangi dr.a gidiyorsunuz?bak seninle görüşme şansımız daha yüksek bellimi olur belki hamileyken aynı kadın doğuma giderizbide tekrar hatırlatayım bence biaran önce nil hnmdan randevu al önümüzdeki aya detin :44: ne zaman bu arada ilk 10 gün içinde çekilmesi lazımmış filmin ilişki olmuyacak tabi bu arada
kızlar selammmmmmmmmmmmmmm..evet güzel haberi veriyorum..test sonuçlarımız şöyle arkadaşlar..
sperm
kan
LH 8.61
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş....
evet canım geçen ay biz kaan hocaya gittik oda bize klomen ve proxeedi şubata kadar kullanın, geldiğinizde tüp bebek yapalım demişti..bizde erken ama 1 ay geçince bir test yapalım dedik ve sonuç bu..başka sadece keçiboynuzu yaptım, birde 1 haftadır eşim ginseng ve bitkisel bir macun kullanıyor..şubata kadar artık test yapmayacağız ve hoca kullanın derse yaza kadar kullanmayı düşünyoruz, o zamana kadar doğal yoldan olmazsa yazın tüp bebek yaptırcaz ama inş Rabbim doğal yoldann verir bize meleğimizi..soracakt
Slm canım,sonuçlarının olumlu olmasına çok sevindim,inşallah daha da artar.Bişey soracaktım,bu gelişmeler klomen ve proxeed sonrasında mı oldu,yoksa ilave bişeyler de kullandın mı?Cevap yazarsan çok mennun olurum,inşallah en kısa zamanda normal yolla bebeğine kavuşursun
canımmmmmmmm gözün aydın gelsin milyoncuklar :))))) inşallah dahada yükselir
canım fsh ın yükselmesi iimi peki? bizim ilklerde 2 küsürlerdeydide..melisela maşallah bebeğim bizim fsh görsen yerlerde 0,7 :)
kıyaslasan gayet güzel canım inşallah dahada yükselir
melisa canım siz proxeed i aç tok nasıl kullanıyorsunuz
Gözünüz aydın, Allah tamamına erdirsin canımkızlar selammmmmmmmmmmmmmm..evet güzel haberi veriyorum..test sonuçlarımız şöyle arkadaşlar..
sperm
kan
LH 8.61
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?