Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bilmemki canım birde ben ebaydan hiç almadım..kargo ücreti falan ne kadar? Kaç günde geliyor? Diğerlerinide mi ordan aldınız? Ben hepsine gnc den baktım..hepsi aynı yerden olan bi yer varsa linkleri verebilirmisiniz?

Bilmemki canım birde ben ebaydan hiç almadım..kargo ücreti falan ne kadar? Kaç günde geliyor? Diğerlerinide mi ordan aldınız? Ben hepsine gnc den baktım..hepsi aynı yerden olan bi yer varsa linkleri verebilirmisiniz?

ebaydan alıyorum canım ben gnc den e vitamini, kore ginseng aldım sadece
gitti gidiyordan omega 3 ve gingko biloba aldım kampanyalıydı benim dağınık oldu ama

pamuk l argineyi kullanmaya başladınızmı siz biz hala başlamadık

canım kaan hocanın yanına gidicez cuma günü özellikle sorucam kullanalımmı diye fsh yükselince kullanılıyo ben arada krishazele soruyorum :) ama şuan kullanmaya başlamadık daha sen başladınmı

slm konu basligiyla ilgili bende size tavsiyede bulunmak istiyorum, eger esiniz mesela keciboynuzu kürü vesayre yapmak istemiyorsa, kokusundan filan dolayi, biz "orthomol fertil" diye erkekte sperm sayisini arttiran ilac kullandik ve bir ayda 7 milyondan 50 milyona cikti sperm sayisi, ve hareketlileirde sifirdan 20 milyona cikti.... eger denemek isterseniz, yalniz biraz pahali 30 € bir aylik kullanim icin, günde 4 bitkisel hap oluyor, ama buna deger bence

canım kaan hocanın yanına gidicez cuma günü özellikle sorucam kullanalımmı diye fsh yükselince kullanılıyo ben arada krishazele soruyorum :) ama şuan kullanmaya başlamadık daha sen başladınmı

bizde3 başlamadık gerçi kaan hocada kullanmayın demedi ama vermedim ben henüz,krishazele sormuşdum oda ginseng ve ginko bitince başlarsınız dedi,bizimde fsh henüz düşük bi daki testlerden sonra başlamayı düşünüyorum

kızlar ben ebayı fethetmiş biri olarak
kesinlikle tüm vitaminleri ebaydan almanızı tavsiye ederim çok ucuza geliyor
ama ben artık ebayı bıraktım sürekli mesajlar geliyor yine gelin alışveriş yapın diye :97::97::97:
ama ben artık sıkıldım amazondan alışveriş yapıcam

:2:
maşallah baya artmış değerler canım ben içiriyorum eşime itiraz etmiyo,peki hamile kalabildinmi canım sen yoksa kullanıyomusunuz hala

tşkler tatlım hemen araştırmaya başlıyorum şuan ne durumdasın peki

benim eşimde keçi boynuzunu içiyo sıkıla sıkıla ama mecburen içiyo
içmesinde görsünnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlar eşlerinize meyve suyu sıkıyorsanız eğer benden bi tavsiye kırmızı pancarda katabilirsiniz içine harika bi karışım oluyor bardak bardak içiyoruz biz
zaten kırmızı olan herşey erkekler için çok faydalı

orthomol fertil diyet besini olarak geçiyo nette hatta bir dergide bayan yazmış spermlerde yükselme oranlarını

fsh yükselmesi için şuan hangi vitamin kullanıyosunuz canım

:2:

maşallah baya artmış değerler canım ben içiriyorum eşime itiraz etmiyo,peki hamile kalabildinmi canım sen yoksa kullanıyomusunuz hala

benim gibi 5 sene bosa harcayan biri yoktur herhalde, cok pasif davrandim hic ilgilenmedim bu konuyla, zaten bir cocugum var diye, ama baktimki olmuyor, bende endometriyozis var esimdede sperm 7 milyonlardaydi iste, tabi bu durumda daha cok beklerdim, 2 defada ameliyat oldum.
bana tüp bebek dediler, ama ben onu son care olarak görüyorum onun icin simdi, daha yeni bu ilaci kesfettim, kendimde sogan kürü uyguluyorum ve 30. aralik asilamam var allah izin verirse tutar insallah, direnecegim sonuna kadar, tabi taktir ilahi baska birsey yapamayiz :)

keci boynuzunuda ne kadar dil döktüysem iciremedim, kavga kiyamet, kokusundan nefret etti, neyseki yinede bir care bulduk :)

benim eşimde keçi boynuzunu içiyo sıkıla sıkıla ama mecburen içiyo
içmesinde görsünnnnnnnnnnnnnnnnn

yazıkkkkkkk :86::86::86:
bnmkide bugün başladı keçiboynuzuna :))) bu arada proxeedi ebaydada aynı fiyata buldum ben sanırım yanlış arattım linkin at bakım bide bnm hherüff hiç ggüvenmiyor o siteye yaaaa preseed falan çok ucuz orda ama gel anlat işte

canım umarım aşılamanız başarılı olur ve bebişin gelir
canım eşinin sperm değerlerini nasıl düzettiniz yani şu an kaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…