- 28 Ağustos 2010
- 8.587
- 48
- 158
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #3.881
l arginine benim dediğim gibirnler > Sporcu rnleri > L-Arginine- 90 tablet | GNC Yaam Sizin - Vitaminler, Multivitaminler, Mineraller, Bitkisel Destekler, Antioksidanlar, Diyet ve Sporcu Beslenme Destekleri
rnler > Bitkisel rnler > Ginseng Korean 90 kapsl - 500 mg | GNC Yaam Sizin - Vitaminler, Multivitaminler, Mineraller, Bitkisel Destekler, Antioksidanlar, Diyet ve Sporcu Beslenme Destekleri
rnler > Bitkisel rnler > Ginkgo Biloba Plus 120 tablet - 50 mg | GNC Yaam Sizin - Vitaminler, Multivitaminler, Mineraller, Bitkisel Destekler, Antioksidanlar, Diyet ve Sporcu Beslenme Destekleri
kızlar şu linklere bir bakabilir misiniz? biz bunları almayı düşünüyoruzda sizin tavsiyelerinize göre acaba doğrumu? birde bunlardan herbirini günde 1 tanemi alacak.
canım L arginine krishazel günlük 3000 mg olacağını söylemişti ben almıştım yani seninkisi 1000 mg yani günde 3 kere içecek ben sana aldığım linki yollayayım
Natrol L-Arginine 3000mg, 90 Tablets - Low Canada Ship! - eBay (item 140395794164 end time Dec-25-10 2324 PST)
peki diğerleri doğru mu?
Bilmemki canım birde ben ebaydan hiç almadım..kargo ücreti falan ne kadar? Kaç günde geliyor? Diğerlerinide mi ordan aldınız? Ben hepsine gnc den baktım..hepsi aynı yerden olan bi yer varsa linkleri verebilirmisiniz?
pamuk l argineyi kullanmaya başladınızmı siz biz hala başlamadık
canım kaan hocanın yanına gidicez cuma günü özellikle sorucam kullanalımmı diye fsh yükselince kullanılıyo ben arada krishazele soruyorum :) ama şuan kullanmaya başlamadık daha sen başladınmı
slm konu basligiyla ilgili bende size tavsiyede bulunmak istiyorum, eger esiniz mesela keciboynuzu kürü vesayre yapmak istemiyorsa, kokusundan filan dolayi, biz "orthomol fertil" diye erkekte sperm sayisini arttiran ilac kullandik ve bir ayda 7 milyondan 50 milyona cikti sperm sayisi, ve hareketlileirde sifirdan 20 milyona cikti.... eger denemek isterseniz, yalniz biraz pahali 30 € bir aylik kullanim icin, günde 4 bitkisel hap oluyor, ama buna deger bence
slm konu basligiyla ilgili bende size tavsiyede bulunmak istiyorum, eger esiniz mesela keciboynuzu kürü vesayre yapmak istemiyorsa, kokusundan filan dolayi, biz "orthomol fertil" diye erkekte sperm sayisini arttiran ilac kullandik ve bir ayda 7 milyondan 50 milyona cikti sperm sayisi, ve hareketlileirde sifirdan 20 milyona cikti.... eger denemek isterseniz, yalniz biraz pahali 30 € bir aylik kullanim icin, günde 4 bitkisel hap oluyor, ama buna deger bence
bizde3 başlamadık gerçi kaan hocada kullanmayın demedi ama vermedim ben henüz,krishazele sormuşdum oda ginseng ve ginko bitince başlarsınız dedi,bizimde fsh henüz düşük bi daki testlerden sonra başlamayı düşünüyorum
orthomol fertil diyet besini olarak geçiyo nette hatta bir dergide bayan yazmış spermlerde yükselme oranlarını
:2:
maşallah baya artmış değerler canım ben içiriyorum eşime itiraz etmiyo,peki hamile kalabildinmi canım sen yoksa kullanıyomusunuz hala
benim eşimde keçi boynuzunu içiyo sıkıla sıkıla ama mecburen içiyo
içmesinde görsünnnnnnnnnnnnnnnnn
benim gibi 5 sene bosa harcayan biri yoktur herhalde, cok pasif davrandim hic ilgilenmedim bu konuyla, zaten bir cocugum var diye, ama baktimki olmuyor, bende endometriyozis var esimdede sperm 7 milyonlardaydi iste, tabi bu durumda daha cok beklerdim, 2 defada ameliyat oldum.
bana tüp bebek dediler, ama ben onu son care olarak görüyorum onun icin simdi, daha yeni bu ilaci kesfettim, kendimde sogan kürü uyguluyorum ve 30. aralik asilamam var allah izin verirse tutar insallah, direnecegim sonuna kadar, tabi taktir ilahi baska birsey yapamayiz :)
keci boynuzunuda ne kadar dil döktüysem iciremedim, kavga kiyamet, kokusundan nefret etti, neyseki yinede bir care bulduk :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?